Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Палата представників США ухвалила законопроект про підтримку кібербезпеки України

Палата представників Конгресу США 404 голосами схвалила законопроект про підтримку кібербезпеки України в умовах російської агресії, повідомило Посольство України у США на сторінці у Facebook.

«Конгресмени схвалили проект «Закону про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки», що спрямований на просування активнішої взаємодії між Україною і США у сфері кібербезпеки в умовах протидії російській гібридній агресії», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що співавторами документа стали конгресмен-демократ Брендан Бойл та конгресмен-республіканець Браян Фітцпатрик.

Документ, зокрема, передбачає допомогу Україні в посиленні захисту комп’ютерних мереж органів державної влади, зменшення залежності України від російських інформаційних та комунікаційних технологій, сприяння участі України у програмах обміну інформацією.

«У законопроекті підтверджується відданість Сполучених Штатів Америки Хартії про стратегічне партнерство між Україною та США, Будапештському меморандуму про гарантії безпеки, підтримці співробітництва нашої держави з НАТО», – повідомили дипломати.

Перед набранням чинності законопроект про кібербезпеку має бути проголосований також Сенатом та підписаний президентом США.

Наші інтереси: 

Партнерська підтримка США дуже важлива для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи