Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Егрегор Сварога – Творця Всесвіту

Споглядаючи красу, досконалість і гармонію навколишнього світу – від зоряного неба до зеленого листочка – людина розуміє, що все це творіння є результатом роботи Творця. Протягом свого існування людство славить Творця і дякує йому за сотворене ним земне життя.

Початок:
Всесвіт, Сварга, Брахма
Три поверхи духовного світу
Фізичний світ: душа, плоть, реінкарнація
Нова раса
Перша людська раса – неоантропи
Егрегори

Тому егрегор Творця є дуже потужним. Інша справа, що у різних рас відмінні уявлення про Нього, відповідно, деякі егрегори Творця можуть різнитися як день і ніч.

СЕМІТСЬКІ ЕГРЕГОРИ

Так, згідно з семітськими уявленнями, між Творцем і людством існує безмежна і нездоланна прірва. Людина настільки мікроскопічна в порівнянні з усемогутнім Творцем, що не має права називати його імені або зображати його в людській подобі.

Думка ж про те, що в людині може перебувати частинка Творця, для такого світогляду є найбільшим гріхом, святотатством і безумством. Тому в ісламі та в іудаїзмі забороняється зображати хрест – символ поєднання божественного і людського.

Людина розглядається як біоробот, тому їй не лишається нічого іншого як сліпо підкорятися волі Творця і ретельно виконувати задану ним програму-фатум. У результаті земне існування пронизане трагізмом, а земля сприймається як простір неволі. Більше того, згідно з іудейською метафізикою, Творець поступово полишає фізичний світ, залишаючи після себе хаос і випалену пустелю.

Створюючи людину, він, начебто, припустився багатьох помилок. Через них людство, мовляв, приречене на страждання, а щоб виправити ці дефекти, воно змушене робити штучні маніпуляції: обрізання, вакцинації, генетичні модифікації, пересадки органів, імплантації мікрочипів тощо.

Такого роду уявлення про Творця формують відповідний егрегор, адже які твої вірування, такий твій бог. Наприклад, в іудейських релігійних текстах їхній родоплемінний егрегор Ієгова представлений жорстоким і мстивим тираном.

АРІЙСЬКІ ЕГРЕГОРИ. РЕЛІГІЯ

Діаметрально інші уявлення про Творця мають арійські народи. Згідно з ними, Творець є добрим, люблячим, щедрим, святим і досконалим. Він створив прекрасний і досконалий світ, який є ідеальним життєвим простором для навчання і розвитку людини. Людина ж є частинкою Творця, втіленою божественною сутністю.

У результаті земного втілення в людини починає домінувати земна свідомість, конче потрібна для земного існування, боротьби і розвитку. При цьому духовна і божественна свідомість людини мимоволі відходить на другий і третій план.

Це нагадує гравця, який так захопився комп’ютерною грою і так занурився у віртуальний світ, що навіть забув, хто він насправді. Всю інформацію він бере тільки з ігрового середовища, забувши, що можна, не виходячи з гри, зазирнути в звичайну книгу або комусь зателефонувати.

Якщо ж гравець пам’ятає про додаткові можливості, що лежать поза грою, він може просуватися значно швидше. Аналогічно, повноцінна реалізація людини і прискорення розвитку в грі під назвою «Життя» досягається відновленням людиною своєї духовної і божественної свідомості.

Шлях відновлення такого зв’язку між земним і божественним позначається терміном «релігія», що значить «відновлення зв’язку (від *ре – повторення, *лига – зв’язок).

Вірування, які не передбачають відновлення зв’язку між божественним і земним, не можуть називатися релігіями. Так, релігіями в точному розумінні цього терміну не є іслам та іудаїзм, оскільки вони категорично заперечують наявність в людині божественного ядра, що є частинкою Творця. Відповідно, немає предмету для відновлення зв’язку, тобто для релігії. Так само не є релігією і буддизм, оскільки він не передбачає наявність Творця Всесвіту.

Людина, яка відновила зв’язок між свою земною і духовно-божественною свідомістю, називається «боголюдина», «хрестос», «син Божий»: «Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть» (Нагірна проповідь. Матвій 5.9.) Символом боголюдини, а також знаком поєднання божественного і людського є хрест.

Народи, які визнають досконалого, святого, сонячного Творця і йдуть шляхом боголюдської реалізації, називаються арійськими (сонячними) народами. Арійські народи мають релігію, оскільки здійснюють практику відновлення зв’язку між земною і божественною природою людини. Вірування неарійських народів не є релігією, оскільки не передбачають наявність в людині божественного ядра як частинки Творця Всесвіту і, відповідно, в них немає самого предмету для відновлення зв’язку.

Отже, маємо надзвичайно потужний егрегор, створений на основі уявлень про Всесвіт та його Творця. Оскільки він пов’язується з творчим, життєдайним, вогненним, чоловічим, атакуючим, сонячним началом, то символізується жовтим кольором.

Продовження: Егрегор Лади – Матері Землі

 


В тему:
Структура Арійської релігії (відео, аудіо)
Слава Ісусу Хресту!
Експедиція до Української Галілеї на каналі Культура «Радіо Сенсар» (аудіо)
Сварга — сакральний символ України, знак планетарного духовного полюсу
Расова війна: саудити забороняють букву “Х”
Маги, волхви, егрегори, сили, боги
Банк-що-не-збанкрутує
Національний егрегор — скарбниця народу
Мій бог – Україна, моя релігія – націоналізм

 

 

 

 

 

 

Наші інтереси: 

Пізнавати основи арійської метафізики!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи