Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Gazeta Wyborcza помістила на свою обкладинку генерала Валерія Залужного і назвала його першим отаманом України

Категорія:

"Генерал Валерій Залужний: Я б проїхався по Красній площі на танку під українським прапором" – так називається стаття Павла Смоленского, у якому він наголосив, що Залужний – герой, наставник, який перевершив найбільших українських князів. Він також зауважив, що звичайні українці захоплюються Головнокомандувачем ЗСУ.

22081502.jpg

Фото: Людмила Дудник

Російське командування не може повірити, що Валерій Залужний ніколи не служив у Радянській армії, бо, мабуть, без радянських погонів і величезних кашкетів, круглих, як величезний млинець, не буває справжнього офіцера високого рангу. Так нещодавно думав Володимир Путін, тому й інші росіяни були впевнені, що з цим «хохляцьким», малоросійським, майже 50-річним солдатом розправляться на раз-два-три. Не дорахувалися навіть до двох.

Так починає свою статтю Павел Смоленскі.

У результаті виявилося, що радянсько-російський досвід, включаючи війну в Афганістані, подвійне умиротворення Чечні, війну в Грузії та вторгнення в Крим і на Донбас у 2014 році, є марною школою для чайників у порівнянні з навичками та досвідом Залужного, наголошує він.

15 серпня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав військових Польщі з професійним святом. Він нагадав, що наші країни, як і 102 роки тому, воюють проти спільного ворога Росії.

Також Залужний подякував польському народу за допомогу та підтримку України у війні з Росією.

Наші інтереси: 

Польський народ (разом з українським народом) підтримує ЗСУ на чолі з Валерієм Залужним.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи