Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Volvo представила концепт-кар зі спальнею й мобільним офісом

Компанія Volvo на спеціальному заході в штаб-квартирі в Гетеборзі представила концепт-кар 360с, позбавлений керма і педалей. Натомість автомобіль оснащений системами безпілотного управління і отримав незвичайну компоновку салону, пише  The Verge.

Керівник стратегії Volvo з маркетингу Мартен Левенстам каже, що цей автомобіль - "привід для початку бесіди, з великою кількістю ідей і відповідей, щоб ми дізналися більше про новий тип авто".

Volvo 360с оснащений автопілотом п'ятого рівня і може самостійно пересуватися  дорогами загального користування без втручання водія.

Крім цього, за задумом творців концепт-кара, інтер'єр 360с може трансформуватися.

Volvo передбачає чотири основні сценарії використання 360c. Він може служити мобільного спальнею, замінюючи польоти більш плавним, спокійним, швидким і більш екологічним варіантом подорожі. Для такого рішення в Volvo придумали спеціальну захисну ковдру, яку інтегровано в спальне місце. Вона працює, як триточковий ремінь безпеки, але пристосована для лежачого положення пасажирів.

Також Volvo 360с може замінити вам мобільний офіс. Крім того, автомобіль можна використовувати в якості вітальні або розважального простору.

Концепт-кар оснащений електричною силовою установкою, яка приводить в рух всі чотири колеса. Електромотори 360с живить блок літій-іонних батарей, рівномірно розподілених під підлогою автомобіля. Запас ходу на одній повній зарядці складе не менше 300 км.

Наші інтереси: 

Технології майбутнього.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи