Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За зростанням ВВП Україна обійшла навіть Польщу, де нема війни і колосальні інвестиції Європейського Союзу

Україна за підсумками другого кварталу показала зростання ВВП на 4,6% – це дуже гідний результат і прекрасний темп. Якщо звернутися до статистики по Європі, то наша країна обійшла навіть Польщу з її 4,1%. При тому, що туди заходять просто фантастичні, з української точки зору, гроші Євросоюзу і там нема війни.

Фактично, більше ніж у нас зростання в Європі показує тільки Угорщина з її 5%. Про це пише політолог Кирило Сазонов:

"Чи зможе наступні уряд і нова Верховна Рада зберегти цей темп - велике питання. Побачимо. В принципі, Гройсман залишив їм конспекти по галузях - що зроблено, що планувалося зробити, як розвивати позитивну тенденцію. Користуйтеся на здоров'я - перехідні книги від уряду, що уходить. Плюс започатковано практику середньострокового планування, тобто винаходити велосипед не потрібно. Заодно за цими конспектами можна буде чітко подивитися, що уряд встиг зробити, що планував робити далі, які орієнтири. І порівняти з діями і результатами нового складу Кабміну". 

Наші інтереси: 

Україна стає суперницею Польщі. В хорошому розумінні цього слова.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи