Арсен Дубовик's picture
Арсен Дубовик
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Думки з приводу статті пані Зоріни "На світло вилазять єврейські таємниці"

Дуже правильний акцент, пані Зоріно. Звідси виникає краще цілісніше розуміння війни на Сході України.

 

В доповнення до цього відео треба дивитися і це - Першi перемовини онлайн мiж сепаратистами i бiйцями АТО 

Правильно ставиться питання - українців розділили (не важливо по якому питанню - мовному, політуподобань, чи ще якось !) і стравили у війні на Сході, яку і війною не визнають(!) для самознищення і звільнення території для чужаків (з відео пані Зоріни слідує, що виявляється зовсім не руських!).

Знову справджується приказка "Пани чубляться, а козаків чуби тріщать". У перемовинах обидві сторони це визнали і "дай, Боже(!)", щоб це послугувало відправною точкою для об'єднання єдинокровних - знову: почуймо голос крові - він промовляє: "Отямтеся! Вас хочуть (і вже) знищують вашими ж руками." Активна частина суспільства (ті які здатні до змін, але затуркані ворожими ідеями, через що схожі на маріонеток у чужій грі) методично знищується "воріженьками", або "вражою силою", як каже пане Анатолій Висота.

Вчора переглянув х/ф "Геймер"... крові багато, тому важкий для перегляду... у ньому головний герой бореться з творцем гри "Вбивці", який за допомогою нанокліток вживлених у мозок людей дозволяє керувати гравцям-геймерам керувати в реалі живими людьми (хоча геймер і відчуває, що він грає і перемагає чи програє, але в грі). 

Коротше подивіться і проведіть паралелі між трьома пазлами і у Вас складеться цілісна картинка, що роблять з українцями-русами ті кляті "воріженьки, чи клята сила": 1-"Першi перемовини онлайн мiж сепаратистами i бiйцями АТО"; 2-"Зачем Путин отобрал Крым"; 3- х/ф "Геймер".

Почути голос крові - саме це зараз першочергове завдання, яке має розвиватися паралельно з творенням нового світу. Бо старий зруйнується раніше, ніж створиться НАШ новий, бо зараз твориться ще один новий світ, але не наш ...без нас!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Миро wrote:
По-справжньому керувати можна тільки тим, що ти сам створив. Українці будуть ефективними у державних справах тільки тоді, коли створять власну Українську державу. Тож давайте на цьому зосередимось. І завжди пам’ятаймо, що оновлену Україну створять тільки оновлені українці. Вдосконалюймось!

Я також так думаю. ТЕ, ЩО САМ СТВОРИВ є базисом для подальшого росту. Якщо задуматися над цією думкою, то стає очевидним, що дорікання на зовнішні проблеми, які несуть нам ІНШІ, не може бути базисом для власного росту, не може бути ТВОРЧИМ ПОЧАТКОМ. А без творчого початку наша діяльність не зможе ВЕСТИ інших і ПЕРЕМАГАТИ. Більше того -- дорікання на зовнішні проблеми сменшує Силу Власного Поступу. Рим перемагав доти, доки нікому не дорікав, а йшов і перемагав. Рим занепав, коли йому почали заважати всі і все, і він почав дорікати всяким там варварам, християнам, власним нездатним сенаторам, і т.д.

Будьмо!

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Comments

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Дивно, що вам через час в розмірі 60 хв. стало ліньки переглянути ще й ось це відео
"Еврейская мясорубка: украинский фарш..."
А чи то просто оминули свою увагу даному перегляду..

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Дякую за доповнення. Якось подивлюся. Хоча... мені вже й так все зрозуміло :).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Цікаво буде потім дізнатися чи співпало ваше теперішнє розуміння із тим після того як ви переглянете те відео)))

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Чекаю перше на Ваш розлогий коментар ))))) Може, не доведеться і дивитися )))))) Чому б не довіритися Вам у цьому? ;) )))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Нє, то не відповідь!)
Мали би вже знати, що переказане завжди є спотвореним тобто викривленим від оригіналу)

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Це саме той випадок, коли я можу сказати: "Не доВІРЯЮ я цьому оповідачу."
Щось він каже не те...
Ніби рекламує, як він грав на боці євреїв, і разом не розумію його "наїздів" на євреїв. Як це?! Єврей проти євреїв!? Та ще й зв'язок з "православним" московством... може це тому причиною - вони грають в одні ворота - симбіонують?
Хоча те, що людей стравлюють у битві (різних етносів-націй) - це без Ходоса видно.
І про Хазарський каганат це символічно. Чому це утворення Святослав знищив? Також не розумів ролі цього утворення? Та просто ХК вів агресивну політику проти Держави Святослава. Чи не так?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Дякую, Арсене! Гарну збірку відео підготовили. Подивилась перемовини і хочу сказати, що хороші і добрі в нас чоловіки. Молодці представники від України, залагодили як могли, старалися, були поступливі, не судили різко, але і своє тримали чітко. Лід розтоплено, бо Мозговий також помаленьку став поступатися. Приємно знати. Все буде добре.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Він не поступиться, Зоріно... не поступиться...

"...За недавніми повідомленнями про чергову ліквідацію польового командира сепаратистів на Донбасі – Олексія Мозгового не було нічого такого, щоби відрізняло їх від повідомлень за смерть його "колег".
А між тим, особистість Мозгового заслуговує на те, щоби пильніше придивитись до того, що змусило цього етнічного українця підняти зброю проти України..."

"...І вони роками накопичували в собі мовчазний протест проти цієї загрози, який і проявлявся на кожних тих виборах, на яких слобожани підтримували антиукраїнські політичні сили та політиків.
А коли рік тому на Луганщину прийшла так звана "російська весна", вони з радістю її зустріли, а козацькі гени Олексія Мозгового зробили його ватажком загону сепаратистів "Призрак", який відрізнявся особистою зухвальством та жорстокістю.
Пригадуєте, як його бойовики на чолі з самим Мозговим у травні 2014 року розстріляли впритул молоде українське подружжя з дитиною, яке на двох джипах намагалося виїхати з окупованого проросійськими терористами Антрацита?..."

(Феномен Олексія Мозгового).

Зоріна Небокрай wrote:
... Лід розтоплено, бо Мозговий також помаленьку став поступатися. Приємно знати. ...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Голос крові велика сила.

Аватар Арій's picture
0
No votes yet

Але ж суперечності між українцями і москалями існують. І ми повинні їх бити незалежно від того, за чиєю наводкою вони сюди сунуть. ?Чи може віддати москалям всю Україну, що не здійснилися жидівські плани?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зоріна Небокрай's picture
0
No votes yet

Україна ціла і непорушна, ніхто не поступається, а набираємось мудрості. На разі є інша небезпека, москаля ми вже скинули. Треба зупинитись і об"єднатись проти третього, того, хто тішиться від крові. Москаль вже буде сидіти на своєму місці, а ось з жидами треба всім хором розібратись.
Сказав же Е.Ходос, які плани у євреїв на Україну. Ми зруйнуємо їхні плани і внесемо наші. Колись ляхи і козаки бились, а зараз стали друзями. Мати спільну мету.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Аватар Арій's picture
0
No votes yet

Так у тому ж і справа, що ми повинні робити те, що потрібно нам. А якщо наша діяльність співпадає з чиїмись планами, то що нам до того. Навіщо нам перейматися тими планами, продовжуємо далі працювати у потрібному нам напрямку.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Пані Зоріно, я не згідний з усим, що Ви написали.

1. Москаля ми ще не знищили і невідомо коли знищимо? А знищити треба!

2. Жиди не є нашими прямими ворогами, як москалі. У відношенні до жидів Ви помиляєтесь так само, як і у відношенні до масонів. На мою думку, нам є багато чому повчитися у жидів, якщо ми хочемо спасти і розвинути український етнос.

3. Е. Ходос є жидівським провокатором, який цілеспрямовано БРЕШЕ українцям про хасидів і про все єврейське. Євреї його дуже цінять, бо він піднімає рівень антисемітизму, який конче потрібен євреям для їх виживання. Єврейські мудреці давно зрозуміли, що без антисемітизму їх етнос не виживе. Тому вони самі, штучно, навмисно, створюють атмосферу де культивується антисемітизм. А такі, як Ви, на цю вудку попадаєтесь. Якби Ходос казав правду, його давно б вже вбили. Він є дуже корисним для євреїв, бо ставить все з ніг на голову і цим протиставляє євреїв і гоїв, що необхідно для виживання євреїв!

4. Без дружнього єднання з євреями українці не зможуть вижити в сучасному глобальному світі. Потрібно культивувати дружбу і співробітництво з євреями, а не ненависть і антисемітизм. Останнє є повністю згубною ідеологією.

https://www.youtube.com/watch?v=Pk4sEyAY6ic&amp;index=61&amp;list=PL0C171D53A7BD4126

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Аватар Арій's picture
0
No votes yet

Пане Миколо, Ваша думка щодо антисемітизму є доволі суперечлива. Ви самі пишете, що антисемітизм є для жидів корисним.

Вільнодум wrote:
Єврейські мудреці давно зрозуміли, що без антисемітизму їх етнос не виживе.

Отже, якщо українці хочуть допомогти жидам вижити в цьому світі, то вони (українці) повинні займатися антисемітизмом. Як на мене, якась нездорова логіка. Бо і в одному і іншому випадках українців будуть звинувачувати в тому, що вони є ворогами жидів. Та й, напевне, не тільки українців.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Варто говорити про взаємовигідну співпрацю не тільки з євреями, а з усіма іншими народами. Така співпраця гарно розвиватиметься тоді, коли українці будуть здоровими, сильними і багатими. Тож давайте зосередимося саме на цьому - ставати щодня здоровішими, сильнішими і багатшими. І тоді люди потягнуться до нас.

Вільнодум wrote:
4. Без дружнього єднання з євреями українці не зможуть вижити в сучасному глобальному світі. Потрібно культивувати дружбу і співробітництво з євреями, а не ненависть і антисемітизм. Останнє є повністю згубною ідеологією.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Пане Аватаре, нічого суперечливого в моїй думці нема. Навіщо нам уподоблятися тим примітивним і диким народам, які хочуть знищити євреїв, як наприклад, араби? Таких диких народів на Землі предостатньо, щоб підтримувати антисемітизм для євреїв на потрібному для євреїв рівні :). Краще нам ВИКОРИСТАТИ євреїв для своєї власної цілі. Це буде розумнішим в тисячі разім ніж дикий і шкідливий антисемітизм. Давайте візьмемо приклад, наприклад, із США, де англосакси використали євреїв для процвітання країни. Ось гарна стаття про це:

http://rishonim.info/newsletters/61027

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Хуцпа, пане Миколо! Хуцпа!
Вас, особисто, жиди навчили брехати. Фарисейтво чистої води. Фарисеї вам сказали, що ви ні на що НЕ ЗДАТНИЙ? Моя бабця мала чотири класи, але казала: "Синочку, не кажи - дурний! Кажи - бідний!"
Впевнений, що ви знаєте дуже багато, але ви - бідний! Бідний у сліпій вірі щодо жидів. Наче, той ватник-зомбі, що молиться на Пуйла. Їй Богу, не бачу ніякої різниці.

Si vis pacem, para bellum

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Друзі, ми зібралися для творення нової Української держави у Просторі волі, тому давайте підтримувати одне одного у просуванні вгору.

Якщо живити енергією наші позитивні якості, то вони розквітнуть.

Якщо ігнорувати наші слабкості і помилкові уявлення, то вони залишаться без підживлення і самі засохнуть.

Пам’ятаймо про Український мир Залізної доби

Galego wrote:
Хуцпа, пане Миколо! Хуцпа!
Вас, особисто, жиди навчили брехати. Фарисейтво чистої води. Фарисеї вам сказали, що ви ні на що НЕ ЗДАТНИЙ? Моя бабця мала чотири класи, але казала: "Синочку, не кажи - дурний! Кажи - бідний!"
Впевнений, що ви знаєте дуже багато, але ви - бідний! Бідний у сліпій вірі щодо жидів. Наче, той ватник-зомбі, що молиться на Пуйла. Їй Богу, не бачу ніякої різниці.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Quote:
Якщо живити енергією наші позитивні якості, то вони розквітнуть.
Якщо ігнорувати наші слабкості і помилкові уявлення, то вони залишаться без підживлення і самі засохнуть.

Дуже класно сказано!

Тільки хочу додати, що чим більше ми будемо любити або ненавидіти євреїв чи москалів, тим більше будемо підживлювати їхній егрегор. Тобто робити їх сильнішими, а свою енергію втрачати. А воно нам треба?

Краще цю всю енергію витрачати на обговорення чогось хорошого і тим самим підживлювати це хороше, що зробить простішою його реалізацію на фізичному плані!

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Згоден з вами! Але якщо співвітчизники безсоромно, безсовісно ґанять те, за що ми вболіваємо, то часом емоції переважають. Вважаю, що те, що я розкритикував, було не хорошим. Звиняйте!

Si vis pacem, para bellum

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Вибачте! Не стримався! Накипіло!

Si vis pacem, para bellum

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Гаразд, вичерпали цю тему. Переходимо до посилення себе. Нам треба збільшувати кількість акціонерів. Для цього маємо проект інформаційного буклету, але він потребує вдосконалення. Перевіряйте на знайомих і пишіть у коментарях про результати тестування!

Тестуємо буклет про наш стартап: завантажуємо, роздруковуємо, збираємо відгуки

Galego wrote:
Вибачте! Не стримався! Накипіло!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Коли людина ображає іншого без вагомих причин,бо йому щось там бабця нашептала,то це говорить що він ще не закінчив садочку і немає свого досвіду...дякую..

Вірю в те, що розумію.

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Дякую, п. Явсе, що "не образили мене" без вагомих причин.

Si vis pacem, para bellum

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Дякую Вам пане Ясун..Ми повинні дивитися правді у очі..Японцям і норвежцям чомусь жиди не мішають розвиватися і бути успішними націями..а у нас у всьому винні жиди..Критикою і ненавистю нічого не змінити..тільки праця над собою заставить згинути ворогів,"як роса на сонці"...

Вірю в те, що розумію.

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Шановний, Андрій Ясун, мені здається Вам місце на відомих сайтах новин. Там можете скільки захочете ображати один одного разом з російськими ботами. Там це вважається нормальним. А на Народному Оглядачі зовсім інші люди зібралися. Тому було би дуже добре, якби з Вашого боку теж була повага до співрозмовників, навіть якщо вони в чомусь не згодні з Вами.

Андрій Ясун's picture
0
No votes yet

Емоції, емоції, емоції!
Можу забрати пару слів назад і вибачитися, що не проявив належної дипломатії до "зовсім інших людей". Але надіюся, що ніхто з шановного товариства не подумав, що я хотів кого-небудь образити?

Si vis pacem, para bellum

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Коли українці зможуть сказати словами В. Черчіля:

“Ми - не антисеміти. Ми не вважаєм себе дурнішими за євреїв“.

Лише тоді, коли українці чистосердечно, такими словами і ділом, зможуть себе повести, лише тоді можна буде сказати, що українці не дурніші за євреїв. А до того -- умніші будуть там, де українці НЕ ЗДАТНІ бути, як уряд, бізнеси, медія, мистецтво, науки, і т.д.

Питання лише в одному -- як можна порозумнішати? :)
That is the question? (Hamlet)

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

По-справжньому керувати можна тільки тим, що ти сам створив. Українці будуть ефективними у державних справах тільки тоді, коли створять власну Українську державу. Тож давайте на цьому зосередимось. І завжди пам’ятаймо, що оновлену Україну створять тільки оновлені українці. Вдосконалюймось!

Вільнодум wrote:
Коли українці зможуть сказати словами В. Черчіля:
“Ми - не антисеміти. Ми не вважаєм себе дурнішими за євреїв“.
Лише тоді, коли українці чистосердечно, такими словами і ділом, зможуть себе повести, лише тоді можна буде сказати, що українці не дурніші за євреїв. А до того -- умніші будуть там, де українці НЕ ЗДАТНІ бути, як уряд, бізнеси, медія, мистецтво, науки, і т.д.
Питання лише в одному -- як можна порозумнішати? :)
That is the question? (Hamlet)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Миро wrote:
По-справжньому керувати можна тільки тим, що ти сам створив. Українці будуть ефективними у державних справах тільки тоді, коли створять власну Українську державу. Тож давайте на цьому зосередимось. І завжди пам’ятаймо, що оновлену Україну створять тільки оновлені українці. Вдосконалюймось!

Я також так думаю. ТЕ, ЩО САМ СТВОРИВ є базисом для подальшого росту. Якщо задуматися над цією думкою, то стає очевидним, що дорікання на зовнішні проблеми, які несуть нам ІНШІ, не може бути базисом для власного росту, не може бути ТВОРЧИМ ПОЧАТКОМ. А без творчого початку наша діяльність не зможе ВЕСТИ інших і ПЕРЕМАГАТИ. Більше того -- дорікання на зовнішні проблеми сменшує Силу Власного Поступу. Рим перемагав доти, доки нікому не дорікав, а йшов і перемагав. Рим занепав, коли йому почали заважати всі і все, і він почав дорікати всяким там варварам, християнам, власним нездатним сенаторам, і т.д.

Будьмо!

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Доброслав Велесовий's picture
0
No votes yet

Дуже гарно сформульована думка!

Quote:
Я також так думаю. ТЕ, ЩО САМ СТВОРИВ є базисом для подальшого росту. Якщо задуматися над цією думкою, то стає очевидним, що дорікання на зовнішні проблеми, які несуть нам ІНШІ, не може бути базисом для власного росту, не може бути ТВОРЧИМ ПОЧАТКОМ. А без творчого початку наша діяльність не зможе ВЕСТИ інших і ПЕРЕМАГАТИ. Більше того -- дорікання на зовнішні проблеми сменшує Силу Власного Поступу. Рим перемагав доти, доки нікому не дорікав, а йшов і перемагав. Рим занепав, коли йому почали заважати всі і все, і він почав дорікати всяким там варварам, християнам, власним нездатним сенаторам, і т.д.
Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Ось така от каша заварюється довкола жидів, замість того аби про них балакати на якісно вищому рівні "Поговоримо про ДНК-генеалогію євреїв"

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Це дивовижно! Скільки не закликай українців будувати своє, а все одно когось тягне до генеалогії жидівства.

Альберт Саїн wrote:
Ось така от каша заварюється довкола жидів, замість того аби про них балакати на якісно вищому рівні "<a href="https://www.ar25.org/article/pogovorymo-pro-dnk-genealogiyu-yevreyiv.html" class="bb-url" rel="nofollow">Поговоримо про ДНК-генеалогію євреїв</a>"

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Миро wrote:
Це дивовижно! Скільки не закликай українців будувати своє, а все одно когось тягне до генеалогії жидівства.

В цьому нема нічого дивного, якщо розібратися. Євреям вдалося вселити мислевіруси антисемітизму в голови майже всіх “відсталих“ людей і народів. Як я вже писав, це необхідно їм для самовиживання. Бо антисемітизм тримає євреїв вкупі, не дозволяє асимілюватися, робить їх сильними і успішними.

Подібним прикладом можуть слугувати теперішні події в Україні - війна з Росією. Своєю агресією Путін консолідував росіян. Тому що практично весь світ, не кажучи навіть за українців, ненавидять росію і русскіх. Це консолідує рускіх подібно до антисемітизму -- “ах, ви прокляті америкоси, хохли, евровсрані! Нас не любите! Ми є кращими за вас і ми вам це покажемо! Ми весь світ знищимо!“ І тому Путін має таку підтримку і готується до війни.

Як нейтралізувати подібні настрої, включаючи антисемітизм? Лише кооперацією і співпрацею. На жаль, коли діло доходить до військового протистояння, то такі методи стають неможливими і може бути вирішене лише військовим шляхом. Тому намагання Порошенка нейтралізувати Путіна кооперацією є згубним шляхом, на мою думку.

Але в мирний час, скажемо з євреями, ми можемо порозумітися і мати вигідну для обох сторін співпрацю. На мою думку дуже вигідну саме для нас, українців. Якщо не йти цим шляхом, то яким шляхом ви хочете йти? ВІЙНОЮ З ЖИДАМИ? Є лише два шляхи - або кооперація або війна. То який шлях ви обираєте? Починаючи оці антисемітські випади і розмови, кожен має вирішити це питання ЧІТКО - війна чи коопереація? Середини нема! Це треба урозуміти, якщо ми, українці, не є дурнішими за євреїв?

Щиро!

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Миро Продум's picture
0
No votes yet

Кооперація з правильними євреями вже почалася:

Підрозділи Міноборони почали отримувати на озброєння новітню штурмову гвинтівку Форт-221 та її укорочену версію Форт-224. Вона є ліцензійною копією ізраїльського Tavor (TAR-21) і виробляється у Вінниці. https://www.ar25.org/node/27848

В умовах, коли конфлікт на Донбасі перетікає у фазу довгограючої війни, Україна повинна взяти за зразок ізраїльський принцип комплектування, навчання та використання в ході бойових дій своїх ЗС. https://www.ar25.org/node/27399

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Микола Пономаренко's picture
0
No votes yet

Миро wrote:
Кооперація з правильними євреями вже почалася:
Підрозділи Міноборони почали отримувати на озброєння новітню штурмову гвинтівку Форт-221 та її укорочену версію Форт-224. Вона є ліцензійною копією ізраїльського Tavor (TAR-21) і виробляється у Вінниці.

Цікаво. Я цього не знав. Молодці, хто зміг такий проект проштовхнути. Для України це буде дуже гарною зброєю. Треба наладити масове виробництво. Ось Ізраїльське відео про цю гвинтівку на додаток до приведеної статті:

https://www.youtube.com/watch?v=CBkpznyv65k

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Миро wrote:
Це дивовижно! Скільки не закликай українців будувати своє, а все одно когось тягне до генеалогії жидівства.

Альберт Саїн сказав:<blockquote class="bb-quote-body">Ось така от каша заварюється довкола жидів, замість того аби про них балакати на якісно вищому рівні "&lt;a href="<a href="https://www.ar25.org/article/pogovorymo-pro-dnk-genealogiyu-yevreyiv.htm... rel="nofollow">https://www.ar25.org/article/pogovorymo-pro-dnk-genealogiyu-yevreyiv.htm... class="bb-url" rel="nofollow"&gt;Поговоримо про ДНК-генеалогію євреїв&lt;/a&gt;"</blockquote>

Не знаю як ви, але мене цікавить геть усе!
Крім того за останні чотири роки моїх закликань, ви самі бачите результати в Україні..

Комусь приємно жидів покривати, а комусь закликати, а деяким за всім цим спостерігати і дивуватися як Творець ще таких тримає живими на цій землі..

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

О до речі!
Самому ж уважніше придивившись до посилань помітив що Україна таки вже дочекалася свого фюрера в особі Пуйла=)
Так що у чомусь такі пророчі речі таки сі здійснилися.

Явсе Світ's picture
0
No votes yet

Поділяю думку пана Миколи..Сильному ніякий жид не страшний..
Особисто для мене жид і єврей є різними поняттями..Жиди-це люди готові продатися і продати усе..Серед українців жидів не менше ніж серед євреїв..Московський шут Задорнов якось називав їх жАдами(від слова жадний,скупий і тд..).А те,що серед євреїв домінує протилежний світогляд арійському,то це їхня гра,нехай собі грають у неї,але не плачуться за наслідки...Думаю,якщо взяти маленьку дитину єврейської національності і виховати її у природно-сонячному середовищі,то ця людина зовсім не буде відрізнятися від інших..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

)))) Прийшов після вихідних і дивлюся і кажу "Ого! Скільки коментарів викликала ця стаття". Таки чіпляє тема! (Хоча по рейтингу статті цього не скажеш ;))) ну не спішать компанійці галити! ;))) ).

Всі згідні - українців розділили і стравили у війні. І вже це бачиться як консолідація українців. Висновок правильний - слід ставати сильнішими, бути вищим над ситуацією. Паразити з'являються на ослабленому організмі. Правильно(!) "воріженьки" і "жиди" це і яничарство також, чому воно має місце? Бо не когось слід звинувачувати, а боротися треба із собою, своїми помилками/гріхами.

Чому "в козаків чуби тріщать"? Бо захищають не своє, а панське.

Усвідомити, що і хто намагається керувати нами, своє призначення у цьому світі і не приєднуватися до когось (у війні, у прояві агресії), а творити нове - свій стартап, який уже творимо.

Гарна дискусія в коментарях. І я цьому РаДію. Так складаємо разом наш пазл.

Почути голос крові - ВСЕ ТАКИ це зараз актуально. Бо голос крові промовляє "Ми маємо знову бути сильними. Добре, що старий світ руйнується, але аби нас не зачепило хай руйнується без нашої помочі.
"бо зараз твориться ще один новий світ" і не один. Тому робімо все так і для того, аби наш світ став найкращим і найшвидше!
Перегони вже почалися! )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)