Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 67
  • Переглядів: 69

«Книга реалізації бажань» допоможе здійснити мрію за 7 днів

Виконати мрію за тиждень реально! Більше не потрібно чекати черги довжиною в життя, щоб здійснити найзаповітнішу мрію, передає Ukr.Media. Книга бажань — знаменита і ефективна техніка, спрямована на втілення будь-яких прагнень у реальність усього за 7 днів.

Вам необхідно лише дотримуватися певних правил і тоді все вийде. Будь-які бажання рано чи пізно виконуються, але їх матеріалізація досить пасивна і повільна. Прискорити процес вам допоможе знаменита практика «Книга бажань», яка втілить в реальність будь-які прагнення всього через 7 днів.

Створюємо Книгу бажань

Найпростіший спосіб мріяти і здійснювати свої мрії буквально в одну мить полягає в активній роботі з підсвідомістю. Всім відомо, що думка — матеріальна, а людина — вершина прогресу. Завдяки правильній роботі з мисленням і точною постановкою мети, кожен з нас може з легкістю втілити найпотаємніше бажання в життя.

На початку цієї практики необхідно створити ту саму Книгу бажань, яка допомагає відкрити розум, вивчити рішення, наповнити ваше прагнення потужною енергетикою і перейти від негативного образу думок до позитивного мислення, а отже і до виконання мрії. Лише 6 простих кроків відділяють вас від мети вашого життя:

Перший крок. На початку, вам необхідно розставити пріоритети. У кожної людини величезну кількість бажань, які вимагають виконання. Але слід вибрати одне, найпотаємніше і важливе. Не квапте події, нехай спочатку збудеться головне, а потім приступите до решти.

Другий крок. Обов'язково купіть найкрасивіший щоденник, який буде зручно тримати в руках. Блокнот, зошит або записник — стане вашою персональною «Книгою бажань», обкладинка яких повинна радувати око. Підійдіть до вибору даного предмета з усією строгістю і відповідальністю.

Третій крок.Вам належить попрацювати слідчим, фотографом або художником. Не бійтеся, це не забере багато часу. Для того, щоб бажання збулося, його необхідно підкріпити візуальною картинкою. Знайдіть ілюстрації, зробіть знімки або малюнки, які будуть з'єднувати вас емоційно з бажанням. Покликати на допомогу можна всесвітню павутину Інтернету. Увімкніть візуалізацію, яка покаже кінцевий результат того, що ви хочете отримати. Нехай фото або вирізки зі старих журналів відіб'ють те, як ви будете себе відчувати, коли досягнете мети. Головне відводите увагу дрібницям, детально змальовуючи свою мрію.

Четвертий крок.Тут починається найцікавіше. Кожна сторінка вашої книги повинна бути насичена позитивними знімками і вирізками, що відображають вашу мрію. Бажано розташувати їх на правій стороні, щоб ліва частина книги відводилася під свободу думки і слова.

Обов'язковою умовою має бути ємне ствердження навпроти кожної картинки. Можна використовувати афірмації успіху, головне щоб фраза зберегла емоційний і ментальний зв'язок з картинкою.

Наприклад, ви хочете для себе величезний будинок, в стилі модерн, з 6 спальнями, ви можете знайти зображення такого дому в інтернеті, роздрукувати і наклеїти в книгу бажань. А позитивне твердження зліва може звучати так: «Я люблю свій красивий і розкішний будинок».

На іншій сторінці, ви можете сміливо розмістити щасливу сім'ю всередині такого особняка. Члени якої поділяють спільну вечерю, зі щасливим виразом на обличчях. Текст афірмації буде звучати так: «Я щасливий/щаслива у новому будинку, як і моя сім'я». Так ваша мрія буде наповнюватися силою на кожній сторінці і продовжить рости до вселенських розмірів.

П'ятий крок. На створення книги у вас піде від сили один день. Багатьох може зацікавити питання, що робити шість останніх днів? Для того, щоб мрія збулася вам потрібно розглядати свою «Книгу мрій» кожен день, протягом 10 хвилин. Іншими словами з'єднуватися з нею емоційно, наділяти розумовою енергією та активністю. Можна піти на крок далі і доповнювати чарівний блокнот новими фразами, журнальними вставками або більш сильними емоціями. Уявіть собі, що ви знайшли бажане і опишіть свій захват на вільних рядках книги.

Шостий крок. Милуючись Книгою бажань, промовляйте вголос афірмації, які спрямовані на виконання мрії. Подібна практика зміцнить ваше бажання і притягне до її втілення Вищі сили.

Техніка «Книга реалізації бажань»

Відгуки про цю техніку досить добрі. Суть методу полягає в постійному поповненні вашої Книги Бажань. Дану практику застосовують для швидкого виконання мрії. Створивши енергетичну книгу і виділивши основне бажання, кожен день бажано відстежувати кроки до його втілення і записувати ці кроки в порожні рядки.

Якщо видимих змін немає, ви завжди можете описати ваш настрій, вжиті заходи або щось ще. Також рекомендується розширювати діапазон і бажати для себе набагато більше, ніж ви звикли. Як показує практика дрібні мрії не прагнуть швидко втілитися в життя. Мрійте по крупному.

Настільна "Книга реалізації бажань" має красуватися на самому видному місці, нагадуючи її власнику, що виконати свою мрію реально. Не забувайте про прості правила і тоді ваше бажання знайде втілення в життя.

Ми бажаємо вам гарного настрою, успіхів та досягнення цілей.

Наші інтереси: 

Візуалізація бажань повинна обов'язково підкріплюватись конкретними кроками для досягнення мети.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи