Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

У справі про вбивство депутата Рибака почали пропадати свідки

Спецтема:

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на "Новости Донбасса". Як відомо, сепаратисти вбили депутата Горлівки Володимира Рибака. Його викрали, катували і забили до смерті.

 

Вбивство Рибака - це той випадок, коли смерть людини можна без перебільшення вважати геройською. Він був убитий за те, що хотів зірвати прапор ДНР і повісити замість нього прапор України на будівлі міськради Горлівки, пише у своєму блозі донецький журналіст Деніс Казанський. Він пішов один проти натовпу. Він виявився занадто безстрашним.

19 квітня Володимира Рибака та ще одного чоловіка, тіло якого поки не ідентифіковано, знайшлиі мертвими в Слов'янську. Тіла загиблих понівечені, їх катували зі звірячою жорстокістю. 

СБУ встановила особи вбивць - це громадяни Росії - підполковник Ігор Безлер, який проходив службу в ГРУ Генштабу Збройних сил Росії і був направлений в Україну, та Ігор Стрєлков

Світла пам'ять Герою!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Героям слава!

Comments

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Героям слава!