Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Uber створює сервіс таксі наступного покоління: Volvo надасть 24 тисячі безпілотних автомобілів

Компанії Uber і Volvo підписали угоду про придбання 24 тисяч безпілотних кросоверів Volvo XC90 в період з 2019 по 2021 рік. Загальна сума угоди – $ 1,4 млрд.

Uber планує створити на базі автомобілів Volvo сервіс таксі наступного покоління, де роль водіїв виконуватиме штучний інтелект.

Uber вже тестує безпілотні кросовери Volvo XC90 в Арізоні, Сан-Франциско і Піттсбурзі. На тестових авто встановлюється система безпілотного управління, включаючи апаратне і програмне забезпечення.

Після укладання угоди Volvo повністю візьме на себе виробництво автомобілів і буде встановлювати на них всі необхідні сенсори і сканери в заводських умовах. Програмне забезпечення встановлюватиме самостійно Uber.

У нових авто будуть встановлені резервні системи управління і гальмування, які дозволять дистанційно керувати автомобілями, що потрапили у складні дорожні умови.

Наші інтереси: 

Роботи витісняють людину. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи