Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Керівників Фейсбуку та Твіттеру викликають на слухання в сенатський комітет за незаконну цензуру і втручання у вибори

Спецтема:

Для приховання корупції Байденів інтернет-монополісти заблокували прес-секретаря Дональда Трампа, низку сенаторів-республіканців, журналістів «New York Post», офіційну сторінку кампанії підтримки кандидата на Президенти Дональда Трампа та інших.

14 жовтня видання «New York Post» опублікувало матеріал про корупцію сім’ї  Байденів. Сам Джо  Байден постійно стверджував, що він нічого не знав і не знає про бізнес свого сина Гантера. Але з матеріалу «New York Post» випливає зовсім інша картина.

Гантер Байден раптом стає членом ради директорів української газовидобувної компанії «Burisma Group», заснованої регіоналом Миколою Злочевським.  При тому Гантер ніколи не мав стосунку до газовидобутку, також він не знає українського законодавства, не знає української мови, не знає реалій України та Центральної Європи. Але стає членом Ради директорів і отримує величезну зарплату. За що?

А от за що: він організовує приватну закриту зустріч свого батька Джо Байдена (на той момент віце-президента США) з керівництвом «Burisma Group», точніше – з головою правління Вадимом Пожарським. Ця зустріч старанно приховується, її нема в офіційному розкладі Джо Байдена, проте є документи, які підтверджують те, що ця зустріч відбулась. Після чого Джо Байден приїжджає до України і висуває ультиматум Президентові Петру Порошенку негайно зняти з посади Генерального Прокурора Віктора Шокіна, який ініціював розслідування незаконної діяльності «Burisma Group». У протилежному разі Байден погрожує зупинити американську допомогу Україні, яка в умовах війни дуже потребує цю допомогу. Порошенко вимушений піти на ультиматум Байдена і зняти Генпрокурора Шокіна.

От саме за це Джо Байден через свого сина Гантера отримує величезні кошти від «Burisma Group».

Також «New York Post» докладно розбирає ситуацію, яким чином і за що Гантер Байден отримав величезні кошти із Китаю, де знову таки мова йшла про здачу американських національних інтересів на користь китайського бізнесу.

Так ось: коли користувачі фейсбук та твіттер почали постити цю статтю «New York Post», то ці платформи почали блокувати ці пости. Мало того, вони почали блокувати користувачів, що давали посилку на цю статтю. В результаті виявились заблокованими (хто на твіттері, хто на фейсбуці, хто і там і там) – прес-секретар Дональда Трампа, низка сенаторів-республіканців, журналісти «New York Post», офіційна сторінка кампанії підтримки кандидата на Президенти Дональда Трампа тощо.

Тобто, ці платформи протягом кількох років аж ніяк не перешкоджали поширенню фейків про Дональда Трампа, а от статтю про корупцію родини Байденів, підтверджену документами та кількома незалежними джерелами, почали активно блокувати.  

Тож цього тижня їх викликають на слухання до сенатського комітету, де вони мають пояснити таке вибіркове ставлення до матеріалів ЗМІ.

P.S. Вчора на «New York Post» з’явився ще один матеріал, як у 2012-2014 рр. Гантер Байден отримував гроші від казахстанського олігарха Кенеса Ракішева. Схоже, що це ще далеко не всі мутні справи родини Байденів.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда рідко буває гарною

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

правда рідко буває гарною

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудовий приклад злиття лібералізму і етатизму проти націоналізму.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Щоразу здивований, все більше та більше, нахабством брехунів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!