Альберт Саїн's picture
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Банкам заборонять викидати людей на вулицю!

Даний акт передбачає заборону на примусове стягнення майна, що є у власності громадян України та є предметом застави чи іпотеки за споживчими кредитами, що брались в іноземній валюті.

Даний закон є проміжним, до прийняття закону щодо врегулювання питання переведення в гривню непогашеної основної суми заборгованості, вираженої в іноземній валюті, порядку погашення (урахування) курсової різниці, що виникає у бухгалтерському та/або податковому обліку кредиторів та позичальників, а також порядок списання пені та штрафів, які нараховуються (були нараховані) на таку основну суму заборгованості.

Також, закон заборонив забирати майно осіб, що не було в заставі чи іпотеці, проте могло були реалізоване через недостатності коштів, одержаних стягувачем від реалізації (переоцінки) предмета застави (іпотеки).


В тему:

Онлайн Юридична консультація ВСЬОГО за 100 грн.

КОНСУЛЬТАЦІЯ, ПРЕДСТАВНИЦТВО В СУДАХ ТА ЗАХИСТ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ У СФЕРІ СІМЕЙНОГО ПРАВА

Безкоштовні фахові аналітичні та експертні висновки від ВАРТА ПРАВА

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...