Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

РФ стала на захист Каурова-Фекального

Генеральне консульство РФ в Одесі просить міліцію покарати людей, які ретельно облили фекаліями екстреміста і українофоба Будулая Каурова.
Про це журналістам повідомив консул-радник Генерального консульства республіки Дмитро Субботін, передають «Українські новини».

За його словами, він сподівається, що керівництво Одеси і правоохоронні органи вживатимуть заходи для пошуку хуліганів, які вчинили логічні дії відносно Б.Каурова і проплачених псевдоволонтерів акції «Я говорю по-російськи».

«Подібні прояви нетерпимості невластиві для Одеси і завдають непоправної шкоди іміджу міста. Якщо міліція погано справлятиметься зі своєю роботою, в прокуратуру буде направлено офіційний лист», - знервовано сказав Субботін.

Як пояснив представник екстремістської українофобської організації «Єдиноє Отєчєство», невідомі неодноразово обливали мазутом і фарбою сходові прольоти під’їзду в будинку по вулиці Академіка Корольова, де проживає Кауров, а також двері його квартири.

За словами представника, під час проведення акції «Я говорю по-російськи» (з 12 березня по 5 квітня) на українофобів регулярно здійснювали напади - нейтралізували екстремістську атрибутику і громили намети.

Як повідомлялося, 2-і молодих людей під час мітингу біля мерії Одеси 5 квітня облили Будулая Каурова фекаліями - див. відео.

На одязі невідомих не було будь-яких символік, що свідчать про приналежність їх до певної політичної партії або організації.

Українофоби-прихильники Каурова затримали невідомих патріотів і передали їх в руки працівників міліції.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи