Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новини написані роботами: Google фінансує стартап Urbs Media

Світ:

Компанія Google виділила 706. тис. євро стартапу Urbs Media, який розробляє програму з автоматичного написання новин без участі людини.

У повідомленні зазначається, що американська компанія Google надала 706 тис. євро на розвиток стартапу з автоматичного написання новин, без участі журналістів.

"Спільний проект британського новинного агентства Press Association і стартапу Urbs Media отримав фінансування від американської корпорації Google", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, сума гранту становить 706 тис. євро і спрямована на розвиток програми автоматичного написання статей, сервіс отримав назву RADAR.

Так, програма RADAR - це нова послуга, яка кожен місяць буде створювати до 30 тис. локальних історій з відкритих джерел у мережі. Таким чином RADAR покликаний задовольнити зростаючий попит на послідовні, засновані на фактах, новини місцевих громад, замість того аби створювати нові регіональні ЗМІ.  

Крім того програма може частково покрити зростаючий попит на незалежних авторів у сфері блогінгу.

Наші інтереси: 

Штучний інтелект поступово звільняє людину від рутинної праці. Це добре.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи