Ігор Каганець's picture
Ігор Каганець
  • Visits: 3
  • Hits: 3

П’ять головних подій 2014 року

Категорія:

Світ:

Україна пройшла точку біфуркації і відтепер рухається єдино можливим шляхом. Запорукою перемоги є те, що ми все робимо правильно.

21 грудня завершилося брахманське річне коло – на третій день після Николи (не-коло, кінець кола), святкування якого почалося 19 грудня. Згідно з Арійською нумерологією, число 21 символізує завершення циклу. Тож маємо найкращий час для підведення підсумків минулого року.

З погляду Великого Переходу, тобто формування в Україні нової нації і нової цивілізації, можна виокремити 5 головних подій.

1. Світогляд: Арійський Стандарт

Ця подія, що відбулася навесні 2014 р., важлива тим, що було сформульовано світоглядний фундамент Великого Переходу. Книга «Арійський Стандарт» (2014) охоплює найважливіші сфери цивілізаційно-расового перетворення людства: метафізику, релігію, історію, харчування, самозцілення, виховання, расотворення.  

2. Організація: держава-стартап Третій Гетьманат

Водночас з виходом книги стало зрозуміло, що нову Українську державу треба творити як стартап. Сенс у тому, що спочатку створюється «зерно» (англ. start-up). Якщо його правильно зробити, то воно саме починає пробивати собі дорогу і знаходити потрібні для розвитку ресурси.  

3. Рушійна сила: новий Український етнос

Улітку з’явилася пасіонарна сила, спроможна творити нову державу, – арійський етнос нового циклу. Поєднання його пасіонарності з організаційно-технологічними можливостями стартапу сформує нову Українську націю.   

4. Геополітичний союзник і Проект Міжмор’я

Формування Української держави різко прискорюється завдяки появі геополітичного союзника – США, життєво зацікавленого у формуванні Центральноєвропейського союзу. Ключовим гравцем Міжмор’я є сильна, незалежна, націоналістична Україна.  

5. Символіка держави, егрегор перемоги

Вдалося розкрити сенс герба Володимира Великого, що дозволяє включити стартап Третій Гетьманат в арійський егрегор перемоги. Герб святого Володимира – це символ-трансформер, який відображає ідею гри. Тому ім’я цього герба – ГРАЙ! – також є ігровим трансформером.

 


Загальний висновок щодо 2014 року можна звести до того, що Україна пройшла точку біфуркації (історичну розвилку) і відтепер рухається єдино можливим шляхом. Відтак зрозуміло, що треба робити.

Перемога Третього Гетьманату неминуча. Її запорукою є те, що ми все робимо правильно. Стратегія перемоги сформульована у 25 стратегемах Національного Собору.

Хай Буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Напишіть більше про пасіонарну силу.

https://t.me/ETEPHET

Comments

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

Напишіть більше про пасіонарну силу.

https://t.me/ETEPHET

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Появу нового пасіонарного етносу чекали давно. Його народження - це факт, оскільки новий етнос має суттєво інший стереотип поведінки.

Етнос - це великий натовп, тобто він керується передусім емоціями. Раціональна поведінка з’явиться після перетворення аморфного етносу на структуровану націю. Це найголовніше завдання наступного року.

Як завжди, час грає проти нас. Це природно для гри, адже фундаментальна умова гри - обмеженість ресурсів. З необмеженими ресурсами гра перетворюється на нудоту.

Леонід Українець каже:
Напишіть більше про пасіонарну силу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Завжди корисно підводити підсумки року, що минає. Ни- кола - це для мене нове!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Може слід додати до 5-ти визначних подій у 2014 р. ще шосту: Подвиг НЕБЕСНОЇ СОТНІ і ПЕРЕМОГУ МАЙДАНУ-2? Може й ще хтось щось додасть?

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Це все складники факту народження нового етносу. При бажанні кожен з 5 пунктів можна було б розгорнути і розділити на підпункти.

Щодо перемоги Майдану, то це дискусійне питання. Майдан привів до влади той самий олігархат. Боротьба триває. Головний ворог - внутрішній, а на цьому фронті поки що мало успіхів. А от народження нового етносу - це справді успіх.

Анатолій Висота каже:
Може слід додати до 5-ти визначних подій у 2014 р. ще шосту: Подвиг НЕБЕСНОЇ СОТНІ і ПЕРЕМОГУ МАЙДАНУ-2? Може й ще хтось щось додасть?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Гринь Братер's picture
0
No votes yet

Майдан створив нових "малих-Великих" українців і це є запорукою проходу біфуркаційної точки. Тільки коли "критична маса" натовпу перейде в структурований етнос (цілком згідний з ІК) можливі системні зрушення.
Майдан 2 це видима частина "айсберга" змін і мені здається, що наша задача перенести інформацію з видимої частини в невидиму.

Хай Буде!

Ольга Олешка's picture
0
No votes yet

Крокуємо далі в Новому Році!Головні перемоги-у себе,для себе і над собою!
Змінюємось,бо ми того варті!

Все буде так,як ми захочемо!

Андерс Фальке's picture
0
No votes yet

Згоден з тим, що звитяга Майдану є дискусійним питанням...

Миролюбність і озброєність!