Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Лейпцигу пройшов багатотисячний мітинг проти ковідних обмежень

7 листопада в місті Лейпциг, найбільшому місті федеральної землі Саксонія, що у східній Німеччині, зібралися тисячі людей, протестуючи проти обмежень, пов'язаних з коронавірусною інфекцією. Вони кричали: «Ми – люди». Основне гасло дня – "Зупиніть коронабезумство!"

20110904.jpg

Під час мітингу 7 листопада 2020 року на Августплац у Лейпцигу. Фото: Omer Messinger/Getty Images

 

 

За офіційною інформацією, близько 20 000 людей взяли участь у демонстрації проти коронавірусних заходів, прийнятих федеральним урядом та урядами інших німецьких земель.

Демонстрацію намагалися припинити після повідомлення про порушення умов (учасники не мали на собі масок і не дотримувалися дистанцію в півтора метра).

Але кілька сотень людей пройшли по неузгодженому маршруту через центр міста. Були заворушення та арешти. 

 

 

 

 

Як повідомляє v_strannik на своєму живому журналі, в Саксонії корона лютує в основному на папері, зате купа фірм реально розорилася, багато хто втратив роботу.

На вулицю вийшли як праві, так і ліві, а також зовсім безпартійна публіка, зауважує він. Основним гаслом дня було "Зупиніть коронабезумство!"

Фото: v_strannik

 

Нагадаємо, 1 серпня у Берліні пройшла мільйонна демонстрація "Кінець пандемії день свободи"

Наші інтереси: 

Розуміти, що на відміну від українців європейські народи розуміють небезпеку від роздутої небезпеки коронавірусної інфекції і намагаються захищати свої права, не дозволяючи урядам їхніх країн обмежувати їх, начебто дбаючи про їхнє здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чому тоді європейці просто не переоберуть своїх можновладців?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чому тоді європейці просто не переоберуть своїх можновладців?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Офіційна преса починає перебирати на себе "комплотистські" тези про китайський вірус, яких досі не передавала, зате ганьбила.
Підлеглі владі журналісти, певно, відчувають нове віяння, і намагаються врятувати свою шкуру... Так, появляються такі вирази як "Абсурдістан" https://www.lepoint.fr/politique/absurdistan-un-journal-allemand-tacle-la-france-dans-sa-gestion-du-covid-19--14-11-2020-2401068_20.php, або заголовки роду Сovid-19 (Le Monde 17 листопада 2020) : "Упередження штучно збільшує кількість позитивних випадків та спотворює сприйняття тяжкости епідемії" https://www.lemonde.fr/idees/article/2020/11/07/covid-19-des-biais-amplifient-artificiellement-le-nombre-de-cas-positifs-et-faussent-la-perception-de-la-gravite-de-l-epidemie_6058857_3232.html

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !