Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрзалізниця більше не використовуватиме російську мову

До грудня 2016 року квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде виключно українською та англійською мовою. Укрзалізниця також працює над декомунізацію назв станцій.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Цього року капітально відремонтуємо до 100 пасажирських вагонів, на наступний - 200! Сучасні, з вакуумними туалетами. Начебто є рішення щодо безперебійної роботи вай-фаю в поїздах та запровадження електронного квитка на електричках. З наступного тижня розпочинаємо обговорення. 

Будуть внесені зміни до стандартів, відмовимося від подушок "на пір'ї" і ковдр у пилюці. Буде введено європейський сервіс, який повністю відповідатиме гігієні та зручності. 

Цікава особливість, як тільки відмовилися від корупційних схем при закупці миючих розчинів - одразу стало можливим відмити вагони від багаторічного бруду.

І, так, знімемо фіранки чи, як дехто їх називає, "занавєски". Виключно ролети на вікнах. 

Обговорили питання приведення до єдиних норм залізничних станцій. Гостро стоїть питання єдиного корпоративного стилю УЗ", - написав чиновник.

Також він зауважив, що все це буде поступово. Але буде. 

Наші інтереси: 

Нарешті почалися якість зміни. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи