Оксана Дац's picture
Оксана Дац
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Фізична активність: Будьмо як діти!

«І чим ті діти живуть? Божим духом? Їсти не заставиш, додому не загониш, тільки бігають від ранку до вечора». Хто з нас про це не знає! Але ж звідки у дітей стільки енергії?

Якщо організм у стані чистоти, то йому треба зовсім мало їжі.  Переконалася в цьому після переходу на живу їжу, тобто без термічної обробки: сирі фрукти, овочі, молоко, масло, сметану, мед, яєчний жовток. Така їжа не забруднює тіло, а навпаки – очищує. А що чистіша людина, то ефективніше використовує їжу і має багато надлишкової енергії для руху.

Проте тут працює і зворотний зв’язок: що більше рухаємося, то здоровішими стаємо. Просто треба використовувати кожну нагоду: щоранку робити руханку, більше ходити пішки, а якщо їздити, то краще ровером.

Проте є й спеціальні вправи, що дають величезний заряд енергії. Для мене справжнім відкриттям стали 5 тибетських вправ для омолодження, що мають назву «Око відродження». Випадково їх знайшла в Інтернеті. Всього 20 хвилин занять, а яка сила!  

Раніше якісь нові фізичні комплекси швидко набридали, а ці «тибетці» приносять чимраз більше задоволення і наснажують дивною енергією. Навіть з’явилося бажання їздити на ровері, тож навчилася цьому в 44 роки!  Стала менше спати, різко зросла працездатність.

Вживайте щораз більше сирої їжі, вчасно лягайте і вставайте, частіше перебувайте в русі, радійте життю – і вже за місяць відчуєте позитивні зміни, а за рік станете іншою людиною.  

А щодо «Божого духу», яким живляться діти, то цей феномен вже має наукове пояснення. Виявляється, що людина має в собі мікрофлору, спроможну синтезувати всі потрібні речовини з повітря. Синтезуюча мікрофлора живиться енергією ефіру, яку ще називають праною. Але не все так просто: здатність засвоювати прану тим більша, чим ближча людина до святості. Більшість малих дітей перебуває у святості – і це все пояснює. Тож будьмо як діти!  

Наші інтереси: 

Будьмо як діти - веселі і рухливі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

яєчний жовток - чому він не забруднює, адже він тваринного походження, були проведені дослідження?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Comments

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

яєчний жовток - чому він не забруднює, адже він тваринного походження, були проведені дослідження?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Лаконічно, чітко, інформативно! Дякую, п. Оксано!

Творімо разом мову Сенсар!

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

руханка в польській мові означає дещо інше, краще писати ранкова гімнастика

Андерс Фальке's picture
0
No votes yet

Добре, що не написали "ruchanie się" - це як-раз означає те, про що всі подумали :) В польській мові теж достатньо слів, які в нашій мові мають інше значення. Наприклад - "chomik" :)

Миролюбність і озброєність!

Оксана Лутчин's picture
0
No votes yet

Руханка - це влучне наше слово. П. Оксана добре написала.

Творімо разом мову Сенсар!

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Основою отриманої енергії є не стільки їжа, скільки чисте повітря.