Оксана Лутчин's picture
Оксана Лутчин
  • Visits: 1
  • Hits: 1

Магія Дністровського каньйону

Категорія:

Є в Україні місце, яке дихає незбагненною магією очищення, магією володіння часу. Місце, яке приймає людину в свої обійми та очищає свідомість, місце, яке відкриває людині вічність, адже в одну мить переносить її на тисячоліття в минуле. Небаченої краси водоспади, природні печери-прихисти є свідками зародження великої Трипільсько-арійської цивілізації. Це місце, створене водою, і вода повнить його сьогодні. Це - Дністровський каньйон.

Магія каньйону не перебільшена. Якщо бажаєш досягнути стану нірвани, не прикладаючи зусиль, - сплавляйся по Дністру. В момент сплаву людина звільняється від буденності, зливається зі стихією води та читає історію геотектонічних процесів, які зберегли свій відбиток на каменях непорушних прямих стін каньйону.

Гармонійно вписується у таку картину велика кількість корів, мрійливий темперамент яких спонукає до думки, що вони знають як відбувався процес творення цього дива природи і як усе буде в майбутньому. Таке володіння “знаннями” надає їм відповідний ореол святості.

Звичайно, без курйозу не обійшлося, корови злизали вівсяну кашу хлопчика Олеся, а через декілька днів проковтнули ще й частину гардеробу дівчинки Софійки. Ось так було відібрано із нашого кола найсвятіших людей.

Пропливаючи перекати й повороти річки, ми враз побачили майоріння рідного жовто-блакитного стягу. На березі Дністра на чолі із п. Андрієм Ступницьким зупинилися туристи зі Львова і Києва. Приємно було спілкуватися із однодумцями, які відчувають всю глибину символіки нашого народу. Така подія свідчить про те, що Україна неухильно прокидається, а число пробуджених зростає.

Крок за кроком просування здійснюємо!

Автор: Тарас Бень

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

В статтю автоматично влізла реклама bon prix. У режимі редагування її нема, а коли висвітити статтю на екрані - з'являється.
?Що це таке і як цього позбутися? Підкажіть, будь ласка.

Творімо разом мову Сенсар!

Comments

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

В статтю автоматично влізла реклама bon prix. У режимі редагування її нема, а коли висвітити статтю на екрані - з'являється.
?Що це таке і як цього позбутися? Підкажіть, будь ласка.

Творімо разом мову Сенсар!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Ніякої реклами не видно, пані Оксано... не засмучуйтесь!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Тур Ярий's picture
0
No votes yet

Підтверджую слова автора. Відповідає дійсності.

Все тільки починається!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Я там також плавав три роки. Фантастичні враження. Дякую за статтю!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!