Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

Жива їжа

Обожнюю зелені коктейлі з ранку!

5122596620464294787726975650109003502452736n.jpg

художній зимовий натюрморт
художній зимовий натюрморт

Обожнюю зелені коктейлі з ранку! Це не постановочне фото, а художній зимовий натюрморт, який бачуть в «Берегині» щодня фанати зеленухи. Кожен ранковий зелений коктейль народжується в залежності від натхнення і настрою. Я люблю в коктейлі руколу і листя гірчиці, нотки базиліка, на основі селери і топінамбура, люблю додавати кінзу, шпинат, калі, кріп, петрушку, пліч чой, різні види салату та алое…Але то літом з свого городу!
ЗИМА ж диктує вживати водорослі ( спіруліну, фукус, хлорелу, ламінарію) і феноменальні проростки з люцерни, пажитника, нігели, коноплі та мікрозелені .Мої улюблені проростки соняшнику містять велику кількість хлорофілу і помітно покращують структуру шкіри , зменшують зморшки , додають природний рум’янець. Мед акації, бо гіпоалергенний, горіхи та зернята, пробудженні з вечора в воді, чай з м»яти – все то в смачній палітрі приготування оздоровчого напою. А ще сміх з примівкою, а може й пісенька при наповненні блендера всякою красотою!)))

Зелені коктейлі полюбилися тим, хто стежить за здоров'ям або фігурою, з кількох причин. Будь-яке смузі не додає зайвих кілограмів, не містить цукру або жирів і при цьому дає відчуття ситості та енергії. Секрет в живильній цінності мікрозелені, достатку клітковини і її легкої засвоюваності. . Багата на каротиноїди і вітаміном С мікрозелень захищає організм від руйнівної дії вільних радикалів. Люди, які регулярно вживають в їжу зелень, можуть похвалитися кращою витривалістю і працездатністю, а їх обмін речовин неминуче приходить в норму.

Зелені коктейлі - прекрасний спосіб почати піклуватися про своє здоров'я. Якщо до сьогоднішнього дня ви не займалися спортом, більшу частину часу проводили в приміщенні і зловживали шкідливою їжею, то овочеві смузі стануть хорошим, а головне плавним, переходом до здорового способу життя. Вам не доведеться кардинально змінювати звичну систему харчування, а значить ваш організм не зазнає на собі стрес від зміни харчових звичок. Згодом, коли ви відчуєте на собі користь цих напоїв, ви вже не захочете їсти шкідливу їжу. Приємно, що зелені коктейлі дуже просто і швидко готуються - досить мати потужний блендер. Мають приємний смак. При співвідношенні навіть 40% зелені і 60% фруктів, виграє фруктовий смак. Роблять шкіру м'якою, гладкою, сяючою. Позбавляють від набряклості. Дають відчуття бадьорості. Дуже корисні дітям,

 

 

 

 

Ранок-панок. Марія Пахолок. Корисні властивості проростків пшениці

 

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи