Віктор Юрченко's picture
Віктор Юрченко
  • Visits: 1
  • Hits: 1

Як віднайти Душу. Неминучість зрілості.

Всі наші пізнання зводяться врешті-решт до запитання. А що ж це таке, ця невловима Душа? Може для кого відкрию таємницю Душа – це Ви і є – Ви!

Всі наші пізнання зводяться врешті-решт до запитання. А що ж це таке, ця невловима Душа? Може для кого відкрию таємницю Душа – це Ви і є – Ви, а ваше фізичне тіло це не що інше, як одна з матеріалізацій Духу – Храм Господа, ще до таких матеріалізацій належать: каміння, рослини і тварини – все те молекули та атоми чого скріплені ефіром в окремі предмети та істоти. Дух в процесі матеріалізації набував спочатку форм різних нематеріальних тіл: ментальне, астральне, ефірне; які є в кожного з нас. Ментал – це наші думки, мрії, уявлення про стан речей в світі; астрал – наші почуття та емоції; ефір – наша аура, котра підживлюється космічним та земним ефірними потоками. Дехто може розгубитись: «А що ж залишилось»? А це і є Ваша Душа – принцип, матриця по якій збудована наша сутність. Задля повного її відчуття та усвідомлення треба подолати певні перешкоди, зв’язані  з необхідністю підняття вібрацій до її рівня. Найбільш співзвучні вібрації на ефірному плані людини це вібрації серцевої чакри, недаремно говорять «відчувати серцем» . Розвивалася ця чакра на протязі всіх епох, починаючи з епохи динозаврів (рептилій), продовжила свій розвиток разом з серцево-судинною системою в ссавців. Тому помилково вважати цих істот зовсім безсердечними, просто найбільше з них ці вібрації з Духом співзвучні саме в людини, як в самої розвинутої з поміж них істоти. Тому саме людина в розвитку спроможна об’єднатись з своїм двійником – Душею.  По ходу особистість (Душа і тіло) має набрати неабиякої сили, за допомогою якої будуть здолані перешкоди, що стоять на дорозі до пізнання Абсолютної Істини - Духу. Для початку людина має здолати шлях, що приведе її до відчуття Душі та свідомого об’єднання з нею:

  1. Перешкода тіла – зумовлена еволюцією організму людини на планеті Земля долати треба так щоб рептилоїд і савець, які в Вас є не брали гору, для цього треба їх для початку, добре вивчити і розділити. Та знайте, по ходу їх придушення, вони будуть змінювати тактику також.
  2. Перешкода обумовлена нездатністю звичайної людини відчувати та сприймати ефір – насамперед це відчуття космічного та земного потоків та спроможність їх свідомо підсилювати, потім це відмова від грубої їжі: сироїдіння та поступовий перехід до ефіросприйняття.
  3. Навчитися по справжньому любити – особливо ворога – завдання в якого навчити побачити в собі Ваше власне відображення, інакше його просто не існувало би  https://www.ar25.org/article/chy-takyy-strashnyy-chort.html (астральний емоплан).
  4. Перешкода соціуму (ментальний план) -  це власне інформаційний бруд, який несе соціум, а сучасний соціум ще більше, для цього щоб набути більшої сили не потрібно тікати від нього і ставати відлюдником; велике значення мають медитативні вправи, та настройка - все що навколо мене там і залишиться, всередині мене чисто. Тоді всілякі ЗМІ та інша метушня, що несе соціум просто втрачають свій зміст для Вас за своєю суттю. Тільки чиста свідомість знає Істину прямо (свобода від внутрішнього діалогу). Кожна істота живе в своєму часовому ритмі, який залежить від частоти її вібрацій, а вібрації від рівня розвитку. Чим вищі вібрації тим час сповільнюється для нас. Приділяючи свою увагу годиннику ми починаємо синхронізувати свій час з ним, свідомо знижуючи свої вібрації. Фактично годинник це велика ілюзія, як шаблони і ярлики, що створюються соціумом – годинник не вимірює час – він вимірює сам себе – заберіть час і залишиться лише простір – простір без змін і руху, тільки одне стабільне зараз і тут. В те що час проходить нас переконали в цьому і ми повірили. Минуле і майбутнє приховує Істину від нашого погляду і віднайти її можливо в усвідомленні: «Зараз і тут».
  5. В кожному з наведених вище планів сутність людини існує завдяки тонким тілам, або проекціям людини в кожний з наявних планів Буття. Тонкі тіла тому й називаються "тілами", що являються лише інструментами пізнання Душі і її розвитку. А Душа це інструмент для пізнання Духу https://www.ar25.org/article/prytcha-pro-mavpu.html.

Ось така, мої любі читачі, нам передбачена праця для успішного проходження нашого розвитку. Від щирого серця бажаю нам успіхів в нашому рості, чим відповідальніше ми за це візьмемось тим сильнішими особистостями станемо. А головне досягнемо до Істини. Так як є така аксіома: «Неминучість зрілості», - раніше чи пізніше ми все рівно дійдемо до цього розвитку і ховатися нема сенсу  https://www.ar25.org/article/prytcha-pro-mavpu.html .     

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Кращий коментар

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Гарна стаття пане Віктор.Чомусь не можу її проГалити..Лише маю маленьку поправку на рахунок пошуку Істини.Людей приводить до хибного розуміння саме словосполучення "пошук Істини"..Вони починають щось шукати у зовнішньому світі..Ці пошуки нічого не дають і приходить розчарування..Але це не стосується сміливих.

Вірю в те, що розумію.

Comments

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Гарна стаття пане Віктор.Чомусь не можу її проГалити..Лише маю маленьку поправку на рахунок пошуку Істини.Людей приводить до хибного розуміння саме словосполучення "пошук Істини"..Вони починають щось шукати у зовнішньому світі..Ці пошуки нічого не дають і приходить розчарування..Але це не стосується сміливих.

Вірю в те, що розумію.

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Хай там як, а слова залишаються лише словами. Добре, хай буде.

Світ це лише відображення Тебе

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Quote:
Чомусь не можу її проГалити

Мабуть, тому що пан Віктор не є інвестором.

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Ось пишете: В те що час проходить нас переконали в цьому і ми повірили. Якби ж то було так, що люди, які не знають, що є час і ніколи не бачили годинника, не старіли й не вмирали. От тварини точно не мають уявлення про час, а старіють і вмирають. Це означа, що ЧАС є об"єктивною реальністю.

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Все залежить від рівня вібрацій до якого розвинулась кожна з істот, так як і тривалість життя і пам"ять про минулі втілення. Коли ми досягаємо рівня вібрацій Душі, а Душею рівня Духу, перед нами відкривається нова об"єктивна реальність, яку ми спроможні свідомо контролювати у всіх її проявах. Можна цього досягнути опанувавши техніки спаса. https://www.youtube.com/watch?v=D5Gn6ZReWSo
Істина перед нами і починається з нас.

Світ це лише відображення Тебе

Олексій Репецький's picture
0
No votes yet

Дякую за статтю. Мені здається, що певні тези збігаються з цією інформацією https://www.ar25.org/article/evolyuciya-voyina.html. Буде цікава ваша думка.