Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цивілізаційний стартап АНСДП опановує вільну екологічну нішу

Категорія:

У першу чергу робимо те, що за нас ніхто не зробить. Наш проект «не від цього світу». «Цей світ» для нас є лише корисним ресурсом. Ми можемо втручатися в його справи тільки для того, щоб надати йому допомогу, і тільки тоді, якщо це не заважає нашому руху до мети.

170810paralelnesuspilstvo.jpg

Злітаємо!
Злітаємо!

Ми довго до цього йшли. Останнім «фрагментом мозаїки», необхідним для повноти картини, стало дослідження фрази Ісуса Хреста «Царство Моє не від цього світу».

Йдеться про простір позитивних подій – Світ волі, який знаходиться над простором боротьби, в якому перебуває більшість людей – див.: Здоров’я людини і простори буття. Природно, що аріянський стартап має творитися саме в цьому паралельному просторі – разом з Ісусом Хрестом та його світлими послідовниками.

Сформулюймо головні ідеї, на фундаменті яких розвивається наш проект.

1. Людство здійснює перехід до постіндустріальної цивілізації, тому проект повинен мати цивілізаційний характер і ґрунтуватися на вартостях постіндáстріалу.     

2. Нова цивілізація не виникне як «інженерна конструкція» – вона народиться із зародка, насіння, зерна. Інноваційні компанії, спроможні швидко розмножуватися (виростати), позначаються терміном «стартап». Тому наш проект має бути стартапом.

3. Будучи діючим прототипом нової цивілізації, цей стартап повинен поєднувати якості духовної спільноти (церкви), держави (політичної організації з власною територією базування) і господарства (ділової корпорації). Тому наш стартап має бути мережею трьох типів демосів – духовних (братств), ділових (проектів) і територіальних (громад), об’єднаних спільною політичною організацією (партією).  

4. Вільна екологічна ніша для постіндустріальної цивілізації – це Простір волі. Так називається простір позитивних подій, вищим рівнем якого є Царство боже. Теорія і практика піднесення у Простір волі називається аріянством. Тому наш проект є Аріянським.   

5. Світ XXI століття – це світ етнічних націй з власними державами. Тому політичною ідеологією нашого проекту є Національний Солідаризм. Наш стартап твориться як український проект, проте в майбутньому він може стати зразком для інших націй.    

6. Проект будується за принципом динамічної ієрархічної мережі («нейромережі») демосів, звідси назва Демосократія («влада демосів»).

7. Зародок постіндустріальної цивілізації повинен мати політичну складову, тому він твориться як прототип постіндустріальної Партії «не від цього світу».

8. Успішність проекту визначається його метою, тому принципово важливим є відверте і точне формулювання мети, головними елементами якої є назва і символіка.

На основі сказаного вище можна почати формулювання мети. Вже зрозуміло, що це має бути життєспроможний стартап простору волі у формі духовно і економічно самодостатньої постіндустріальної динамічної багаторівневої мережі під назвою Аріянська Національно-Солідаристська Демосократична Партія (АНСДП).

Стартап досліджує цивілізаційні тенденції і спостерігає за поточними подіями у Просторі боротьби, проте не втручається в них, а максимально зосереджується на творчій діяльності у Просторі волі. АНСДП «не від цього світу» – це проект Простору волі, для якого «цей світ» Простору боротьби виконує роль корисного ресурсу і поживного ґрунту.

Ми можемо втручатися у справи нижчого простору тільки для того, щоб надати йому допомогу, і тільки в тому випадку, якщо це не заважає руху до нашої мети. Загальний підхід такий: ми в першу чергу маємо робити те, що за нас ніхто не зробить.    

Для реалізації сформульованої вище мети застосовуємо наявний у нас магічний арсенал піднесення у Простір волі, а також напрацювання американської «філософії успіху» – прикладного компоненту аріянства.

Отже, досліджуємо технології «філософії успіху», інтегруємо їх з нашими методиками, формуємо чіткі рішення і організовано втілюємо їх у життя.

Прошу висловлювати свої думки в коментарях, а також публікувати власні блогові записи з методиками досягнення мети і пропозиціями їх застосування для нашої справи.

Продовження: Як зробити АНСДП чарівним середовищем для здійснення особистих мрій

Наші інтереси: 

Творимо у спільному аріянському просторі - разом з Ісусом Хрестом і його світлими послідовниками.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось так виглядає практична метафізика. Робота на цьому рівні потребує волі і самодисципліни, але воно того варте. Видимі результати злагодженої колективної роботи отримаємо вже за кілька місяців.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось так виглядає практична метафізика. Робота на цьому рівні потребує волі і самодисципліни, але воно того варте. Видимі результати злагодженої колективної роботи отримаємо вже за кілька місяців.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Цей світ дає нам засоби до існування, але взамін забирає увесь наш вільний час.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ту ж саму роботу можна робити в різних просторах подій. Скажімо, коли копаєш землю у просторі волі, то робота йде весело, легко і швидко, а платять за неї більше, ніж у просторі боротьби.

Чудесним засобом підняття у вищий простір подій є ігрофікація діяльності. Всі пам’ятають усторію з Томом Соєром, який роботу з фарбування паркану перетворив на цікаву гру.

У просторі волі ще виникає феномен прискорення подій - це коли ту ж саму роботу робиш у кілька разів швидше. Скажімо, поїдка на автомобілі з одного міста в інше відбувається удвічі швидше. Ми колись обговорювали такі випадки, що відбулися з нашими знайомими.

Володимир Самотий каже:
Цей світ дає нам засоби до існування, але взамін забирає увесь наш вільний час.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

До речі, вся ця ельфійська АНСДП - це не що інше, як ділова гра. Тому будемо в ній використовувати різні ігрові штучки - всілякі нагороди, медалі, дипломи, звання, партійні з’їзди і багато іншого.

Скажімо, який поважаючий себе ельф відмовиться від партійної кар’єри в АНСДП?

Все, що робиться з власної волі, – добро!