Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Жодна вакцина не пройшла довгострокове плацебо-контрольоване тестування на безпеку – Роберт Кеннеді (США)

Категорія:

Світ:

Одним із найбільш кричущих випадків заявленої "безпечності" стала вакцина АКДП. У дослідженні 2017 року вчені провели мета-аналіз і виявили, що вакциновані нею діти помирають у 10 разів частіше, ніж невакциновані.

23071001.jpg

Роберт Ф. Кеннеді-молодший

28 червня 2023 року відеоканал NewsNation організував живу зустріч з кандидатом у президенти від Демократичної партії США Робертом Ф. Кеннеді-молодшим.

Роберт Кеннеді розповів, що у 2016 році вимагав від Фаучі хоча б одну цитату з будь-якого дослідження, яке б змогло підтвердити його слова, що схвалені FDA вакцини пройшли довгострокове плацебо-контрольоване тестування.

Фаучі не зміг цього зробити, але сказав, що надасть пізніше [не надав], тому Кеннеді подав на нього до суду і прихопив разом з ним і Міністерство охорони здоров'я США, вимагаючи від них цього ж, оскільки вони скрізь пишуть про доведену безпеку вакцин.

І через рік судових розглядів він домігся від них відповіді – і в ній МОЗ так і не змогло надати жодного дослідження, в якому було б проведено довгострокове плацебо-контрольоване тестування.

Натомість МОЗ заявило, що для демонстрації безпеки дитячих вакцин тестування взагалі не потрібні.

Тобто жодна з 72 вживаних у Штатах дитячих вакцин досі не була протестована на безпеку, попри заяви їхнього МОЗ.

У тому числі Кеннеді має список досліджень безпеки, в яких фармкомпанії підмішували в «плацебо» активні речовини, порівнюючи, фактично, активні речовини своїх вакцин з іншими активними речовинами, щоб замаскувати побічні ефекти вакцин.

Одним з найгучніших випадків заявленої «безпеки» стала вакцина АКДП [коклюш, дифтерія, правець].

У дослідженні 2017 року вчені провели метааналіз і виявили, що вакциновані нею діти помирають від інших причин у 10 разів частіше, ніж невакциновані, а загальна смертність вакцинованих перевершує невакцинованих у 5 разів, найпозитивніший знайдений ефект – збільшення смертності у 2 рази.

Але варто зазначити, що в ньому вивчалася лише Африка з антисанітарними умовами життя, тому що в розвинених країнах вакциновані всі й провести дослідження у нас вже неможливо.

(Проте деякі дослідження таки проведені: Головне питання вакцинації: благотворно чи згубно впливають вакцини на здоров'я? – НО).

[Ймовірно], у розвинених країнах «інших причин» менше, тому для нас [ймовірно] ефект виключно позитивний, але плацебо-контрольованих досліджень, які б це підтвердили, не існує.

І якби ніхто не звернув увагу на дані щодо Африки, ми б навіть не знали, що ця вакцина має настільки серйозний побічний ефект.

Тоді як національні агентства дають схвалення на масове застосування, якщо реальних даних з безпеки практично нема?

Випадок з «пандемією» корони показав, що на будь-які тестування всім буде начхати, якщо питанням зацікавляться політики. Але то була політика, а що з рештою вакцин?

А з рештою ось що: минулого року Британський медичний журнал [BJM] опублікував роботу про корупцію в медицині, в якій розкрилося, яку частину бюджету національних агенцій формують платники податків, а яку галузеві збори.

Виявилося, що фарма формує 89% бюджету європейської агенції з ліків, 65% американської, 85% японської, 86% британської та аж 96% австралійської – в результаті схвалює 9 із 10 заявок фармацевтичних компаній.

Агентства [громадського здоров'я] повністю залежать від грошей фармкомпаній і фарма їх повністю контролює. На ключових місцях сидять чиновники, які входять до рад директорів найбільших фармкомпаній.

Тому агенції захищають не інтереси громадян, а інтереси фарми.

Так створюється кругообіг – фарма купує уряд, а уряд покриває фарму, використовуючи цензуру, яку щойно заборонив федеральний суддя [але ще можуть оскаржити].

Докладніше на сайті "Захист дитячого здоров'я".

NewsNation є найшвидше зростаючою національною кабельною мережею новин, що охоплює 70 мільйонів телевізійних сімей у США.

Наші інтереси: 

Тема вакцинації залишається актуальною. Роберт Кеннеді – один з небагатьох у світі, хто системно, безстрашно і професійно бореться з фармацевтичною мафією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи