Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп відмовився стати людиною року за версією Time

Категорія:

Дональд Трамп розповів про дзвінок з журналу Time, в якому йому повідомили, що він "можливо" знову стане людиною року за версією видання. "Я відповів, можливо - це не годиться, і не став брати участь", - заявив на це президент.

Президент США Дональд Трамп розповів про те, що він відмовився ставати людиною року за версією американського журналу Time. У минулому році видання присвоїло американському лідерові цей титул за 2016 рік.

"Дзвонили з журналу Time, хотіли сказати, що я, як і в минулому році, можливо знову стану людиною року", - розповів політик на своїй сторінці в Twitter."

"Однак в такому випадку я повинен буду погодитися на інтерв'ю і фотосесію", - уточнив Трамп умови представників видання, підкресливши, що на це сказав своїм співрозмовникам: "Можливо - це не годиться", - і не став приймати пропозицію. "Дякую, в будь-якому випадку!" - завершив політик.

Раніше, в грудні 2016 року, після закінчення президентської кампанії в США людиною року Трампа назвали відразу два журнали - американський Time і британський Financial Times.

"Він (Трамп) скинув лідерів обох найбільших політичних партій країни і, по суті, поставив новий вектор політичного розвитку світової спільноти", - відзначали представники першого видання, підкреслюючи, що обраний тоді глава Штатів "незабаром буде командувати найбільш смертоносною армією в історії і поряд з цим управляти економічними важелями, здатними змінити життя мільйонів". На обкладинці журналу політик був представлений як "президент роз'єднаних штатів Америки".

Financial Times, у свою чергу, вказувала на несподівану перемогу республіканця на виборах. "Італія могла якось попастися на вудку Сільвіо Берлусконі. Британія могла зробити вибір на користь Brexit. Але Трамп, магнат у сфері нерухомості, що перетворився в зірку реаліті-шоу, ніколи б не зміг бути прийнятим американським народом", - стверджували автори матеріалу, підкреслюючи, що навіть найоптимістичніші прогнози за кілька днів до голосування оцінювали шанси Трампа на перемогу як один до трьох.

Однак потім, як відзначав Financial Times, "настала ніч тріумфу Трампа", яку не зможуть забути навіть ті, що "слабо цікавляться політикою".

Журнал Time з 1927 року в грудневому номері традиційно називає людину року.

Наші інтереси: 

Роль Трампа в світовій політиці буде оцінена з часом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи