Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всі види адмінпослуг планують перевести в онлайн за 5 років

Міністерство цифрової трансформації планує за 5 років перевести усі 100% адміністративних послуг в онлайн. Про це під час заходу "Digital transformation of Ukraine" у Львові заявив заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняков.

"Наша ціль на 5 років - 100% послуг онлайн. З них 20% послуг - взагалі без втручання чиновників. До кінця року ми запустимо приблизно 20 сервісів", - сказав він, повідомляє Економічна правда.

"Один з пріоритетів - зробити просте закриття ФОП та зміну КВЕД. Бо нинішня процедура - абсурд", - підсумував заступник міністра.

Напередодні Федоров розповів, що необхідне для роботи "держави в смартфоні" суцільне покриття широкосмуговим інтернетом в Україні буде реалізовано протягом півтора-двох років.

Він також анонсував старт надання держпослуг з використанням системи ідентифікації громадянина Smart-ID в грудні 2019 року, або січні 2020 року.

Наші інтереси: 

Чудова ініціатива. Забудемо про походи до різних органів влади, стояння в чергах, щоб отримати якусь довідку чи здати якийсь папірець в контролюючі органи. З іншого боку, система ідентифікації громадянина Smart-ID, яке планується, може коштувати вам приватності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи