Зоріна Небокрай's picture
Зоріна Небокрай
  • Visits: 10
  • Hits: 10

Реальність- це плід нашої уяви (вислови друзів Луїзи Хей)

Згідно  з вченням Платона, всі реальні предмети, які нас оточують, є всього лише тінями ідей, утворених в свідомості людини. Наші думки і переживання близькі з реальністю.

Ви є те, про що  думаєте зранку до вечора. Енергія слідує за думкою, на чому ми зосереджуємо увагу- те і росте позитивне чи негативне. Ми маємо вибір. Що ми бачимо попереду- те нас і жде. Зосередивши свою увагу на добрі і досконалісті, що існують в нашому світі, ми досягаємо вищої частоти вібрації свідомості і частіше стикаємося з гарними подіями в нашому житті.

Ми позбуваємося наших страхів, стрибаючи у вогонь. Не турбуватися про те, що може ніколи не статися, не боятися бід. Ефективне і кінцеве вирішення всіх проблем можливе лише через зміну свідомості. Якщо ми навчимося приймати біль і гіркоту неминучих життєвих втрат і перемін з безумовним дружелюбством, тоді в нас буде можливість дійсно мінятись, йдучи вперед.

Коли боги вирішили заховати мудрість, вони сховали її в такому місці, там, як їм було відомо- в найменш сподіваному місці. Вони заховали її всередину кожного з нас.  Ключ - наші поступки, дія.

Любов зцілить все. Ми безтямно піддані впливу того, що нас оточує. До глибини душі  зрозуміти те, що кожен з нас є частиною одного цілого і те, що  ми зробили індивідуально сильно  впливає на кожного з нас. Змінюючи особисту свідомість, ми вносимо вагомий вклад в трансформацію світу.

Телекінетична свідомість- це допуск до 4-мірної реальності. В такій реальності нема двійності, двомірності - є тільки цілісність. Нема ні початку, ні кінця. Інтуїтивний підхід є невід"ємним аспектом в прийнятті рішень. Простір і час, відомий нам, тут зупиняються, створюється рівновага, яка необхідна для нашого зцілення і підтримки хорошого здоров"я в новому світі.

Направляючи нашу енергію в сферу 4-мірної реальності, ми приєднуємося до того, що в давнину називали "вищою алхімією". Ми активуємо наші ефірні чакри і даємо початок новому джерелу світла та енергії. Ця алхімічна трансформація пришвидшує процес розширення та інтеграції інтуїції і створює почуття духовного очищення та просвітлення.

Наша особа- це більше не питання того, що ми робимо, щоб заробити на життя. Це є енергетичні структури світла, відображаючі нашу вищу божественну сутність, нашу аутентичність і наші наміри.

Старі стереотипи мислення, які обмежували і стримували нас, більше не існують. Свідомість змінюється і дозволяє усвідомити стереотипи поведінки, що заважають нам досягнути достатку, якого ми бажаємо і є гідними його. Ми міняємо свої стереотипи мислення, які несуть відповідальність за внутрішню рівновагу, володіємо нашими емоціями. Ми вносимо в наше життя цілющу енергію надії і освітлюємо цілісність нашої сутності.

По суті нашу реальність створюють не самі думки, а визвані ними вібрації і емоції. Зображення думок на папері позволяє нам зосередитись, що сприяє процесу проявлення вібрації. Реальність- це плід нашої уяви. Фантастичні записи ведуть до реалізації подій майже з точністю до написаного, письменники володіють якоюсь езотерикою.

Ми любимо Шевченка і гордимося ним. Українська езотерика Т. Шевченка: "На панщині пшеницю жала, стомилася, не спочивать пішла в снопи, пошкандибала Івана сина годувать ...", "О, сестри, сестри, горе вам, мої голубки молодії..., у наймах коси побіліють...", " І ми розбіглися межи людьми, мов мишенята". І українці розбіглися по світу, по наймах, і дітей годують, і коси біліють, адже в школі напам"ять вчили ці твори.

Згідно з вченням Платона, всі реальні предмети, які нас оточують, є всього лише тінями ідей, утворених в свідомості людини. Наші думки і переживання близькі з реальністю.

Піфагорові послідовники створили теорію гармонії сфер, згідно якої людина здатна підніматись до вищих сфер свідомості, якщо вона відчує стан натхнення. Звідси, той чи інший стан свідомості людей безпосередньо пов"язаний з рухом планет небесної сфери.

Гі Де Мопассан: "Можна сказати, що людина від того часу як вона думає, завжди відчуває і боїться якоїсь нової сутності, більш сильної, ніж вона, свого приємника в цьому світі і, почуваючи близькість цього володаря, але не вміючи розгадати його природу, в нерозібраності своїй створила ціле фантастичне плем"я зверхприродніх сутностей, примар, народжених страхом."

"Безумовно, самітність небезпечна для діяльних розумів. Ми повинні жити серед людей, які думають і говорять. Залишаючись довго в самітності, ми населяємо пустоту примарами."

"Від пір, як людина думає, як навчилась висловитись і записати свою думку, вона відчуває поряд з собою якусь таємницю, недосяжну для її нетонких і недосконалих відчуттів, і пробує замінити безсилля відчуттів напруженням розуму. Це вічне відчуття невидимих явищ втілились в образи, легенди про блукаючих духів, гномів, міф про бога, так як наші уяви-вигадки народжені зляканим людським розумом."

Звичайний страх- це є перший принцип розуму, рефлекс "безпечно-небезпечно". Коли ми позбуваємося страху, наш розум-его хворобливо прощається з самодумкою і напрацьованими оцінками, починається конфлікт інтересів особистості. Поступово супротив розуму зникає і здійснюється його трансформація,  виникає можливість приймати знання іншого ступеня, розвивається інтуїція.   

 


 

 


 


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Людина відрізняється від тварини наявністю розуму, думок, духа. Можна сказати і так що єдиний інструмент з яким працює людина - власний розум. Тобто стан людини визначається сукупністю думок, інформації, емоцій, які записані в її свідомості починаючи від народження плюс карма. Звідси випливає - якщо хочете змінити свій стан - фільтруйте(наповнюйте світлими думками, інформацією, емоціями) свою розумову діяльнійсть - відбудеться витіснення світлом темряви. Те ж, стосується інформації яку ви передаєте іншим людям.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Comments

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Людина відрізняється від тварини наявністю розуму, думок, духа. Можна сказати і так що єдиний інструмент з яким працює людина - власний розум. Тобто стан людини визначається сукупністю думок, інформації, емоцій, які записані в її свідомості починаючи від народження плюс карма. Звідси випливає - якщо хочете змінити свій стан - фільтруйте(наповнюйте світлими думками, інформацією, емоціями) свою розумову діяльнійсть - відбудеться витіснення світлом темряви. Те ж, стосується інформації яку ви передаєте іншим людям.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Дякую, Зоріно, за бажання донести ще одне важливе питання: “Ми є те, про що домуємо...”
Зауваги:
“Згідно вчення Платона” - Згідно з вченням Платона; “згідно якої людина” - згідна з якою...
“Ви є те, про що ви думаєте...” - Ви є те, про що думаєте...
“росте, чи позитивне, чи негативне” - росте: позитивне або негативне
“Зосередивши свою увагу, що в нашому світі існує добро і досконалість”- Зосередивши свою увагу на добрі і досконалості, що існують в нашому світі...
“боги рішили” - (русизм) боги вирішили...
“місці, там, як їм було відомо, люди будуть менше всього заглядати” - можна це речення зробити простішим і українським, не згубивши інформації — в найменш сподіваному місці.
“До глибини душі проникнутись розумінням того, що кожний” - До глибини душі зрозуміти те, що кожен... або Глибоко зрозуміти те,
“що зроблене індивідуально кожним впливає сильною дією на всіх нас” -те, що ми зробили індивідуально, сильно впливає на кожного з нас...
“Змінюючи особисту свідомість ми вносимо”- (зворот виділяємо) - Змінюючи особисту свідомість, ми вносимо...
“до 4-х мірної” - до 4-мірної.
“Простір і час, якими ми їх знали” - Простір і час, відомий нам,...
“позволяє усвідомити” - (русизм) дозволяє усвідомити...
заважаючі нам досягнути достатку- (висловлюймось українською) — що заважають нам...
“зв"язаний з рухом” - пов’язаеий з рухом. (зв’язаний — з’єднаний вузлом; пов’язаний — поєднаний з чимось).
“Коли ми позбуваємося страху наш розум-его” - Коли ми позбуваємося страху, наш розум-его...
“трансформація, можливість приймати знання” - трансформація, виникає можливість приймати знання...
“йде розвиток інтуїції” - розвивається інтуїція.

Творімо разом мову Сенсар!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

++ Дякую.
Цікаво, а як ілюстрації тут були... мабуть гарні.... на жаль, бачу лише дві перших.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую, Оксано, зауваги опрацьовані. Стосовно зображень, то не знаю, чого їх не видно, мені показуються всі. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!