Portrait de Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 0
  • Accès: 0

2014 – рік Національного Солідаризму! Радіймо!

Категорія:

Спецтема:

Радіємо, арії!  Щиро вітаю всіх прихильників Великого Переходу з Новим роком! Бажаю, щоб усі ми були веселі, здорові й багаті!  Особливі вітання членам нашої  Корпорації брахманів – тим, хто наполегливо долучається до вищих знань, самовдосконалюється і підтримує нашу справу  працею, грошима та молитвами!

140102-oksana_andrushchenko-diduh.jpg

Дідух - символ Національного Солідаризму (Оксана Андрущенко. "Дідух").
Дідух - символ Національного Солідаризму (Оксана Андрущенко. "Дідух").

Усі відчувають, що цей рік принесе нам багато пригод! Дух перемін витає в повітрі!

Що ж нас чекає? Події минулого року свідчать про те, що 2014-й  буде роком Національного Солідаризму.

Ідея Національного Солідаризму стоїть на «трьох китах».

1. ЦІЛІСНІСТЬ. Базовими структурами людства, його природними елементами є народи.  Понад те, саме народи (етноси, популяції) є одиницями еволюції, її рушіями. Не окрема людина, і навіть не сім’я, а саме народ  має спроможність накопичувати знання і застосовувати їх для творення майбутнього. Справжнього щастя людина може досягнути тільки в середовищі свого народу. Що чисельнішим є народ, то більші його можливості в досягненні щастя. Тому що народ – це не механічне зібрання індивідів, а цілісний біосоціальний організм, колективна істота вищого таксономічного рівня. 

2. РІЗНОМАНІТНІСТЬ. Народний організм складається з унікальних людських особистостей. Кожен має вроджені таланти до певної діяльності, тож завжди є сфера, в якій людина може стати лідером. Що більша спеціалізація, то продуктивніша кооперація; що яскравіша особистість, то вона цікавіша для інших. Солідаризм – це СОтворчість ЛІДЕРів (со-лідерство).  Коли лідери діють згуртовано, то вони структурують народний організм і перетворюють аморфний ЕТНОС на організовану НАЦІЮ. 

3. ПРОСТІР ВОЛІ. Світло об’єднує, морок роз’єднує. Для справжнього взаєморозуміння і якісної взаємодії люди мають бути чистими, щирими, долученими до істинних знань. Понад те, для досягнення справжньої радості колективної творчості треба піднятися у світ позитивних подій – Простір пригод і Простір волі. А щоб туди потрапити, треба скинути тягар інформаційного бруду і наповнити свій аеростат світлом. Національний Солідаризм реалізується тільки тоді, коли нація позбувається облудних стереотипів і шкідливих звичок, оздоровлюється, омолоджується, просвітлюється. 

Процес оздоровлення нації вже пішов! 2013-й рік українці гарно завершили в дусі братерської любові та самоорганізації, а 2014-й розпочали під гаслами «Борці за волю не вживають алкоголю!» і «Борці за Україну не курять нікотину!». З першого дня нового року теми очищення і оздоровлення активно просуваються в соціальних мережах. 

Хай цей процес розгортається, бо тільки оновлені українці можуть заснувати оновлену українську державу! Національні Збори – це справа світлих і згуртованих лідерів у Просторі волі.

Хай Буде!      

   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Portrait de Миро Продум
0
No votes yet

Лікарі дуже нарікають, що в порівнянні з минулими роками до лікарні потрапляє значно менше людей з переломами і харчовими отруєннями. Хірургічна операція - це новорічний подарунок для всієї лікарні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Commentaires

Portrait de Леонід Українець
0
No votes yet

Так, спостерігаючи за своїми знайомими, помітив, що деякі застілля 1 січня відбувались взагалі без алкоголю.

https://t.me/ETEPHET

Portrait de Віктор Макаренко
0
No votes yet

Підтверджую спостереження Леоніда!

Portrait de Миро Продум
0
No votes yet

Лікарі дуже нарікають, що в порівнянні з минулими роками до лікарні потрапляє значно менше людей з переломами і харчовими отруєннями. Хірургічна операція - це новорічний подарунок для всієї лікарні.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!