Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 10

Здоров’я і вакцинація: абортовані матеріали у вакцинах - клітинні лінії MRC-5, WI-38, PER C6 та етична сторона питання (6)

Світ:

Навряд чи у когось із людей слово «вбивство» викликає приємні асоціації. Але ж саме це відбувається у випадку аборту. Яке відношення це має до вакцин? Річ у тім, що абортовані матеріали є частиною препаратів, які вводять в організм людей протиприроднім шляхом, оминаючи систему захисту. І, що найбільш огидно, все це подають як благо і спасіння для людства.

«При парентеральному введені ослаблених збудників відсутній інкубаційний період, нема здорової системної реакції організму і він не має можливості позбутися вірусу ні через слизові оболонки верхніх дихальних шляхів кашлем та чханням, ні діареєю, ні висипкою. Я хочу ще раз це підкреслити: щепленням ми позбавляємо організм можливості позбутися збудників наявними у його розпорядженні природними й простими засобами. Збудники негайно потрапляють у внутрішні органи. Фактично, відбувається саме те, чому повинна запобігти імунна система. Для того, щоб впоратися з інфекцією, не знешкодженою частково на рівні слизових оболонок і до боротьби з якою організм не був підготовлений завчасно отриманими хімічними сигналами, він змушений витрачати у багато разів більшу кількість лімфоцитів, ніж коли це відбувається при природній хворобі...».

«Підміняючи сукупність вироблених еволюцією імунних реакцій механічним короткочасним наповненням крові антитілами й у такий спосіб постійно «обманюючи» імунну систему та організм у цілому, ми відмовляємо їм у можливості «тренування» й розвитку і готуємо ґрунт для зниженої функції імунітету...».

Я інколи роздумую над питанням: як жили люди всі ці довгі століття і тисячоліття без «чудодійних» вакцин? Адже вони, замість того щоб рятувати,  створюють нові хвороби, утворюючи, тим самим, замкнуте коло: хвороба – вакцина – нова хвороба.

Однак варто перейти до теми статті.

1. Вакцина «Варивакс» та її склад

«Про склад вакцини «Варивакс», взятої тут лише для ілюстрації (великої різниці у технології виробництва вакцин у різних країнах та різних компаніях не існує), її виробник «Мерк» повідомляє в анотації наступне: «Варивакс» готується зі штаму «Ока/Мерк» живого послабленого вірусу вітряної віспи. Вірус був отриманий від дитини, яка захворіла на вітряну віспу, потім введений до культури людських ембріональних легеневих клітин, а потім розмножений у культурі клітин ембріонів морських свинок. Після цього вірус був розмножений у людських диплоїдних клітинах (WI-38). Потім у дослідницьких лабораторіях компанії «Мерк» цей вірус був послідовно проведений через культури людських диплоїдних клітин (MRC-5), вільних від сторонніх домішок... Кожні 0,5 мл дози містять: 1350 ОД відтвореного вірусу вітряної віспи штаму «Ока/Мерк», приблизно 25 мг сукрози, 12,5 мг гідролізованого желатину, 3,2 мг хлориду натрію, 0,5 мг однонатрієвого L-глутамату, 0,45 мг двохосновного фосфату натрію, 0,08 мг одноосновного фосфату калію, 0,08 мг хлориду калію, залишкові елементи клітин MRC-5, включаючи ДНК та білок, а також сліди одноосновного фосфату натрію, EDTA, неоміцина та ембріональної бичачої сироватки. Продукт не містить консервантів...».

З даного набору даних нас цікавлять абортовані клітинні лінії, які використовуються у вакцинах. Розглянемо їх детальніше.

2. Абортовані клітинні лінії у вакцинах

«...призначений для використання у вакцині вірус двічі проходить через клітинні лінії, прабатьком яких є абортований плід, і один раз через клітини ембріонів морської свинки».

«Оскільки надалі ми будемо зіштовхуватися з вакцинами, віруси для яких вирощуються на клітинних лініях, отриманих від абортованих плодів, про ці лінії варто сказати декілька слів. У цей час широко використовуються дві клітинні лінії - MRC (Medical Research Council)-5 і WI (Wistar Institute)».

2.1. Лінія MRC-5

«Була розроблена у вересні 1966 р. з легеневих фібробластів плода, який нормально розвивався, чоловічої статі, абортованого на 14-му тижні вагітності за бажанням його 27-річної матері».

2.2. Лінія WI-38

«Була розроблена д-ром Свеном Гардом у липні 1962 р. з легеневих фібробластів плода, що нормально розвивався, жіночої статі, абортованого на 12-му тижні вагітності за бажанням матері».

На цих лініях вирощуються віруси для вакцин проти сказу, вітряної віспи, вірусного гепатиту А, краснухи (також і як складова комплексних вакцин MMR, MMR II, MR Vax й ін.), поліомієліту (вакцина «Poliovax») та натуральної віспи (вакцина «Акамбіс 1000»).

2.3. Лінія PER C6

Нова лінія, створена в 1995 р.: «...розроблена на основі клітин, що отримані від абортованого за бажанням матері плода, який нормально розвивався, на 18-му тижні внутрішньоутробного життя. Ця лінія використовується для розробки нових вакцин (проти вірусів імунодефіциту людини, грипу, Ебола).

3. Етична сторона питання

«З поваги до релігійних переконань й відповідно до закону, у цьому аспекті однаковому в усіх цивілізованих країнах, що вимагає надання максимально повної інформації пацієнтові або його опікунам щодо планової процедури, факт виробництва вакцини на клітинних лініях, отриманих від людських плодів, повинен повідомлятися, але цього ніхто не робить».

Використано матеріали із книги: Олександр Коток «Безжальна імунізація», розділ «Вітряна віспа». Рекомендую прочитати цю книгу, адже це дозволить:

  • віддати шану автору, який працював над її виданням;
  • розширити свій кругозір в питанні вакцинації;
  • перевірити подані у статті дані.

Зважаючи на наведену вище інформацію та підсумовуючи її, відмітимо: через вакцини в організм людини вводяться частинки вбитої дитини. Цей факт промовисто говорить сам за себе.

Наші інтереси: 

Знати правду про вакцини, не долучатися до цього легалізованого сатанізму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Розмовляючі тварини мавпують біологічні експерименти і вважають це наукою. Значно гірше те, що так само вважають люди.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Розмовляючі тварини мавпують біологічні експерименти і вважають це наукою. Значно гірше те, що так само вважають люди.

Все, що робиться з власної волі, – добро!