Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

"Використовуйте свої особливі таланти, адже ВИ неперевершені!" – Брайан Трейсі

Світ:

Кожен з нас має особливі таланти та вміння, які відрізняють нас від усіх інших людей, які будь-коли жили. І ці таланти здатні  зробити вас найважливішою людиною у вашому бізнесі чи організації.

Є речі, які ви можете робити або навчитись робити, і вони здатні перетворити вас на неймовірно цінну людину для вас самих та інших.

Ваше ж завдання — визначити особливі сфери вашої унікальності, відтак зобов’язати себе досягти дуже, дуже високого рівня в цих сферах.

Виконуйте свою роботу. Не просто працюйте, а робіть дещо від душі. Оце «від душі» варте більшого, ніж усе решта.
Дін Бріґґс

ЗБІЛЬШТЕ СВОЮ ЗДАТНІСТЬ ЗАРОБЛЯТИ

Найціннішою якістю стосовно грошей є ваше вміння їх заробляти. Ваше вміння працювати дає вам можливість заробляти чимало щороку, і для цього вам необхідно лише скористатися знаннями та вміннями у своєму світі. Іншими словами, це — ваше вміння робити щось швидше й краще за інших.

Трапляється різне. Ви можете втратити все, що мали: дім, машину, роботу і рахунок у банку, — проте поки з вами є ваше вміння заробляти, ви можете повернути все і навіть отримати більше.

Регулярно сортуйте свої унікальні таланти й уміння:

  1. Що ви вмієте робити надзвичайно добре?
  2. Що ви робите просто добре?
  3. Що ви робите легко й невимушено, а для інших це важко?
  4. Озирніться і пригадайте, що досі найбільше сприяло вашому успіху в житті та кар’єрі?
  5. Яких найвизначніших успіхів вам вдалось досягти у минулому?

РОБІТЬ ТЕ, ЩО ЛЮБИТЕ

Ми так улаштовані, що найбільше полюбляємо робити саме те, до чого маємо хист.

Що вам найбільше подобається у вашій роботі? Що вам найбільше до смаку? Сам факт, що вам щось подобається, швидше за все, означає, що у вас закладене вміння бути в цій сфері найкращим.

Вашим обов’язком є вирішити, що ви найбільше полюбляєте робити, а тоді всім серцем намагатися робити це на відмінно.

Подивіться на різні завдання та обов’язки. Які дії приносять вам найбільше компліментів та визнання від інших? Що ви робите такого, що найбільш позитивно впливає на роботу та виконання обов’язків іншими людьми?

Успішні люди — це незмінно ті, хто витратив час на визначення того, що вони роблять добре і, на додачу, що їм подобається. Вони знають, що роблять цінного у своїй галузі, і повністю зосереджуються лише на цьому завданні чи сфері.

Ви повинні завжди зосереджувати свою енергію та вміння на початку й завершенні тих головних завдань, виконання яких зумовлене вашими особливими талантами чи здібностями і які ви можете робити дійсно добре.

Усього ви зробити не здатні, проте здатні робити те, у чому перевершуєте інших, те, що може щось змінити.

Домашнє завдання:

1. Постійно ставте собі такі ключові запитання: «Що я дійсно вмію робити добре? Що мені найбільше подобається в моїй роботі? Що найбільше сприяло моєму успіху в минулому? Якби я міг чимось займатись, що б це було?» Якби ви виграли в лотерею чи у вас несподівано з’явилися великі гроші і ви могли б обирати собі роботу або частину роботи в майбутньому, що б ви обрали?

2. Розробіть свій особистий план, як підготувати себе виконувати найважливіші завдання на відмінно. Зосередьтесь на тих сферах, у яких маєте особливий талант і які полюбляєте найбільше. Це і є ключем до розкриття вашого особистого потенціалу.

 

Викладено за мотивами книги Брайана Трейсі "Зроби це зараз. 21 спосіб зробити більше за менший час".

Попередня стаття: Вдосконалення безмежне. Постійно вчіться! – Брайан Трейсі

Продовження читайте: Що таке чинник обмеження в досягненні мети і як його знайти

Наші інтереси: 

Робити те, що любиш - дорога до успіху!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи