Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німеччина і Україна з «Погляду на Історію, як на Змову»

Вже понад 100 років Німеччина і Україна перебувають в епіцентрі трагічних подій, основним винуватцем яких є Росія.

Чи можна вважати, що історичні події відбуваються за планом, сенс якого зазвичай не відомий народу, тобто подивитися на Історію, як на Змову?

Основні історичні події, що стосуються Німеччини і України можна звести до наступних:

  • Хто підготував і розв'язав Першу світову війну?
  • Хто підготував і вчинив більшовицьку революції в Росії?
  • Хто вчинив збройну агресію в Україну у 1918-1920 рр.?
  • Навіщо творці Версальського мирного договору перекроїли політичну і етнічну карту Європи?
  • Чому Польща і Німеччина не змогли вирішити проблеми Данцига і «Польського коридору» мирним шляхом?
  • Хто реальний винуватець Другої світової війни?
  • Хто посварив український націоналізм з німецьким націонал-соціалізмом?
  • Яку роль відіграли засоби масової інформації у поширенні хупци про «німецьку вину» у розпалюванні Першої і Другої світових воєн?
  • Хто вчинив збройну агресію проти України у 2014 році, анексував Крим та окупував частину Донецької і Луганської областей?
  • Яку роль зіграли засоби масової інформації, керовані ворожими до України силами, у Виборах-2019?

Пошук відповідей на ці запитання  можливо звести відповідно до двох взаємовиключних напрямків думки: а) «Погляд на Історію як на Випадковість»: історичні події відбуваються випадковим чином, без явних причин. Правителі безсилі що-небудь змінити. б) «Погляд на Історію як на Змову».

Але чи можливо, щоб керівники урядів або законспіровані групи людей планували події, а потім проводили їх в життя до бажаних результатів? Чи можливо, щоб найбільші історичні катастрофи були частиною цього плану? І яка тоді кінцева мета такого глобального плану?

Існує пояснення історичних подій, яке відповідає на це питання ствердно. Це пояснення називається «Поглядом на Історію як на Змову», на відміну від «Погляду на Історію як на Випадковість», хоча остання точка зору найбільш поширена в наші дні і, більше того, постійно нав’язується суспільству.

Теорія змови – це спроба пояснити подію або ряд подій як результат Змови, тобто дій невеликої, що працює таємно групи людей, спрямованих на свідоме управління або поворот у розвитку тих чи інших історичних подій.

* * *

Наявність Змови заперечується багатьма фінансистами, політиками і журналістами, до яких належать Джеймс П. Варбург (James P. Warburg); Збігнєв Бжезинський (Zbigniew Brzezinski), журналіст і, як він себе називав, «світський гуманіст» Джордж Джонсон, який стверджував, що поняття Змови було "висунуто екстремістами правого крила на початку минулого століття", – підкреслюючи, – що "параноїдальний стиль американської політики не помер з сенатором Джозефом Маккарті".

Джонсон написав ряд статей як репортер для газети «Міннеаполіс Стар», в яких заявляв, що величезна кількість американців просто не може усвідомити, що «є безліч способів інтерпретувати події», при цьому впевнено добавляв, що «немає єдиної всеосяжної системи». Джонсон говорив, що параноїдальні американці «будують складні системи, що пояснюють всі світові проблеми як частина змови» швидше для того, щоб якось виправдати свій страх і ненависть замість «плюралістичного» погляду на історію, економіку і політику.

«Є різниця між тими, хто іноді піддається спокусі обговорити ті чи інші стандартні теми змов, і теоретиками змови ... тими, хто вірить, що все погане, що відбувається коли-небудь, є частиною всеосяжного, який іде у глибину століть змови», – говорив він.

Разом з тим Джонсон повинен був визнати, що «ні історичний, ні соціологічний аналіз не пояснюють, чому велике число теоретиків змови створюють разюче схожі між собою картини бачення світу». Більш того, він не зумів помітити простого факту, що ті, хто щиро вважає, що Змови не існують, тільки грають на руку тим, хто в цьому, можливо, бере участь.

Однак на даний час існує величезна кількість свідчень на користь «Погляду на Історію як на Змову». Причому свідоцтв від осіб не тільки добре обізнаних про Змову, а й від тих, які брали участь у ній.

Почнемо з Бенджаміна Діслаелі (Benjamin Dislaeli), який в 1844 році відверто пояснив: «Світ управляється зовсім іншими людьми, про яких уявлення не мають ті, хто не заглядає за лаштунки».

«Дайте мені управляти грошима країни, і мені немає діла, хто створює її закони ... Котрі розуміються на системі процентних грошей, будуть або настільки зацікавлені в її прибутках, або ж настільки залежати від її заступництва, що з боку цього класу опору не буде, тоді як, з іншого боку, величезна маса народу, не здатна розумно оцінити величезні переваги того, що витягує капітал з цієї системи, буде нести свій тягар без нарікання і, можливо, не підозрюючи, що система ворожа її інтересам», – цинічно стверджував Мейер Амшель Ротшильд (Mayer Amschel Rothschild).

Одним з перших, хто попереджав про Змову, можна назвати Томаса Джефферсона (Thomas Jefferson): «Я вважаю, що інститут банків більш небезпечний, ніж збройна армія. Якщо американський народ дозволить приватним банкам управляти випуском валюти, банки і корпорації, якими вони заправляють, будуть віднімати у людей всю їх власність до тих пір, поки їх діти не прокинуться бездомними на землі колись завойованій їх предками».

«Якщо ви хочете продовжувати залишатися рабами банків і оплачувати своє власне рабство, дозвольте їм і далі створювати гроші і контролювати борги держави», – продовжив його думку сер Джозіан Стамп (Sir Josian Stamp).

Вальтер Ратенау (Walter Rathenau), який в 1909 р керував AEG, визначив коло правителів світу: «Триста чоловік, всі з них знають один одного, направляють долю європейської економіки і вибирають наступників серед себе».

Інший інформований політик Джозеф Кеннеді (Joseph Kennedy), батько покійного Президента Джона Кеннеді (John Kennedy), визначив число людей, які керують Америкою. Він сказав: «Америкою керують п'ятдесят чоловік і це кругла цифра».

Ставленик американських банкірів Вудро Вільсон (Woodrow Wilson), в кінці свого життя публічно каявся: «Наша промислова держава контролюється кредитною системою. Наша кредитна система зосереджена в приватних руках. Зростання нашої країни і вся наша діяльність перебуває під контролем кількох людей ... які якби і були чесні, і діяли в інтересах народу, все одно стурбовані тим бізнесом, де обертаються їхні гроші, і які неодмінно за природою своєї діяльності знищують справжні економічні свободи.

Ми виявилися самим безвольним, самим підвладним і підконтрольним урядом в цивілізованому світі. Ми більше не уряд народної волі, не уряд обраний більшістю, але уряд під владою невеликої купки людей».

Але саме Вільсон в 1913 році і передав владу цієї «невеликій купці людей».

Про те, що Змова дійсно існує, свідчить один з її учасників – доктор Керрол Квигли (Carrol Quigley), професор історії Школи іноземної служби Джорджтаунського університету, який раніше викладав в Прінстоні і Гарварді, і який написав книгу обсягом в 1300 сторінок (!), що має назву «Трагедія і Надія».

Д-р Квигли прийшов до висновку: «Існує зараз, і існувала раніше, міжнародна англофільска мережа, яка діє, в якійсь мірі так, як, на думку правих радикалів, діють комуністи. Насправді ця мережа, яку ми можемо визначити як Групи Круглого Столу, не гребує співпрацею з комуністами, або іншими групами, і часто так і робить.

Я знаю про діяльність цієї мережі тому, що я вивчав це протягом 20 років, а протягом 2 років, на початку шістдесятих років, мені було дозволено ознайомитися з їх документами та секретними записами».

Але Квигли не тільки відкрито визнав, що існує Змова, а й заявив про свою підтримку Змови, опису якої він присвятив свою монументальну працю: «У мене немає упередження проти неї або більшості її цілей, і я значну частину життя був близький до неї і багатьом її засобам.

Я заперечував як в минулому, так і недавно, проти деяких установок ..., але основна відмінність думок стосувалося її бажання залишитися невідомою, а я вважаю її роль в історії досить значущою для того, щоб бути відомою».

Теорії змов – це спроба охопити «величезну картину» історії.

«Ми вважаємо, що більшість основних світових подій, що впливають на долі, відбувається тому, що хтось спланував їх таким чином, – розмірковував консервативний автор Гаррі Ален (Gary Allen). – Якби б ми просто мали справу з законом середніх чисел, половина подій, що впливають на наш національний добробут, була б корисна для Америки. Якби ми мали справу з простою некомпетентністю, то наші лідери мали б іноді робити помилки в нашу користь ... насправді ж ми маємо справу не з збігом або дурістю, а з плануванням і розумом».

А французький історик Ж. Банвіль, який вивчав тривалий час політичні події XIX-XX ст., перед смертю сказав, що без вивчення секретних масонських архівів неможливо написати правдиву історію. «Всі політичні події, – відзначав Банвіль, – виходять з якогось таємничого центру і йдуть туди. Історик може багато про що здогадуватися, але незаперечних документів немає».

Можна навести ще безліч авторитетних свідчень, що підтверджують існування Змови, однак, з огляду на розміри публікації, обмежуся тільки одним, але важливим... що належить Девіду Рокфеллеру (David Rockfeller): «Ми вдячні «Вашингтон пост» (Washington Post), «Нью-Йорк Таймс» (The New York Times), журналу «Тайм» (TIME Magazine) і іншим виданням, чиї редактори відвідували наші збори і зберігали вірність обіцянці нерозголошення таємниць протягом сорока років. Нам було б неможливо розвивати свій глобальний план, якби ми опинилися під світлом прожекторів преси всі ці роки. Але сучасний світ став готовий для переходу до світового уряду. Наднаціональне панування інтелектуальної еліти і світових банкірів безумовно перевершує самовизначення, яке має місце в минулому столітті».

Переконаними прихильниками «Погляду на Історію як на Змову» є такі авторитетні дослідники, як Арчибальд Рамсей (A.H.M. Ramsey), Ральф Епперсон, Ентоні Саттон (Anthony C. Sutton), і наш співвітчизник академік М.І. Сенченко (автор книги «Невидима змова проти людства» і багатьох інших робіт).

Змова, як її бачили д-р Квигли і інші, потребує змовників, і логічно запитати, чому знамениті люди – улюбленці долі – приєднувалися до подібного підприємства. На це питання відповів письменник Блер Коан (Blair Coan), у своїй книзі «Червона павутина»: «Відповідь є зворотною стороною питання: Ці люди (які беруть участь в змові) стають знаменитими саме через те, що вони є частиною змови».

Спосіб, яким Змова вербує нових членів замість тих, хто відійшов від справ або помер, пояснив Норман Додд (Norman Dodd), серйозний дослідник існування Змови: «Кар'єри людей відслідковуються. До людей, які виявляють особливі здібності з точки зору цілей цієї групи, м'яко наближаються і їх запрошують у внутрішні кола. Їх відстежують під час виконання доручень і, врешті-решт, вони потрапляють в Змову при таких обставинах, які фактично не дозволяють їм вирватися з неї».

Отже, залучені не стають багатими і / або знаменитими, а потім приєднуються до Змови; вони стають багатими і знаменитими тому, що вони є членами Змови.

Але що ними рухає? Що змушує людей шукати багатства і положення? Колишній конгресмен Джон Сміт (John Schmitz) пояснює, що існує додаткова мета: Влада! Люди приєднуються до Змови, щоб отримати гроші, а потім владу. Сміт писав: «Коли людина отримує всі гроші, які йому потрібні, його метою стає влада».

Бенджамін Франклін (Benjamin Franklin) пояснив цей зв'язок між грошима і владою, сказавши: «Існують дві пристрасті, які мають потужний вплив на людські справи. Це ... любов до влади і любов до грошей ... Коли вони з'єднуються ... вони чинять самі шалені дії».

Однак влада сама по собі розбещує тих, хто її шукає. Визначення лорда Астона (Acton) влади стало прописною істиною: «Влада розбещує; абсолютна влада розбещує абсолютно».

А російський анархіст Бакунін, відзначав, що процес розбещення торкався навіть переконаних прихильників свободи, яким дали владу для захисту слабких. Він писав: «Доступ до влади перетворювало в тирана навіть самого відданого друга свободи».

Таким чином, ті, хто прагнуть до влади, будуть нею розбещені. Вони будуть прагнути викликати кризи, революції та війни з тим, щоб задовольнити своє бажання більшої влади. Розбещуюча природа самої погоні за владою пояснює, як моральна свідомість людини, який не бажає влади над іншими і не розуміє бажання такої влади, не може зрозуміти, чому властолюбці готові принести і несуть людям нещастя.

Іншими словами, змовники успішні тому, що моральний громадянин не може прийняти висновок, що існують люди, здатні насправді бажати проведення неймовірно шкідливих дій проти своїх співгромадян.

Webster визначає ЗМОВУ як «об'єднання людей, що працюють таємно, переслідують злу або незаконну мету». Змовники не тільки повинні працювати таємно, вони повинні докласти всіх зусиль для того, щоб їх плани не стали загальнодоступними. В такому випадку першим завданням Змови є переконання народу в тому, що Змови не існує, і вона буде робити все можливе, щоб заперечувати звинувачення як тих людей, які намагаються її розкрити, так і тих осіб, які стверджують, що вони є учасниками Змови.

Американські дослідники Змови Джонатан Ванкін (Jonathan Vankin) і Джон Валін (John Whalen) підкреслюють, що погляди американської громадськості сформовані розсудливістю «Діснея» щодо як історії, так і поточних подій. «Диснеївську версію» історії можна було б легко назвати «версією Нью-Йорк таймс», «версією теленовин» або «версією підручника для коледжу».
Вони писали: «Головний опір теоріям змови виходить не від простого народу, а від засобів масової інформації, академій та уряду – людей, які керують національною і світової інформаційною економікою».

Ентоні Саттон згоден з твердженнями, що «миловидна історія» домінує в підручниках, публікаціях, засобах масової інформації та на бібліотечних полицях.

«За останні сто років, – підкреслював він, – будь-яка історична теорія або історичне свідоцтво, що не збігаються з поглядами, установленими Американською історичною асоціацією і основними структурами влади, піддавалися гонінню або відкиданню... Це відбувалося не на основі наданих доказів, а на основі прийнятності аргументів для так званого східного ліберального істеблішменту і його офіційної історичної лінії ... Невдача спіткає будь-яку книгу або автора, що не відповідає офіційним керівним принципам. І марно десь шукати підтримку. Видавців завжди чекає фіаско. Поширення несанкціонованої інформації неможливо, вона відсутня, її не існує».

***

А тепер, мій читачу, перечитай знову ті запитання, які я поставив на початку статті, подумай і зроби свої висновки!

  • Хто підготував і розв'язав Першу світову війну?
  • Хто підготував і вчинив більшовицьку революції в Росії?
  • Хто вчинив збройну агресію в Україну у 1918-1920 рр.?
  • Навіщо творці Версальського мирного договору перекроїли політичну і етнічну карту Європи?
  • Чому Польща і Німеччина не змогли вирішити проблеми Данцига і «Польського коридору» мирним шляхом?
  • Хто реальний винуватець Другої світової війни?
  • Хто посварив український націоналізм з німецьким націонал-соціалізмом?
  • Хто вчинив збройну агресію проти України у 2014 році, анексував Крим та окупував частину Донецької і Луганської областей?
  • Яку роль відіграли засоби масової інформації у поширенні хупци про «німецьку вину» у розпалюванні Першої і Другої світових воєн?
  • Яку роль зіграли засоби масової інформації, керовані ворожими до України силами, у Виборах-2019?

***

Можна шукати чергову поразку наших національно-визвольних змагань у глибині віків, а можна знайти реальні причини поразки в діяльності Росії та її агентури в Україні; в масовій зневірі,  байдужості і зрадливості населення нашої країни. На мій погляд, другий шлях більш конструктивний!


Джерела:

За мотивами творів Арчибальда Рамсея, Ральфа Епперсона, Ентоні Саттона, Миколи Сенченко…


Наші інтереси: 

Розуміти, що відбувається за лаштунками історичних подій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Винесено з коментарів до блогу Володимира Щербини "Кінець демократії, або Український окріп для індустріальної жаби" // https://www.ar25.org/node/42886

Цитата:
Опубліковано Арсен Дубовик 6 Червень, 2019 - 14:33

Як же взаємодоповнюєче пов’язані ці дві публікації!!!
Володимир Федько каже:

З погляду коловороту державних форм охлократія є не тільки гіршою, але і останньою ступінню в зміні форм. При ній «панує сила, а юрба, що збирається навколо вождя, здійснює вбивства, вигнання, переділи землі, поки не здичавіє зовсім і знову не знайде володаря і самодержця». Так історичний коловорот державних форм замикається і з’єднується знову з висхідним. («73-й квартал» як торжество охлократії)

Володимир Щербина каже:

Результатом такого масштабного дійства може бути:

1. Песимістичний варіант: загибель України.

2. Нейтральний варіант: нейтралізація найбільш кричучих збочень, виправлення окремих недоліків, підправлення системи, стагнація.

3. Оптимістичний варіант: народження саме в Україні нової системи управління, яка стане дороговказом для індустріального людства при переході до постіндустріального суспільства.

Насправді, часу у нас обмаль. Теоретичне підґрунтя нової системи управління вже розроблене, але треба встигнути впровадити практичний чорновий зразок і перевірити його на міцність. І зробити це ще до повного завалу старої системи. Отже, не скиглимо і нумо до роботи! (Кінець демократії, або Український окріп для індустріальної жаби)

П.С. Можемо долучити до них ще й цю? 73% українців схильні до лівої ідеології та авторитаризму - опитування VoxUkraine

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Спостерігаю цікавий феномен, як продовження президентської виборчої кампанії: готовність повірити у будь-яку фантастичну версію поведінки електорату і, відповідно, результатів виборів, - на кшалт "втручання ельфів", - ніж в ту сувору реальність, що 85% електорату за 27 років незалежності так і залишилися охлосом, а в Україні відбулося перехоплення управління з боку етнічної олігархії і проросійських сил.

P.S.
Свої думки я висловлюю на інтелектуальній території власного блогу, тобто не порушую власного правила, задекларованого раніше :-)

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Вони не просто "залишилися охлосом", вони (ті відсотки) такими і були, і будуть. Питання лише в тому, хто їх поведе!
Згадане Тобою перехоплення, то втручання не ельфів, а орків. Але, скоро їм гаплик!
П.С. Перепрошую за моє втручання в особистий інтелектуальний Простір. :-))

Володимир Федько каже:
Спостерігаю цікавий феномен, як продовження президентської виборчої кампанії: готовність повірити у будь-яку фантастичну версію поведінки електорату і, відповідно, результатів виборів, - на кшалт "втручання ельфів", - ніж в ту сувору реальність, що 85% електорату за 27 років незалежності так і залишилися охлосом, а в Україні відбулося перехоплення управління з боку етнічної олігархії і проросійських сил.
P.S.
Свої думки я висловлюю на інтелектуальній території власного блогу, тобто не порушую власного правила, задекларованого раніше :-)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, мої блоги відкриті для коментарів як друзями, так і ворогами.
Обмеження я встановив для себе щодо коментарів на теми сучасної політики у чужих блогах.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

"Ви мусите вірити в щось. Мусите мати хребет. Знати, за що ви готові боротися. А потім мусите розповісти про це світу.

Тверда позиція – це спосіб набути відданих прихильників. Вони звертатимуть увагу інших на вас і захищатимуть вас. Вони поширюватимуть інформацію про вас краще, ніж будь-яка реклама – ширше, глибше і з більшим почуттям.

Тверді переконання мають свою ціну. Ними ви відштовхнете від себе деяких людей. Ці люди звинуватять вас у зарозумілості та зверхності. Таке життя. На кожного, хто любить вас, знайдуться інші, які вас ненавидять.

"И если есть те, кто приходят к тебе,
Найдутся и те, кто прийдет за тобой!"
("Скованные...", "Наутилус Помпилиас")

Якщо те, що ви говорите, нікого не зачіпає, можливо, ви недостатньо наполегливо працюєте".
(Джейсон Фрайд і Девід Хайнемайєр Хенссон).

Мені абсолютно байдуже, що про мене думають як гобіти, так і ельфи - я перебуваю в Просторі, куди і першим і другим вхід закритий!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А це хто сказав?
"Ви мусите вірити в щось. Мусите мати хребет. Знати, за що ви готові боротися. А потім мусите розповісти про це світу. Тверда позиція – це спосіб набути відданих прихильників. Вони звертатимуть увагу інших на вас і захищатимуть вас. Вони поширюватимуть інформацію про вас краще, ніж будь-яка реклама – ширше, глибше і з більшим почуттям. Тверді переконання мають свою ціну. Ними ви відштовхнете від себе деяких людей. Ці люди звинуватять вас у зарозумілості та зверхності. Таке життя. На кожного, хто любить вас, знайдуться інші, які вас ненавидять.

Володимир Федько каже:
"Ви мусите вірити в щось. Мусите мати хребет. Знати, за що ви готові боротися. А потім мусите розповісти про це світу.
Тверда позиція – це спосіб набути відданих прихильників. Вони звертатимуть увагу інших на вас і захищатимуть вас. Вони поширюватимуть інформацію про вас краще, ніж будь-яка реклама – ширше, глибше і з більшим почуттям.
Тверді переконання мають свою ціну. Ними ви відштовхнете від себе деяких людей. Ці люди звинуватять вас у зарозумілості та зверхності. Таке життя. На кожного, хто любить вас, знайдуться інші, які вас ненавидять.
"И если есть те, кто приходят к тебе,
Найдутся и те, кто прийдет за тобой!"
("Скованные...", "Наутилус Помпилиас")
Якщо те, що ви говорите, нікого не зачіпає, можливо, ви недостатньо наполегливо працюєте".
(Джейсон Фрайд і Девід Хайнемайєр Хенссон).
Мені абсолютно байдуже, що про мене думають як гобіти, так і ельфи - я перебуваю в Просторі, куди і першим і другим вхід закритий!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Найскладнішими І останніми для душі є випрбування владою, грошима і
посадою.

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Щодня відбувається підтвердження тези щодо "перехоплення управління Україною" з боку етнічної олігархії і проросійських сил. Ось найсвіжіше!

Петро Порошенко:
Занепокоєний несподіваною новиною за підсумками засідання ТКГ у Мінську про нібито готовність України в односторонньому порядку скасувати економічні обмеження щодо ОРДЛО.

Нагадаю, що 15 березня 2017 року рішенням РНБО було призупинено економічні зв'язки з окупованими територіями як реакція на свавільне захоплення (експропріація або запровадження зовнішнього управління Москвою) українських державних та приватних підприємств, запровадження рубльової зони та російської податкової системи.

Що ж змінилося з того часу? З боку окупанта - нічогісінько. Виходить українська сторона стає на коліна, про що вже говорив Зеленський?

Ми ніколи не заперечували проти відновлення економічних зв'язків, але в чіткій відповідності до національних інтересів України, за умови виконання згаданого рішення РНБО, передусім, встановлення сталого і тривалого режиму припинення вогню, повернення захоплених державних і приватних підприємств їх українським власникам.

Вимагаю від президента Зеленського дати публічну відповідь, на якій підставі він дав такі директиви делегації України. Реалізація російського сценарію на Донбасі - це зрада національних інтересів нашої держави і пам`яті про тисячі українських патріотів, які загинули за свободу, суверенітет та територіальну цілісність України!

Що далі? Репарації з бюджету України на користь агресора? Автономія з правом вето на суверенні рішення держави, на курс до ЄС та НАТО?

Не дозволимо реалізувати російський сценарій врегулювання ситуації на Донбасі!"

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Сьогодні найактульнішим є парламентські вибори!

Ми повинні взяти в них участь, проголосувавши за достойних!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Мене цікавитимуть ті, хто сповідуватиме праву ідеологію.
Наразі такі є?

Володимир Федько каже:
Сьогодні найактульнішим є парламентські вибори!
Ми повинні взяти в них участь, проголосувавши за достойних!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Якщо брати за основу кількість виборців, які проголосували за Кошулинського - єдиного кандидата від націоналістів, то нібито виборців з правими поглядами є близько 2%. Таким чином, сподіватися, що націоналістичні кандидати отримають масову підтримку не варто.

Більше того, результати опитування (блог "73% українців схильні до лівої ідеології та авторитаризму - опитування VoxUkraine") свідчать про те, що праві кандидати не будуть популярними на цих виборах.

Скільки виборців з правими поглядами є серед 15%, що проголосували за Порошенка, невідомо.

Цитата:
Мене цікавитимуть ті, хто сповідуватиме праву ідеологію.
Наразі такі є?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Винесено з коментарів до блогу Володимира Щербини "Кінець демократії, або Український окріп для індустріальної жаби" // https://www.ar25.org/node/42886

Цитата:
Опубліковано Арсен Дубовик 6 Червень, 2019 - 14:33

Як же взаємодоповнюєче пов’язані ці дві публікації!!!
Володимир Федько каже:

З погляду коловороту державних форм охлократія є не тільки гіршою, але і останньою ступінню в зміні форм. При ній «панує сила, а юрба, що збирається навколо вождя, здійснює вбивства, вигнання, переділи землі, поки не здичавіє зовсім і знову не знайде володаря і самодержця». Так історичний коловорот державних форм замикається і з’єднується знову з висхідним. («73-й квартал» як торжество охлократії)

Володимир Щербина каже:

Результатом такого масштабного дійства може бути:

1. Песимістичний варіант: загибель України.

2. Нейтральний варіант: нейтралізація найбільш кричучих збочень, виправлення окремих недоліків, підправлення системи, стагнація.

3. Оптимістичний варіант: народження саме в Україні нової системи управління, яка стане дороговказом для індустріального людства при переході до постіндустріального суспільства.

Насправді, часу у нас обмаль. Теоретичне підґрунтя нової системи управління вже розроблене, але треба встигнути впровадити практичний чорновий зразок і перевірити його на міцність. І зробити це ще до повного завалу старої системи. Отже, не скиглимо і нумо до роботи! (Кінець демократії, або Український окріп для індустріальної жаби)

П.С. Можемо долучити до них ще й цю? 73% українців схильні до лівої ідеології та авторитаризму - опитування VoxUkraine

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Як людину, що давно має усталені праві погляди, мене теж цікавлять політики і кандидати у ВРУ з правими поглядами. Але треба виходити з реальностей сьогодення! Безумовно, можна стати на чистоплюйські позиції; заявити про свою зверхність над усім індустріальним і ультраіндустріальним політикумом і, констатуючи, що правих політиків і кандидатів до парламенту «на горизонті не видно», з погордою дивитися, як орки за допомогою охлосу захоплюють владу в Україні і знищують слабенькі паростки державності.

Перші прояви такого підходу я вже спостерігаю!

Вибудовування фантастичної теорії «впливу ельфів» на вибори-2019 і критика Петра Порошенка:

1) «Схоже, що Порошенко не помітив народження протонації. Групу 25% він сприймає лише як частину потенційного електорату на парламентські вибори. Принаймні про це свідчить нова назва його партії – «Європейська солідарність» (ЄС). Це популістична спроба сподобатися всім – і в Україні, і в Європі. Якби було взято курс на свідоме націотворення, то партія мала б назву «Національна солідарність».
2) «Петро Порошенко міг би бути зацікавленим, якби мислив у категоріях націотворення. Проте наразі цього не спостерігається, підтвердженням чого є формування партії «Європейська солідарність» переважно на ліберальних засадах, без драйву національного солідаризму».

Наступним кроком, як я передбачаю, буде проголошення принципу «Найголовніше завдання – утримати повний контроль над власною психікою» і, відповідно, інструментарій для цього:

«Щодня посилено наповнювати себе Світлом за допомогою Живого Слова та інших світлих молитов. Найкращий засіб очищення – Універсальна форма №6 і кармічні форми (читаємо своє прізвище, ім’я, по-батькові через інформосоти, енергосоти або реальсоти, посилюючи їх Джерелом Прибирання)».
***
Треба розуміти реальність сьогодення – проти України ведеться жорстока і безжальна війна з боку етнічної олігархії та Росії, з використанням охлосу, проросійського населення та відвертих ворогів нашої держави. Частково вони вже отримали перемогу, поставивши на чолі України свого президента. При цьому вони мають незаперечний демократичний козир – 73% виборців за нього проголосували! Наступний крок – створити свою більшість у Верховній Раді, яка поки-що залишається оплотом української державності. Якщо їм це вдасться, то вони будуть мати другий незаперечний демократичний козир – більшість у ВР обрана демократичним шляхом!

Наскільки далеко ми відкотимося назад - важко передбачити; наскільки буде знову пограбована Україна - важко порахувати!
***
Таким чином, сьогодні ми стоїмо перед необхідністю рятувати нашу державність, вибравши у Верховну Раду максимально можливу більшість порядних людей, навіть якщо вони не є правими, а є центристами.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Можна їсти, любити і ... молитися. Тобто, працювати разом на різних рівнях. Це одне одному лише допомагає.
Боже, Великий, Єдиний!
Ти нам Єдність подай!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Людина, яка сповідує праві погляди - Воїн!

А для Воїна мало сказати "Я вірю! Я підтримую!".

Воїн говорить "Я борюся за свої Ідеали, за свою Віру!"

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

ТИРАНІЯ - АРИСТОКРАТІЯ - ОЛІГАРХІЯ - ДЕМОКРАТІЯ - ОХЛОКРАТІЯ... Цей коловорот державних форм не викликає заперечень.

Також не викликає заперечень, що з погляду коловороту державних форм охлократія є не тільки гіршою, але і останньою ступінню в зміні форм. При ній «панує сила, а юрба, що збирається навколо вождя, здійснює вбивства, вигнання, переділи землі, поки не здичавіє зовсім і знову не знайде володаря і самодержця». Так історичний коловорот державних форм замикається і з’єднується знову з висхідним.

Не викликає заперечень і твердження, що в результаті президентських виборів 2019 року перемогла охлократія!

Питання в іншому...

Як довго буде тривати правління охлократії?
Чи перейде охлократія в тиранію/диктатуру для утримання влади?
Коли можна очікувати перемогу аристократії?

На сьогодні на сайті НО висловлено три точки зору на президентські вибори-2019 (подаю в хронологічному порядку):

1. Пана Володимира Федька.
Під час виборів відбулося перехоплення управління Україною з боку етнічної олігархії і проросійських сил.

2. Пана Ігоря Каганця.
Президентські вибори 2019 року зазнали втручання інопланетян - ельфів.

3. Пана Володимира Щербини.
Україна вирішила “переплюнути всіх”. Обрала на посаду Президента найбільшої європейської країни абсолютно некомпетентного коміка, який без суфлера не може зв’язати двох слів (недарма його вже прозвали “генератор випадкових слів”).
Пан Володимир вважає це результатом "глобальної кризи індустріального суспільства" в якій Україна виявилася "самою слабою ланкою".

Оскільки у нас на сайті нібито демократія, то кожен може обрати ту точку зору, яка відповідає його мисленню.

Але мене цікавить відповідь на три питання:

Як довго буде тривати правління охлократії?
Чи перейде охлократія в тиранію/диктатуру для утримання влади?
Коли можна очікувати перемогу аристократії?

Можливо знайдуться бажаючі на на них відповісти ?..

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

1. Охлократія триватиме до наступного виборчого циклу, тобто до 2024 року.
2. Тиранії не буде, тому що Коломойський і Зеленський на гачку правоохоронних органів США.
3. Аристократія може перемогти через два виборчі цикли, тобто в районі 2030 року. Звісно, якщо ельфи не прискорять процес арієзації України.

Володимир Федько каже:
Але мене цікавить відповідь на три питання:
Як довго буде тривати правління охлократії?
Чи перейде охлократія в тиранію/диктатуру для утримання влади?
Коли можна очікувати перемогу аристократії?
Можливо знайдуться бажаючі на на них відповісти ?..

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Якщо враховувати, що:

- ЄС вже готове зняти економічні санкції з Росії... що дасть Росії величезний політичний і економічний потенціал, зберігаючи при цьому окупацію Криму і частини Донецької і Луганської областей;
- охлос не порозумнішає за 10 років, а переважаючи чисельно знову приведе до влади маріонетку олігархії і Росії, то Україну чекає повне пограбування і масова еміграція молоді за кордон.

На мій погляд, Україну може врятувати тільки прихід військових до влади! Тобто, військова диктатура за зразком Чілі 1973 року!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме час поговорити про формування нової еліти у Третьому Райху.

Володимир Федько каже:
Якщо враховувати, що:
- ЄС вже готове зняти економічні санкції з Росії... що дасть Росії величезний політичний і економічний потенціал, зберігаючи при цьому окупацію Криму і частини Донецької і Луганської областей;
- охлос не порозумнішає за 10 років, а переважаючи чисельно знову приведе до влади маріонетку олігархії і Росії, то Україну чекає повне пограбування і масова еміграція молоді за кордон.
На мій погляд, Україну може врятувати тільки прихід військових до влади! Тобто, військова диктатура за зразком Чілі 1973 року!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

У Третьому Райху завдання щодо формування еліти були значно легші, ніж в сьогоденній Україні!

Почнемо з того, що в Німеччині була королівська сім'я, шляхетна родова аристократія з віковими традиціями, кастова військова еліта, професійне чиновництво, національні землевласники, національні банкіри.

Етнічні меншини як, наприклад єврейська, в більшості своїй стояла на національних позиціях. Великий відсоток євреїв воював на фронтах Великої війни, частина єврейських банкірів навіть фінансувала партію Гітлера. І коли почалася Друга світова війна, то за її роки більше 140 тисяч євреїв знову ж хоробро воювали за Фатерлянд, за Третій Райх.

У нас немає потомственої еліти! Називати елітою дітей і онуків комуністів і націоналістів просто несерйозно, про це не варто навіть говорити!

Етнічні меншини, російська і єврейська, не зацікавлені в становленні сильної незалежної України. Оскільки перша тяготіє до Росії, а для другої Україна це місце, де можна "сколотити" капітал, щоб потім спокійно жити за кордоном. Коломойський тому приклад.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Подивився по телевізору базікання Вакарчука... Готова маріонетка для парламенту, шоб представляти інтереси Пінчука.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

40 днів минули ще 1 червня, але гіркота образи не проходить!

Емоції, що твою ідеальну мати – Україну – публічно зрадили, зґвалтували, принизили в очах всього світу, не відпускають. 21 квітня я відчув себе не тільки зрадженим і ображеним, але й безсильним її захистити. Емоційна частина мозку напружено б’ється над проблемою: «Як наша нація звільниться від ланцюгів цих отруйних обіймів охлосу!?» А холодна аналітична частина мозку промовляє: «А де ти побачив націю!? Навколо тебе 85% охлократів; натовп, для якого існують тільки чотири інтереси: пожрать, поржать, по*рать, потра*аться! (рос. траскр.

Емоції бурхливі і є потужним мотивом для спокутування наруги!
Час обирати Шлях!

Так, я належу до тих 15 %, які залишилися вірними Традиції, Вірі, Національному солідаризму. Але з ким іти далі!? Питання неоднозначне, оскільки в колі вчорашніх однодумців мене напружують деякі задекларовані принципи, деякі оцінки сьогодення, деякі напрямки майбутньої організації.

ДУМАЮ!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Петро Порошенко:

"Ми ніколи не підемо на союз з п’ятою колоною Януковича!
Крім нас дати відсіч політичним силам, які намагаються принести до нас в дім «русскій мір», нікому."

У списку "зіркової команди Порошенка" знайшов і своїх добрих знайомих. Приємно!

1. ПОРОШЕНКО Петро
2. ПАРУБІЙ Андрій
3. ГЕРАЩЕНКО Ірина
4. ЗАБРОДСЬКИЙ Михайло
5. ФЕДИНА Софія
6. ДЖЕМІЛЄВ Мустафа
7. ЗІНКЕВИЧ Яна
8. ЧИЙГОЗ Ахтем
9. СИНЮТКА Олег
10. КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ Іванна
11. ГЕРАСИМОВ Артур
12. КУБІВ Степан
13. ФРІЗ Ірина
14. ЮЖАНІНА Ніна
15. ЛУЦЕНКО Ірина
16. СЮМАР Вікторія
17. АР’ЄВ Володимир
18. ПАВЛЕНКО Ростислав
19. ВЕЛИЧКОВИЧ Микола
20. АЛЄКСЄЄВ Сергій
21. КНЯЗЕВИЧ Руслан
22. САВРАСОВ Максим
23. ІОНОВА Марія
24. БОЙКО Наталія
25. В’ЯТРОВИЧ Володимир
26. НІКОРЯК Ірина
27. ЧОРНОВОЛ Тетяна
28. П’ЯТИГОРЕЦЬ Денис
29. ЛЕВУС Андрій
30. БАЛАСИНОВИЧ Наталя
31. КАРПОВ Андрій
32. БІРЮКОВ Юрій
33. ТАРАН Сергій
34. ЧЕРНЕНКО Олександр
35. АНДРЄЄВ Андрій
36. ГАБІБУЛЛАЄВА Динара
37. ПЕТРОВ Олексій
38. КИРИЛЕНКО В’ячеслав
39. РОЗЕНКО Павло
40. СОЛЯР Володимир
41. АРТЮШЕНКО Ігор
42. ТАЛПА Михайло
43. ПОГРЕБИСЬКИЙ Олександр
44. ВИСОЦЬКИЙ Сергій
45. БРИГИНЕЦЬ Олександр
46. УРСУЛЕНКО Олена
47. СМОЛІЙ Андрій
48. БОЛДИРЕВ Олег
49. ЛАПІН Ігор
50. ОБЕРТИНСЬКА Людмила

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

З коментарів на моїй сторінці у Фейсбук:

Сергій Яремич:

"У 1993-му році... Європа не мала сумнівів, що Україна поведе колишні республіки СРСР на об'єднання з нею як Духовний та технологічний лідер, і посяде місце у трійці провідних економік світу. Але сталося, НАРАЗІ, інакше. Переважна більшість населення України деградувала до напівтваринного, або, навіть, ТВАРЮЧОГО стану, що і призвело до нинішніх сумних наслідків.

Необхідно УСВІДОМИТИ причинно-наслідкові зв'язки: рабство у кримінально-олігархічних угрупувань є наслідком масової та глибокої КУЛЬТУРНОЇ ДЕГРАДАЦІЇ більшості населення країни, а не навпаки.

Панування криміналу в Україні не є проблемою. Воно зникає вмить, коли в країні прокидається потяг до ЧИСТОТИ, ГІДНОСТІ, КРАСИ та СПРАВЕДЛИВОСТІ. Навіть сусідня Білорусь, попри усі недоліки нинішнього стану, не дозволила кримінално-геноцидній нелюді з усього світу зібратися в своїй країні та чинити ТОТАЛЬНЕ МАРОДЕРСТВО!

ПРОКИДАЙМОСЯ до ЛЮДЯНОСТІ!!!"
***

Konstantin Kozemyaka:

"Главное, чтобы было на кого обижаться - на евродепутатов, на Зеленского, на рашу в конце концов. Так легче жить. Но весь трэш последних тридцати пяти дней - это следствие того, что бОльшая часть населения страны не являются её гражданами (здесь не про паспорт), которые считают, что Украину «на хлеб не намажешь» (

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Щодня відбувається підтвердження тези щодо "перехоплення управління Україною" з боку етнічної олігархії і проросійських сил.

Ось найсвіжіше!

"Російського пропагандиста Шарія та шістку Януковича Клюєва зареєстровано кандидатами в депутати.

Зареєстрували, хоча вони не жили останні 5 років в Україні і по закону взагалі не мали жодних шансів бути зареєстрованими.

А в цей час з тюрем випускають терористів та вбивць Небесної Сотні.

В даний момент на Майдані проходить акція "Терпіти далі не можна!" (20:00 - 23:00)

Команда Петра Порошенка приєдналася до акції!

"Ми за Україну! Ми за її європейське майбутнє! І тільки спільними зусиллями ми можемо протистояти цьому повзучому проросійському реваншу.
Наша команда приєднується до акції. О 20:00 на Майдані".

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!