Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

"Ангели на Землі" (про Люцифера і емоційне тіло)

Вторгнення темних запалило в вас іскру пристрасті і боєвий дух, що в свою чергу потягнуло вас глибше у матерію. Слідуючим кроком стало відпускання вашого ангельського буття і ви встали на шлях інкарнації. Так ви втратили свої ангельські крила, які символізували свободу від часу і простору, від народження і смерті, від страху і ілюзії.

Цей контакт- ченнелінг від Духа Землі я скопіювала, а зараз посилання на його не знайшла. Хоч таких є багато,але ми розгляємо роль Люцифера, тому цікаві визначення і подаю.

" Я, Земля, є свідомістю, яка присутня в матеріальному царстві,бажаю наповнитись вашими мислеформами і адсорбувати їх. Наше партнерство і співпраця витікає з тих часів, коли ви, почувши клич Землі, ввійшли у мій вимір, надихати і вирощувати його своєю ангельською енергією. Всі життєві форми народились від Духа. В цьому причина того, чому краса природи і невинність людських життєвих форм може так зачіпати вас. Бо, окрім краси, ви згадуєте колишній зв'язок поміж вами і життям на Землі, і ту радісну гру, в яку ви колись грали. Ви внесли свій вклад в створення багатьох життів на Землі.

В той час у Всесвіті існували і темні сили, які дуже цікавились розквітом свідомості на Землі. Темні сили- це тільки енергія, яка не усвідомила свою божественну природу і тому вірила в те, що для своєї повноти і завершеності вони потребують чогось зовнішнього. Ці темні сили хотіли живитись життям на Землі, яка випромінювала енергію і життєву силу. Ви захотіли захистити життя на Землі, ваші емоції нагадували почуття батьків, які прагнули захистити дітей від небезпеки.

Так ви набули більш щільних тіл, ніж царство ангелів, щоби протистояти темним силам. Вторгнення темних запалило в вас іскру пристрасті і боєвий дух, що в свою чергу потягнуло вас глибше у матерію. Слідуючим кроком стало відпускання вашого ангельського буття і ви встали на шлях інкарнації. Так ви втратили свої ангельські крила, які символізували свободу від часу і простору, від народження і смерті, від страху і ілюзії.

Ви були жагучими і безстрашними ангелами і так це повинно було бути. В наявності ваша подорож прийняла негативний оборот, коли ви відпустили ваше ангельське буття і втягнулись в битву з темними силами.

З іншої сторони, це заглиблення в глибину дозволило розповсюдити ваші ангельські енергії в найбільш віддалені кутки Всесвіту. Ваша ангельська енергія являється вашою невід'ємною часткою, і навіть тимчасово закрита, не може бути віднята у вас.

Ваші перші смертні тіла не були зроблені з фізичної матерії, яку ви знаєте на Землі. Вони були менш щільні і компактні, їх не можна було побачити людським оком. Ваша свідомість була менш зфокусованою, ніж зараз, ви все ще легко входили у фізичну форму і легко з неї виходили і відчували реальність так, як відчуваєте зараз у стані сну.

Ви менше усвідомлювали себе окремою сутністю. Зараз ви дуже прив'язані до своєї фізичної форми. Хоч вас вів намір боротись і захищати життя, вам приходилось мати справу з темними емоціями як страх, спустошення і сумніви.

Як тільки ви починаєте битву з кимось чи чимось, ви не можете не адсорбувати вібрації вашого противника. Якби цього не сталося, не виникло би точки дотику для початку битви і ви би просто відпустили іншого.

В якості ангелів ви в дійсності володіли тільки високими і підвищуючими почуттями. Це були радість, ентузіазм і сильні відчуття підключення. Коли ви пішли по дорозі втілення, навколо вашої душі сформувалося емоційне тіло. Це енергетичне тіло утримує емоційні реакції, виникаючі коли ви не сприймаєте реальність, з точки зору єдності і підключення.

Емоції, які ви відчуваєте у втіленому стані, пов'язані з трьома нижніми чакрами, які у вашому тілі знаходяться в області сонячного сплетіння, нижньої частини живота і основи хребта. Ці три чакри формують драбину втілення, через них ви обмінюєте досвід єдинства, досвід дуальності. І саме через них ви піднімаєтесь по драбині дуальності до єдинства.

Ваше емоційне тіло являє собою найбільшу перепону для внутрішнього світу і свободи, оскільки утримує страх, сум, гнів.

Однак шлях до свободи і просвітлення лежить через емоційне тіло, а не поряд чи в обхід нього. Коли ваше емоційне тіло стало складніше і важче, і ви загубили слід свого походження, появилась можливість втілення як людини. Тим часом ви стали широко мандруючими душами, ви набули досвіду як світлих, так і темних аспектів життя.

Енергії дуальності заволоділи вами, що означає, що протягом довгого часу ви вірили в ілюзію, яку вона створює. Коли ви живете в дуальності, то глибоко всередині ви вірите, що одинокі, наповнені страхом, безсиллям і що вам потрібен хтось зовні, щоби захищати, живити і признавати вас. Або ви можете стати занадто вразливими і віддати свою силу іншим, які бажають живитись вашою життєвою силою. Злочинець ви чи жертва в цій грі, основну помилку ви робите, коли думаєте, що не можете випробувати цільність самі в собі.

Багато вже випробували, що це дуже болюча гра. В той далекий час була мить, коли ви дуже чітко зрозуміли це. Це була мить змінення. Ви випробували дві крайності гри і пізнали, що нема реального рішення для жодної з них. Ви знали, що щось треба змінити, але не знали як, бо дуже віддалились від початкової ангельської свободи. Ви знали, що існує щось, до чого ви хотіли б вернутись, в якийсь дім, у стан буття, що відчувався як екстаз небесний. Ваше емоційне тіло утримувало пам'ять, тугу за домівкою.

Ваше емоційне тіло вийшло на новий шлях, вивчивши крайності дуальності, воно почало зараз звертатись всередину. Ця зміна у свідомості дала імпульс для втілення на землі у людському образі. Істотою, що усвідомлює себе. Засобом цієї здатності людська істота може перетворювати своє емоційне тіло, свідомо розповсюджувати енергію свого серця на Землю.

Прийшов час для повернення до того, хто ви є. Піднімайтесь по драбині і обнімайте своє емоційне тіло з серцем, відчуттям м'ягкості і співчуття, розчиніть смуток. Ви можете зцілити себе і стаєте ангелами, що утримують своє світло в найщільнішій області реальності.

Ви стаєте свідомими творцями, які навчились маніфестувати себе і в зоні світла, і в зоні пітьми, не гублячи себе при цьому.

Ви несете зерно свідомості, яке перетворить ваше оточення, ви стаєте духовними вчителями. Вчитель, що не зійшов десь із небес, щоби пояснити невігласам, що таке життя. Істинний вчитель, який сам пройшов крізь пітьму і протягує свою руку не з висоти, а з глибоко провідчуваної внутрішньої єдності. Пригода, розпочата вами в якості творчих ангелів, підходить до кінця.

Я, Земля, в цій заключній фазі, запрошую вас з'єднатися зі мною, з формою життя, на якій проходив ваш експеримент. Прийміть величчя того, що хоче втілитись через вас на Землі. Станьте знову ангелами, якими ви колись були."

Продовження про рішення Люцицера слідує.

Наші інтереси: 

Прояснюється, що Люцифер прийняв рішення надати людині емоційне тіло. Це важливо, бо надалі простежимо цікаві речі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи