Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Військово-морські сили України – фундаментальний елемент нашої величі та виживання

Україна приречена бути морською державою. Тигр або ведмідь не проживе на одному квадратному кілометрі. Так само і країна наших масштабів не виживе, не осягнувши домінування понад Чорним морем. Це не питання політичного вибору, це – питання виживання.

А вже заради того, щоб бути впевненими в майбутньому, українці приречені розгортати свій вплив в напрямку Перської затоки та Каспія (за заповітами Липи й Колодзинського). Від просування на Середземне море теж нема куди дітись (хоча вище згаданий Юрій Липа попереджав про складнощі цього шляху), пише філософ Едуард Юрченко.

І всюди моря й боротьба за них. Без ВМС немає морської могутності. Без морської могутності неможлива великодержавна Україна. А Україна, що не стане великодержавною, приречена на загибель. Не маємо іншого шляху.

До речі, Сполучені Штати Америки наступного року розпочнуть передачу Україні швидкісних бойових катерів Mark VI, повідомив президент Володимир Зеленський під час урочистих заходів з нагоди Дня Військово-морських сил.

"Україна разом зі США, з Великою Британією, Турецькою Республікою та багатьма нашими друзями й іншими країнами активно реалізує спільні масштабні проєкти щодо оновлення нашого корабельного складу, розбудови сучасної військово-морської інфраструктури, підготовки особового складу. (…) Зокрема, наступного року американська сторона розпочне передачу Україні швидкісних бойових катерів Mark VI", - цитує Зеленського "Укрінформ".

Наші інтереси: 

Створювати потужний флот і зміцнювати військово-морські сили України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи