Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стали відомі деталі зустрічі Терези Мей та Петра Порошенка

Категорія:

Президент Петро Порошенко та прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей провели зустріч у Лондоні 19 квітня. Про це повідомляє прес-центр адміністрації очільниці британського уряду.

11.jpg

Прем'єр міністр Великобританії Тереза Мей та Президент України Петро Порошенко

Під час зустрічі співрозмовники акцентували увагу на зміцненні двосторонніх відносин між державами та відзначили 25-річчя встановлення дипломатичних відносин.

При цьому Мей зауважила, що дії Росії становлять загрозу, яку держава продемонструвала, анексувавши Крим, а також продовженням ведення військового конфлікту на Донбасі.

Британія продовжить надавати підтримку, щоб подолати  загрозу. Сторони погодилися, що антиросійські санкції не будть зняті, допоки не будуть виконані всі зобов'язання відповідно до Мінських угод. 

Порошенко та Мей також обговорили програму реформ в Україні, під час чого прем'єр зауважила, що прогрес у цьому питанні є.

Тереза Мей підтвердила, що уряд Британії сподівається на проведення конференції з питань проведення реформ в Україні 6 липня. Це дозволить активізувати міжнародну підтримку зусиль України.

Наші інтереси: 

До  6 липня ще є час. Встигнемо провести реформи? 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи