Світ Зелений's picture
Світ Зелений
  • Visits: 0
  • Hits: 0

На хвилі бойкоту українці запускають власну соцмережу

31 березня українські програмісти представлять власну соцмережу WeUa. За задумом творців, вона повинна стати альтернативою популярним в країні Однокласників, ВКонтакті і Facebook. 
 

Поділитися:
Поділитися в Facebook
Поділитися в Вконтакте
Поділитися в Twitter
Поділитися в Одноклассниках
Поділитися в Google+
 
На хвилі бойкоту українці запускають власну соцмережу
Фото: WeUa.info
31 березня українські програмісти представлять власну соцмережу WeUa. За задумом творців, вона повинна стати альтернативою популярним в країні Однокласників, ВКонтакті і Facebook. 

У WeUa закликають бойкотувати російські соцмережі і підтримати український аналог. 

"У зв'язку з останніми подіями в Україні, а саме агресією з боку Російської Федерації, нападом на українські землі, провокаціями, сепаратизмом - ми повинні об'єднатися в одне ціле від Сходу до Заходу і гідно протистояти агресору", - пояснюється позиція мережі на її інформаційному сайті .

Приєднатися до бойкоту розробники пропонують шляхом публікації фотографії "Бойкот ВК і Однокласники" на своїй сторінці. Коли з'явиться український аналог соцмережі, в WeUa пропонують видалити свою сторінку, вказавши причину "Ми за українське - ми на weua.info". 

Це не перша спроба запустити українську соцмережа. Наприкінці 2008 року була створена Connect.ua, яка позиціонувалася як "соціальна мережа знайомств", але пізніше переорієнтувалася виключно на знайомства. Тоді творці також акцентували увагу на тому, що це "український продукт", однак українським інтернет-користувачам більше до душі припали інші соцмережі. 
 
Наприкінці 2011 року інша група українських розробників представила своє бачення "української" соцмережі - Friendin.net. Однак і цей проект не привернув увагу українців.Як у цьому, так і у випадку з Connect.ua, за словами творців, інвестиції перевищили $ 1 млн.
 
 
 
Бойкот ВК і Однокласникам оголошено!
У зв'язку з останніми подіями в Україні, а саме агресією зі сторони Російської Федерації, нападом на українські землі, провокаціями, сепаратизмом - ми повинні єднатись в одне ціле від Сходу до Заходу і гідно протистояти агресору. 
Хтось може вести ділові переговори, хтось воювати, лікувати, чи просто молитись за нашу Батьківщину у цей непростий для неї час, а команда WEUA 19.03.2014 року оголошує всеукраїнський бойкот російських соціальних мереж ВК та Однокласники. Просимо долучитися всіх небайдужих. 

Чому ми повинні бойкотувати? 
Через те що “ВК та Однокласники”: 
- є суто російськими продуктами і тому зрозуміло, що вся наша переписка у них "на долонях!" 
- заробляють на нас, як користувачах їхніми ресурсами дуже непогані кошти (в основному реклама), тим самим сплачують податки у РФ і спонсорують війну проти України!" 

Як долучитись до бойкоту? 

1. Ставимо світлину своєї сторінки “БОЙКОТ ВК та Однокласники”. 
2. Коли з'явиться український аналог соц. мережі, а саме 31 березня, видаляємо свою сторінку, вказавши причину “Ми за українське — Ми на weua.info”
Бойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.infoБойкот Вконтакті і Однокласникам - weua.info
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Добра справа, але Facebook рулить))

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Comments

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Добра справа, але Facebook рулить))

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

А ще краще замість того щоб пожидитися, ліпше все ж таки із власником укр. соц. мережі домовилися про медернізацію його сайта http://www.ukrainci.org.ua

Михайло Харачко's picture
0
No votes yet

В нас є Народний Оглядач, а це навіть більше, ніж соц. мережа. А ініціятива хороша: давно пора користуватись власними інформресурсами.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.