Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З’явився мобільний застосунок про Закарпаття, який дозволяє планувати подорожі Закарпаттям

Світ:

Туристичний застосунок Local синхронізовано з Google-мапами, а його база даних містить опис понад 100 туристичних об'єктів регіону. Серед них архітектурні пам’ятки, природні об’єкти,  заклади з місцевою кухнею, крафтові та сувенірні магазини — всього 15 тематичних розділів. Перелік цікавих місцин складали самі закарпатці та експерти з туризму.

Розробником туристичного застосунку є мешканець Ужгороду Михайло Данканич.

«Ми створювали цю базу даних за інформацією, яка є у відкритому доступі. Але багато хто із суб’єктів туризму не має сторінок чи сайтів в інтернеті — тому просимо їх надавати інформацію про себе і відмічатимемо їх в додатку. Багато хто вже відгукнувся на наш заклик», — розповів Данканич.

Застосунок синхронізований із Google-мапами й відразу створює маршрут до кожного об’єкта. Інформація у додатку доступна двома мовами: українською та англійською. Сервіс є цілком безкоштовним та не містить реклами як для користувачів, так і для власників туристичних об’єктів. Local охоплює всю територію Закарпаття, зазначають, що база локацій постійно оновлюється.

«Додаток Local уже доступний для завантаження на Android в Play Market, за два тижні буде він також доступний на AppStore, наразі ми проходимо всі необхідні процедури. Застосунок розроблено перш за все для туристів, які хочуть самостійно подорожувати Закарпаттям, зараз в карантин це є надзвичайно актуальним», — повідомив Данканич.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Розвиток внутрішнього туризму в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи