Portrait de Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 7
  • Accès: 9

4 квадра “ДЕЛЬТА” (Клуб)

4-квадра – практики: це технологи, естети, які знають, що таке досконалість, впроваджують практичне в життя, показують цілісність комфортних, гармонійних відносин, закономірності природних процесів. Створюють стабільність надають впевненості в завтрашньому дні.

Їх цінності: якість і естетика, чесна праця, людські здібності й таланти, моральність, любов, наближення до істини, слідування законам природи.

Також ще на мою думку, 4 квадра є більш схильною до касти брахманів, але серед них також буває багато і добротних кшатріїв. Хоча звісно що представники 4 квадри можуть відноситися до будь якої касти. Але на мою думку їм все ж більш є притаманна схильність до варни брахманів, но в зв"язку із масовою світовою некомпетентністю та перемішуванню цінностей каст, ми і бачимо нині в Україні те, як більшість інтелектуалів всього світу цього або масово виїжджають з України, або ж заледве жевріють у цій країні перебуваючи у просторі страждань, та боротьби, окрім тих кому все ж таки пощастило більше на цім світі аніж іншим і тим самим перебувають у просторі волі разом на рівні із шудрами та вайшами=)

Мета цієї сторінка полягає в налагодженні взаємовідносин шляхом активного спілкування на вільну тему, (та формуванню клуба) між гравцями які є присутніми у нижче наведеному списку. Який дай боже на протязі часу міститиме у собі все більше і більше гравців.


(Практик) АдміністраторОлена Каганець, Данило Майоров

(Коректор) МиротворецьАльберт Саїн, Ігор КаганецьЕліза ДонцоваВіктор МакаренкоВасиль Діброва

(Координатор) Майстер

(Програматор) ПсихологДжейк ҐрінЕней ХаралужнийСвіт Зелений


Величезне прохання до всіх гравців НО, які НЕ погоджуються зі своїми тими чи іншими соціотипами серед яких вони є там зазначеними, не ображайтеся на мене через те що ви розміщені по списку не серед тих соціотипів поряд з якими ви би хотіли бути присутніми. І пам"ятайте на ображених воду лиють, а ще в народі кажуть, на психічно хворих та на дурнів НЕ ображаються. Щоправда якщо забрати частку "НЕ", то ще й як насправді ображаються) ну але тим не менш, вам ж натомість я бажаю напрочуд сприйняти цей випадок як жарт або ще краще як цікавезну гру під назвою "соціон" А також для особливо обдарованих додаткове прохання, про те щоб ви утримувалися від втручання у "Творенні Нового Простору Буття Українців."

Приємного вам спілкування!

УВАГА!!! У даній темі дозволяється писати лишень тим гравцям які потрапили у цей список. Тому в разі виявлення повідомлення (коментаря) таким гравцем що є відсутнім у цьому списку, то його повідомлення автоматично буде видалятися.


В тему:

Соціон Народного Оглядача

Соціоніка - наука про стосунки між людьми

Квадри у цільових колективах

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Альберт Саїн
0
No votes yet

Схоже на те що без Програматора який є ведучим, що генерує ідеї, та дає напрямки їх реалізації і завдання іншим членам квадри ми тут так і не розпочнемо відкриття нашого Клуба!(

Commentaires

Portrait de Альберт Саїн
0
No votes yet

Схоже на те що без Програматора який є ведучим, що генерує ідеї, та дає напрямки їх реалізації і завдання іншим членам квадри ми тут так і не розпочнемо відкриття нашого Клуба!(

Portrait de Альберт Саїн
0
No votes yet

Так як у нас в квадрі "активно" функціонує Програматор, то воно тепер і не дивно, чого особисто я НЕ відчуваю Динаміки...

Натомість замість нашого Програматора пропоную до вашої уваги розглянути і обговорити для мене реально цікаву тему яку б волів разом із вами у нашому Клубі обговорити.
А саме, як ви вважаєте, чи існують паралельні світи в матеріальному плані як наш у якому ми зараз тут живемо?
Прошу зрозуміти різницю між паралельним світом який є як наш лишень з безмежними інтерпритаціями свого власного розвитку і потойбічним у якому в нашому світі існують нематеріальні для нас сутності на езотеричному (чи то пак інших частотах) рівні, типу там ангели, демони, паразити, привиди, бабайки і т.д.
Прошу покажіть на скільки саме ви самі зацікавлені в розвитку нашого сайта НО =) адже те що для одного є безглуздям то для іншого це безглуздя є всім заради чого він живе..

Portrait de Альберт Саїн
0
No votes yet

Радіймо!
Сьогодні у нас в мертвому клубі:) поповнення на 2 гравців=)
Сподіваюся що наш умовно кажучи новий програматор буде у клюбі більш ефективнішим чим попередній перший малоефективний програматор в плані саме функціонування своєї ролі в квадрі..