Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп підписав оборонний бюджет, в якому закладено витрати на дослідження блокчейну

Категорія:

12 грудня президент США Дональд Трамп підписав оборонний бюджет країни на 2018-й фінансовий рік, в який закладені, закрема, витрати на дослідження технології блокчейн. Про це повідомляє CoinDesk.

Проект нового оборонного бюджету США в розмірі майже 700 млрд доларів був прийнятий Сенатом країни у вересні і містив заклик до міністерства оборони приступити до дослідження «потенційно наступальних і оборонних програм на основі блокчейну та інших технологій розподілених баз даних».

Ця пропозиція увійшла в результаті до Закону про модернізацію урядових технологій, який спрямований на вдосконалення урядових систем в галузі IT і кібербезпеки.

Підсумкова версія закону була підписана в середу Трампом, і як йдеться в документі, дослідження технології блокчейн буде являти собою «оцінку зусиль іноземних держав, екстремістських організацій і кримінальних мереж у використанні таких технологій, а також оцінку використання або планованого використання таких технологій федеральним урядом і критичними інфраструктурними мережами».

Результати дослідження мають бути представлені Конгресу протягом наступних шести місяців. Передбачається, що в роботі над ним, крім міністерства оборони, візьмуть і інші урядові відомства і організації.

Наші інтереси: 

Вивчення передових технологій повинно бути під патронатом держави. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи