Зображення користувача Олексій Репецький.
Олексій Репецький
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Конопля - заборонений рецепт здоров'я

Вже близько століття великий бізнес і фармацевтичні компанії всього світу приховують ліки від раку та інших незліченних захворювань тільки в інтересах власної вигоди.

Коноплі (саnnabis) з латинської перекладається як "Корисна". Основними діючими речовинами рослини є більше 60 різновидів канабіноїдів - хімічних речовин, що володіють психотропними й цілющими властивостями. Ці речовини містяться головним чином в клейкою золотистої смолі, захищає жіноча рослина (матерку) від перегріву і збереження вологи квіток на сонці. Плоскінь, чоловіче рослина, містить дуже невелику кількість психотропних речовин і в давнину використовувалося в основному для виробництва надміцних тонких морських канатів, використовуються навіть у полювання на китів.


Взагалі, продукти з конопель мають дуже багату історію. Ще Пліній Старший писав про її використання в якості лікарської, прядильного і харчового рослини. Коноплі використовували різні народи протягом майже 7000 років, перша літературна згадка про неї з'явилося в Китаї приблизно в 2800 році до н. е. Її широко використовували у виробництві олії для їжі, паперу, тканини, одягу і взуття, а так само пеньки - міцної волокнистої основи тросів, канатів і мотузок. 
Олія з конопляного насіння на території Стародавньої Русі вважалося таким же звичайним предметом раціону як зараз соняшникова, а обсмажені насіння вживали навіть діти в досить великих кількостях. Саме конопляне масло зі зрілого насіння не містить наркотичних речовин, властивих листю цієї рослини. Його часто використовують у традиційних і нетрадиційних методах лікування багатьох захворювань. Білок, що міститься в олії насіння близький до білків людської крові і легко перетравлюється навіть ослабленим організмом. Каша з насіння конопель є цінним і поживним продуктом, здатним вилікувати багато захворювань.
Коноплі є прекрасним сидератом - у неї глибоке коріння, при опаданні листя на землю всі мінеральні речовини разом з азотом повертаються в грунт. Це робить можливим вирощування конопель на одному місці більше 80 років без помітного погіршення якості грунту. Її запаху не виносять колорадський жук, таргани, капустянка, попелиця та яблунева плодожерка, картопля не заражає фітофтора. М'якоть стебел можна використовувати і як паливо, переробляючи її в метанол, вугілля, метан і бензин, при цьому вийде чисте біологічне паливо, майже не забруднююча навколишнє середовище, на відміну від нафти і деревного вугілля.
Коноплі здавна використовували для лікування верхніх дихальних шляхів, при захворюваннях статевих і видільних органів, онкології, для профілактики серцево-судинних захворювань. Коноплі підтримує ендокринну та імунну системи в нормі, її використовують при авітамінозі, неврозах і безсонні, вона допомагає в загоєнні ушкодженої шкіри, при запальних процесах, сприяє гарній лактації у годуючих жінок. Ліки з конопель лікують розсіяний склероз, глаукому, депресію, епілепсію, мігрень, астму, склеродому, сильні болі, дистонію, запалення травного тракту, геморой, водянку, золотуху, туберкульоз легенів, мастит, ревматизм, нариви, опіки і багато інші захворювання. Це прекрасний засіб, активізуючий статеву діяльність. Більш того, психотропні речовини, що містяться в коноплях, допомагають жінці стати матір'ю - вони сприяють нормальної імплантації ембріона в стінку матки.


На жаль, великого бізнесу фармацевтичних компаній вкрай не вигідно використовувати коноплю в лікуванні таких серйозних захворювань, як рак. Справа в тому, що запатентувати рослину не можливо, отже, не можна і отримати відчутний дохід від виробництва ефективних ліків з нього. Для фармацевтичних компаній це означає, що немає патенту - немає і грошей. Численні досліди показали, що масло з конопель здатне за 3 місяці вилікувати навіть рак 4-ї стадії, проте, ці дані вкрай невигідні фірмам, що займаються хіміотерапією та виробництвом отруйних препаратів, які швидше вбивають, ніж лікують хворих людей. 
У 2008 році лабораторними дослідженнями вчених Іспанії, Франції та Італії було з'ясовано, що активні компоненти коноплі, що викликає загибель різного виду злоякісних клітин, в той же час активно захищають і омолоджують здорові клітини організму. Ефект дії канабіноїдів був неодноразово підтверджений зціленням онкохворих, які застосовують масло канабісу всередину або зовнішньо. Безнаркотичні каннабіноїди часто називають "медичним відкриттям 21 століття", оскільки вони запобігають судомам, лікують онкологію, шизофренію, зменшують запалення, нудоту а також є чудовим нейропротекторним засобом.
В даний час можна не сумніватися, що натуральні препарати з конопель на багато більш ефективні в лікуванні раку, ніж хіміотерапія або будь-яке інше медичне лікування. Практично будь-яке захворювання можна вилікувати або значно полегшити за допомогою препаратів з конопель.


Інформація по темі:

Всесвітня змова проти конопель

Історія української коноплі

Золотоносний слід України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Будь-ласка, дайте посилання на конкретні матеріали з властивостей коноплі! ,Бо, це може бути дуже цікаво та дуже корисно!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Будь-ласка, дайте посилання на конкретні матеріали з властивостей коноплі! ,Бо, це може бути дуже цікаво та дуже корисно!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!