Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрзалізниця запустила прямий пасажирський поїзд Київ - Солотвино

Світ:

Тепер до східного Закарпаття, яке відрізняється теплим кліматом і має чудові термальні води, можна дістатися без пересадок на автобус. 

Третього травня залізничними дорогами України почав ходити новий поїзд сполученням Київ - Солотвино, повідомляють на сайті Укрзалізниці.

В перший день поїздом скористалися 459 пасажирів, його завантаження склало 55%.

В Укрзалізниці переконані, що популярність поїзда стрімко зростатиме, адже відтепер мешканці Солотвиного, Хуста, Тячева, Виноградова, Берегова, Королева, мають можливість швидко та зручно подорожувати до Києва та назад.

Зі станції Київ-Пасажирський поїзд відправляється до Солотвиного по непарних числах о 18:34 та прибуватиме на станції Солотвино-1 о 13:42. Зворотно зі станції Солотвино-1 поїзд відправлятиметься по парних числах о 14:55 та прибуватиме до столиці України о 10:05. У складі поїзда курсують 19 вагонів – купейні, плацкартні та класу люкс.

Фахівці Укрзалізниці постійно вивчають потребу регіонів у залізничному сполученні та намагаються максимально їх задовольнити. Зокрема, з серпня 2016 року завдяки призначенню поїзда № 145/146 Київ – Ізмаїл нове зручне сполучення отримали мешканці міст південної частини Одеської області. Зручне пряме сполучення з Києвом також отримали мешканці Нікополя та Марганця.

Наші інтереси: 

Це - не реклама Укрзалізниці, а корисна інформація з точки зору людини, яка активно користується залізничними пасажирськми перевезеннями. :-)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи