Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фейсбук просуває вакцинацію тому, що це прибутковий бізнес її власника – The CORVELVA association (Італія)

Категорія:

На сайті італійської асоціації захисту прав споживачів Corvelva з'явилася стаття "Конфлікт інтересів чи цензура? Facebook", у якій йдеться про інвестиційні та "філантропічні" багатомільярдні проекти фарма-вакцинно-ковідного спрямування, в яких мають частку власник Фейсбуку та його дружина.

20120703.jpg

Марк і Прісцила ЦУкерберги

Поряд з прізвищем Цукербергів у фінансовій документації цих проектів миготить ще одне Біг-Тех-Фарма-подружжя – Біл та Мелінда Гейтс. Автори статті цілком резонно зауважують, що скажена фейсбук-цензура на тему вакцин та ковіду в цьому контексті є результатом конфлікту інтересів його власника, пише Захар Мілютін і зауважує, що роти скептикам затикають не через фанатичну довіру ФБ-боса корумпованим бюрократам, а щоб власнику платформи не псували бізнес.

Стаття "Конфлікт інтересів чи цензура" власне й починається з пояснення, що таке конфлікт інтересів. Це – правова умова, яка виникає, коли висока відповідальність за прийняття рішень покладається на особу, що має особисті або професійні інтереси, на відміну від неупередженості, необхідної для такої відповідальності, яка може бути втрачена через згадані інтереси".

Потім у статті згадали про те, як 23 жовтня 2019 року американський політик і член Палати представників від штату Флорида, конгресмен Білл Поусі (Bill Posey), під час слухань у Комітеті з фінансових послуг розпитував Марка Цукерберга про цензуру, яка застосовується його мережею Facebook до сторінок або груп проти обов'язкової вакцинації. 

Тоді  Цукерберг визнав, що Фейсбук перешкоджає пошуку антивакцинного змісту і не показує правдиві результати.

У вересні 2016 року Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан оголосили світу, що вкладуть не менше 3 мільярдів доларів в «лікування, контроль і попередження всіх хвороб до кінця століття». Першим кроком цього благодійного плану стала науково-дослідницька організація з бюджетом 600 мільйонів доларів на рік, якою керують деякі видатні діячі з UCSF, Університету Берклі і Стенфордського університету.

Ця організація профінансувала компанію з обмеженою відповідальністю, створену в грудні 2015 року, яка володіє значним економічним капіталом, приблизно 45 мільярдів доларів, отриманих від пожертвувань Facebook (99%).

Первинною метою тієї науково-дослідницької організації було створення «клітинного атласу» – характеристику всіх типів клітин в організмі людини і розробку нових способів виявлення, реагування, лікування та попередження захворювань, в тому числі інфекційних, через вакцини. Генетична біоінженерія та вакцини – шлюб майбутнього.

Марк Цукерберг заявив: "Ви можете взяти будь-яку систему, якою б складною вона не була, і зробити її набагато кращою за нинішню, будь то код, обладнання, біологія, компанія, система освіти, уряд – що завгодно".

Далі читайте у статті, яка є на сайті Corvelva й російською мовою.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ФБ є ворожою соціальною мережею, а її власник у змові з глобалістами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Ой що ж то за шум
Учинився,
Що комарик та й на мусі
Оженився!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Ой що ж то за шум
Учинився,
Що комарик та й на мусі
Оженився!