Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Польща буде підтримувати Україну в ЄС, – Єва Копач

Польща обіцяє Україні підтримку в Євросоюзі, повідомила польський прем’єр-міністр Єва Копач.

«Хочу запевнити, що польська сторона робитиме все, що в наших силах, щоб утримати єдину позицію ЄС щодо України», – сказала Є.Копач на спільній із прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком прес-конференції в понеділок у Києві.

Вона також запевнила, що Польща підтримає санкції ЄС щодо Росії. «Наша позиція щодо Російської Федерації буде також незмінною і одностайною: сьогодні немає згоди на пом’якшення санкцій до Росії», – сказала прем’єр, додавши, що таку позицію Польща висловила сьогодні на засіданні Ради глав МЗС ЄС.

«Також хочемо бути добрим послом України в ЄС, і залучатимемо наших партнерів для підтримки України», – сказала Є.Копач.

Прем’єр-міністр нагадала, що Польща сама пройшла тривалий шлях трансформації, тому краще за інших знає необхідність і важливість підтримки західних країн, пише Інтерфакс-Україна.

«Раніше Польща потребувала допомоги, тепер Польща готова надавати її іншим. Ми, поляки, з Вами, пане прем’єр-міністре, можете на нас розраховувати», – додала вона.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Отака то вона - Польща :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Comments

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Отака то вона - Польща :)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)