Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зробити бренд успішним і впізнаваним допоможе професійна студія Eve

Правильні і сучасні методи при розкручуванні новоствореного або давно існуючого бренду, дозволять швидко досягти оптимального результату, а саме - залучити цільову аудиторію до продукту або послуги, зробити сам бренд впізнаваним.

Якісно знятий відеоролик - один із кращих інструментів в просуванні бренду, який в короткі терміни може зробити його впізнаваним серед широкої аудиторії.

Креативні ідеї - гарантія успіху будь-якого проекту

Будь-яка рекламна кампанія без креативних ідей - приречена на провал, адже головна її мета - зачепити погляд і свідомість кінцевого споживача. Зробити бренд успішним і впізнаваним коштує великих зусиль, і залежить не тільки від кількості виділених фінансів і часу, адже потрібно підібрати справжніх професіоналів, які зможуть на максимально якісному рівні підійти до вирішення кожного питання і втілення всіх ідей в реальність.

Професійна студия Eve - команда справжніх майстрів, які знають всі нюанси в питаннях створення цікавих, ексклюзивних та індивідуальних відеороликів, які здатні за короткий час досягти необхідного результату. Щоб зробити проект якісним - необхідно чітко сформулювати цілі, які будуть втілені в проекті, для цього необхідно надати точну і якомога об'ємну інформацію.

Само по собі відеовиробництво - складний і об'ємний процес, і точно прорахувати вартість на першому етапі формулювання ідей - досить проблематично, але як тільки буде розроблено план і сценарій - одразу вимальовуватиметься картина загального бюджету, який залежить від:

  • складності креативу і сценарію;
  • технічних вимог до реалізації проекту;
  • кількості знімальних днів;
  • вибору локацій;
  • кастингу акторів;
  • роботи знімальної і постпродакшену команди;
  • використання візуальних спецефектів.

Студія зможе допомогти реалізувати всі ідеї - як ті, що задумав замовник, так і ті, які запропоновані справжніми професіоналами своєї справи - продюсерами і режисерами, адже в самій студії працює згуртована команда, яка розуміє всі вимоги замовника.

Терміни реалізації проектів

В першу чергу, на термін реалізації проекту впливає формат відео:

  1. репортажний, з терміном реалізації протягом 1-2 тижнів (звітне відео, проморолик, івенти, презентація);
  2. анімаційний - від 2 тижнів (експлейнер, презентаційні ролики);
  3. постановочні ролики - від 3 тижнів (огляди, блогінг, Інтерв'ю, релаксичні ролики).

Студією реалізовано безліч успішних і по-справжньому крутих проектів. Щоб дізнатися детальніше, залиште замовлення на сайті, після чого з Вами зв'яжуться для уточнення всіх деталей.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи