Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Києві формується муніципальна міліція

Категорія:

Спецтема:

Після нічних погромів у столиці, які намагалися влаштувати в ніч на 21 січня банди звезених з усієї країни " тітушек ", в Києві оголошено про формування загонів муніципальної міліції.

14012204r.jpeg

У Будинку профспілок 11 "тітушкам" влаштували допит (ніч на 21 січня)

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Висоцький:

"Загалом, загони муніципальної міліції формуються в бою. Середній клас на своїх 30-40-тисячних седанах і кросоверах з битами відбиває своє місто від мародерів і найнятої владою шпани. Це сюрреалізм. І ця влада - взагалі не влада", - написав він. 

"Від нічного вилову "тітушек", за яким довелося поспостерігати в околицях Майдану, залишилося дуже важке враження, - пише Висоцький далі. - Багато з звезених бойовиків - ніякі не бойовики, а натуральні діти. Невисокі, бідно одягнені, невлаштовані підлітки 16-17 років. Приїхавши до Києва виконувати брудну робітку через відсутність мізків і злиднів. Бо 200 гривень - вже гроші. Я не можу судити їх. Я не жив в їх шкурах, я не знаю що таке безвихідні злидні та селищне Безпросвіття. Винні не вони, винні тварі, що не погребували набирати на такого роду "діяльність" школярів. Ця влада не страшна, незважаючи на всі її м'язи. Вона - огидна. Не можу відчувати по відношенню до її представників нічого крім огиди".

Ці відчуття зараз присутні багатьом киянам. Чоловіки, що мають автівки, їздять вночі по Києву і відловлюють звезених малолітніх бандюків, якими керують міліцейські полковники (за інформацією у соціальних мережах). 

У всьому світі протестувальники громлять вітрини, грабують магазини і палять машини місцевих жителів, а влада робить все, щоб перешкодити цьому.

"Дивовижно! Це тільки в Україні влада привозить гопників з регіонів, платить їм по 200-300 гривень за ніч, щоб ті били вітрини, грабували магазини і розбивали машини киян, а протестувальники відловлюють гопників, але коли намагаються покликати міліцію і даішників, щоб оформити відповідні протоколи, ті розвертаються і тікають" - написав на своїй сторінці у Facebook Василь Ковальчук.

Київські чоловіки відловлювали найманих "тітушок" і в ніч на сьогодні, 22 січня: "Сьогодні полювання на тітушок більш вдале - приблизно півсотні затриманих" , - написав на своїй сторінці у Facebook Валерій Колосюк.

А ось і організатор групи "тітушок": 

Це фото розмістив на своїй сторінці у Facebook Ілля Сагайдак. "Координатор групи тітушок. Коли самооборона зв'язалася по його телефону зі зв'язковим, виявилось, що керує їм мент-підполковник", - написав він.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи