Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Дональд Трамп і Україна: розвал паразитичного світоустрою заради звільнення США і всього людства

Категорія:

Оскільки війна йде за увесь світ, воюють за свідомість мешканців усіх континентів. Саме для цього розігрується шоу, коли двоє колег – Байден і Путін – погрожують знищити один одного.  Усі українські політики, чиновники, лідери думок і ЗМІ, які свідомо і цілеспрямовано воюють в інформаційному полі за Байдена, – це упирі, що глумляться над пам'яттю загиблих.

201230donald-trump-melania-trump.jpg

Дональд і Меланія Трамп
Дональд і Меланія Трамп

Російська військова окупація Криму – це спецоперація, яка готувалася багато років. Частина завершальних непублічних заходів відбувалася якраз в каденцію президента США Обами і віце-президента Байдена. США – гарант територіальної цілісності України відповідно до Будапештського меморандуму. Звідси два прості варіанти.

Перший. Розвідка США пропустила цей момент (що маловірогідно) – значить, Обама і Байден професійно непридатні. Тому що один з основних сенсів ситуації з Кримом – Керченська нафта, тобто навіть у буденному обивательському світогляді для США стратегічно важливо контролювати ситуацію з цим родовищем.

Другий. Обама і Байден свідомо злили Україну на розтерзання Путіну, що привело до окупації Криму і Донбасу, десяткам тисячам загиблих українців, мільйонам зламаних доль.

І перший і другий варіанти вичерпно демонструють громадянам України, що Байден і Обама особисто (!) винні в смертях українців і російському геноциді Криму і Донбасу. Тому всі українські політики, чиновники, лідери думок і ЗМІ, які свідомо і цілеспрямовано воюють в інформаційному полі за Байдена, – упирі, що глумляться над пам'яттю загиблих

Трамп і Україна

Дональд Трамп – це лідер нової епохи, повний антагоніст старому паразитичному світопорядку. Звинувачення в яких-небудь сумнівних контактах і бізнес-темах у минулому навпаки показують, що це жива, чесна людина. В умовах старого світопорядку, 90% світового капіталу контролювалося орденами масонів. Трамп в принципі не міг би стати мільярдером, якби не контактував з різними сумнівними персонажами в тій економіці. Зате, спостерігаючи увесь цей морок зсередини, він за свою кар'єру бізнесмена обзавівся достатньою кількістю знань і практичного досвіду щоб розвалити цю паразитичну систему.

У 2014 році США, як гарант Будапештського меморандуму, не надали істотної допомоги Україні для збереження територіальної цілісності. Санкції – це вигідні Обамі, Байдену і Китаю економічні інструменти, зручним приводом для яких стало російське військове вторгнення в Україну. Понад те, є рівні, де США, Китай і РФ жорстко конфліктують в економіці на міжнародному ринку. А є ще більш високий рівень, де Байден, Путін, Сі і так далі – топ-менеджери одного тресту, які погоджують дії один з одним в інтересах тресту в цілому. А на публіку грають роль ворогів, щоб вводити людство в оману в інтересах тресту.

Трамп – перший світовий лідер, який не є маріонеткою наднаціональних структур, що управляють. Він послідовно розвалює паразитичний світопорядок з метою відновлення свободи США і оздоровлення ситуації на планеті в цілому. Саме з приходом Трампа на пост президента США в 2016 році почався крах РФ. Саме Трамп надав дійсно серйозну військову допомогу Україні. Маніпулятивне шоу «Трамп - агент х.йла» було розігране саме унаслідок сказу наднаціонального тресту через те, що Трамп почав якісно ламати їх сценарії. Трамп – не топ-менеджер тресту. Він президент США і вирішує питання США в першу чергу, інші – в другу. Тому архаїчна логіка, що ось президент США за нас вирішить усі питання в даному випадку помилкова.

Інша справа, що дії Трампа всередині США відбиваються у всьому світі, і в цілому йдуть на користь Україні. Понад те, саме Дональд Трамп 4 роки твердо блокував постачання РФ нафтовидобувних технологій із США, через що РФ не змогла почати розробку Керченської нафти, що привело до програшу в нафтовій війні з саудитами весною 2020 року. Таким чином Дональд Трамп вніс потужний вклад в підсумкове руйнування РФ, що відповідає інтересам Україну відновити свою територіальну цілісність, і потім відновити повернені території і свою справжню силу в цілому. Окрім  того, орієнтація Трампу на розвиток здорового світопорядку відкриває перед Україною широкі можливості особистої свободи та участі у вигідних і перспективних проектах.

Трамп і 2020

Навіть ті люди, яким ґрунтовно промили мізки конспірологією (яка насправді є маскуванням і маргіналізацією важливої незручної інформації), почали замислюватися про те, що у світі щось не так. Реальний сенс того, що відбувається – старий світопорядок зжив себе. Це збіглося з космічними процесами (Земля частина Сонячної системи, яка частина Чумацького Шляху і далі) – на планеті змінилася епоха. Це описується як зміни Юг, в інших джерелах – як Прецесія Рівнодень. Мовою сучасної науки – якісна зміна гравітаційних умов для Сонячної системи усередині Чумацького шляху і Всесвіту. Перед істотами і структурами, які підтримували вигідний собі старий світопорядок, виникла гостра необхідність відреагувати на зміни.

Для цього реалізується спецоперація «ковід». Цим проектом намагаються демонтувати капіталізм як віджилу і не актуальну більше систему і зацементувати модель «Людина – чиясь домашня тварина». Гроші – не головна цінність. Це інструмент управління натовпами і засіб взаєморозрахунків між елементами капіталістичного світопорядку. 90% світового капіталу знаходилося в руках масонських орденів. Деякого наднаціонального тресту. І реальні цінності – знання, технології і структура контролю над світопорядком, в якому переважна більшість знаходиться в моделі «Людина – чиясь домашня тварина».

Зміна епох і демонтаж капіталізму руйнують і старе інформаційне поле, і стару налагоджену структуру контролю. Створюють вікно можливостей, в якому люди можуть почати ставити незручні питання і робити несподівані кроки. Тому в рамках спецоперації «ковід» масам примусово одягнули намордники і замкнули в замкнутих просторах на «самоізоляцію». Т.з. «локдаун» в жорсткій формі тривав у більшості країн не менше 1,5 місяця. Тому що нові нейронні зв'язки в мозку людини визрівають півтора місяці. Намордник утрудняє дихання, а в центральній нервовій системі людини рефлекси дихання, зору і сердечного м'яза пов'язані. Таким чином комбінацією «намордник+самоізоляція» масам людей оновили «прошивку» в голові, примусово подавили їх волю, життєвий тонус, вселили модель поведінки рабів коронабєсія.

Нічого нового, до речі, не придумано. Це адаптовані до реалій 2020 року тоталітарні технології. Колективна відповідальність за необхідність регулярно виконувати абсурдні дії (маски). Навіювання через пропаганду усіма соцмережами і ЗМІ жаху, що сковує можливість нормально мислити. Накачування агресією проти придуманого ворога – т.з. «ковід-дисидентів», тобто вільних, думаючих, усвідомлених людей, що відразу розпізнали мерзенність того, що відбувається.

Розкручування в усіх світових системних ЗМІ вигадки про сотні тисяч тих, що заразилися і померли в США – це важлива складова спецоперації, спрямована особисто проти Трампа як єдиного вільного, антисистемного гравця в цій геополітичній партії. Чомусь саме в розпал «пандемії» в США різко виникло «Black live matters» – розгорнутий наднаціональними силами проект з метою збити Трампа. Тут локально застосували ще одну опцію намордників – погромники і лідери безладів приховували обличчя тими самими масками, щоб у разі чого уникнути відповідальності.

Трампа не вдалося збити і цим. Перед старим паразитичним світопорядком виразно нависло фіаско, що викликало паніку в РФ, ЄС і Китаї. Особливо в Китаї, який відіграє важливу роль еталонного цифрового концтабору і планетарного заводу-в'язниці.

Тому транснаціональні корпорації, яким стало важче приховувати свою роль після дуже провального першого «локдауну», вирішили не дати Трампу переобратися за будь-яку ціну. У інформаційному полі тотально застосовуються сталінські технології, все обклеєно плашками «байден – президент». Тих, що заперечують цей обман, намагаються цькувати як ворогів народу.

Оскільки війна йде за увесь світ, воюють за свідомість мешканців усіх континентів. Саме для цього розігрується шоу, коли двоє колег – Байден і Путін – погрожують знищити один одного. Причому Китай, його нинішні технології і роль в процесі за допомогою Путіна і Байдена взагалі виведені з повістки, тому що для режисерів спектаклю украй небажана пильна увага до цифрового концтабору і одного зі стовпів спецоперації «коронавірус».

Трамп і майбутнє

Старі сили не всемогутні. Те, що вони є однією організацією, хай і з серйозно конфліктуючими підрозділами – це їх слабкість. Те, що вони обплели весь світ мультимедійною павутиною і основний контроль зав'язаний на це – їх слабкість. Більше того, капіталістична економіка старої системи ґрунтована на безперервній роботі безлічі ключових виробничо-торгових ланцюжків. Т.з. «локдаун» весни-2020, із-за якого були призупинені або розірвані багато ланцюжків, несе безповоротні наслідки, які ефектом доміно збільшуватимуть руйнування функціоналу старої моделі непередбачуваним чином. Саме тому директор МВФ Кристаліна Георгієва влітку 2020 року заявила, що наслідки «короновіруса» несуть небачену раніше глобальну кризу.

Процеси вийшли з-під контролю і спроба їх заткнути «обранням Байдена» марна. До того ж, моделі «нового світового ладу» розроблялися у старому світі. Вони в принципі не могли врахувати нюансів, які проявляються на планеті в рамках нової епохи. Тому як би не пнулися з усіх сил транснаціональні корпорації, компартія Китаю, Байден і зомбуючі світові ЗМІ – цю партію ними програно. Просто тому, що минуле ніколи не може виграти у майбутнього. За старими паразитами порожнеча. А реальна війна відбувається на шахівниці сенсів – це найстрогіший і найбезжалісніший суддя. Такі принципи світу. Трамп же, швидше, вловив сенси нової епохи, наслідує їх і допомагає. Не нав'язує тоталітарні моделі як його опоненти.

Тому, як би не виглядала нав'язувана транснаціональними корпораціями, їх ЗМІ і адептами коронабєсія картинка, в недалекому майбутньому Трамп лише зміцнить своє оперативне лідерство і владу, а його супротивників чекає незавидне майбутнє. Що добре для України, погано для Росії. І погано для персонажів, які під легендою «українських політиків» рвуть Україну і її населення на частини, – в інтересах своїх ляльководів з умовного Заходу і умовної Орди.

До речі, Крим повернеться в Україну набагато швидше, ніж багатьом здається. Але його відновлення після окупації зажадає дуже серйозних зусиль, це буде взаємопов’язано з оздоровленням України.

Євген Гайворонський

Наші інтереси: 

Перемога Дональда Трампа, перехід до постіндустріальної формації. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Євгене, за проникливе око і прозорливу аналітику!

На місцевому, "французько-европейському" рівні, спостерігаю той повільний розвал паразитичного світоустрою.

Люди усіх переконань відчувають, що щось "не так", а мої сусіди-інтелектуали вчаться обережно висловлюватися - щось таке, як за совєтів.

Навіть найслухняніші з них утомлюються від тюремних практик і зневіряються у "старих" політиків.

Недавно, після розмови з французьким поліціянтом - який зупинив мене на вулиці з маскою на підборідді - признався : " навіть, якщо маска не допомагає, треба її носити".
І державний службовець, незважаючи на суворі вказівки згори, пропустив мене без штрафу...

Щось визріває :)))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Євгене, за проникливе око і прозорливу аналітику!

На місцевому, "французько-европейському" рівні, спостерігаю той повільний розвал паразитичного світоустрою.

Люди усіх переконань відчувають, що щось "не так", а мої сусіди-інтелектуали вчаться обережно висловлюватися - щось таке, як за совєтів.

Навіть найслухняніші з них утомлюються від тюремних практик і зневіряються у "старих" політиків.

Недавно, після розмови з французьким поліціянтом - який зупинив мене на вулиці з маскою на підборідді - признався : " навіть, якщо маска не допомагає, треба її носити".
І державний службовець, незважаючи на суворі вказівки згори, пропустив мене без штрафу...

Щось визріває :)))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !