Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Один з найбільших автовиробників може відкрити завод в Україні

Наразі Україна обговорює з керівництвом Skoda Auto можливість відкриття заводу компанії у себе в державі. Про це йшлося під час зустрічі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з очільником правління Skoda Auto Бернхардом Майєром.

Зараз компанія розглядає Україну як один з майданчиків для розгортання необхідних виробничих потужностей, повідомляє урядовий портал.

За словами Гройсмана, держава вельми зацікавлена у тому, щоб реалізувати цей проект, а прем'єр особисто готовий контролювати усі заходи для запуску виробництва.

"Ми побачили необхідні речі, які треба зробити, аби запустити ваш проект в Україні. Ці речі реальні, і ми готові виписати План дій, який необхідно зробити і який може бути підтриманий як урядовими рішеннями, так і рішеннями місцевої влади", - наголосив Гройсман.

При цьому він зауважив, що зараз не бачить жодних об’єктивних загроз для розвитку виробництва в державі та залучення інвестицій.

У свою чергу Майєр висловив вдячність уряду в такій зацікавленості стосовно реалізації цього проекту.

"Думаю, що в найближчі три місяці ми обсудимо всі деталі та альтернативи  з метою розробки  позитивного бізнес кейсу та прийняття правильного рішення", - підсумував Майєр.

Наші інтереси: 

Нові робочі місця для українців. Потрібно організувати виробництво, щоб запрацювала економіка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи