Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Білий євангельський опір вакцинації. Творімо власну економіку – Андрій Торба, права соцмережа Gab

Категорія:

Спецтема:

Настав час будувати власну економіку окремо від усього цього божевілля. Досить скоро у нас не буде іншого вибору. Засновник і директор соціальної мережі Gab Ендрю Торба (Andrew Torba) прокоментував цькування мейнстрімними ЗМІ людей, які не хочуть вакцинуватися, а євангельський націоналізм називають «загрозою для нашої демократії».

"Радикалізований християнський націоналізм є однією з найбільших загроз США", – цитує він у своєму дописі на Gab "Business Insider".

“Білий євангельський опір є перешкодою у справі вакцинації”, – цитує він The New York Times.

"Християнський націоналізм є перешкодою для масової вакцинації проти COVID-19", – цитує він The Conversation

 Ці люди люблять будь-який привід для демонізації білих людей та християнства, зауважує Торба.

Тим часом володарі великих технологій у Facebook блокують повідомлення про людей, які помирають від вакцини. Марк Цукерберг також співпрацює з урядом, щоб соціально присоромити тих, хто вирішив не вакцинуватися експериментальною вакциною.

Відколи це наша медицина стала справою Facebook?

Найбільша іронія в тому, що сам Цукерберг ще не вакцинований. Можливо, він просто не хоче ризикувати, щоб шкіра не відшаровувалася після "укольчика". Або, можливо, він знає про чіткий зв’язок між вакциною AstraZeneca та рідкісними тромбами у мозку. Чи може Цукерберг вважає, що не варто ризикувати здоров'ям заради шести місяців захисту, які обіцяє вакцина «Модерна». Я не звинувачую його!

Окрім ризиків, християни також стикаються з моральною дилемою щодо того факту, що у розробці всіх трьох вакцин важливу роль зіграли клітини абортованого плоду. Можливо, саме тому вакцина, як і аборт, стала de facto знаковою церемонією для послідовників демонічної псевдорелігії, яка охоплює західне суспільство

Чи пам’ятаєте ви, щоб хтось колись в Інтернеті виставляв як чесноту те, що в минулому він вакцинувався проти грипу? І раптом стало «круто» і «модно», щоб увесь світ дізнався про вашу історію хвороби.

Яка це дурість і мракобісся!

В інших новинах читаємо, що половина американців підтримує "паспорт вакцинації", що означає, що наше суспільство швидко розпадається на дві різні економіки: економіку здорових та розумних людей, які не хочуть, щоб їм вводили експериментальну вакцину, та тих, хто віддав своє тіло для наукового експерименту, щоб все могло повернутися до "нормальності".

Це – одна з багатьох причин, чому я закликаю почати будувати власну економіку окремо від усього цього божевілля. Досить скоро в нас не буде іншого вибору.

Зрештою, олігархи, що знаходяться при владі, хочуть, щоб ми всі поклонялись «державі», «речам» і «науці» як богу. Всемогутній Бог заважає цьому.

Вони хочуть, щоб ми, поневолені гріхом, стали ще більш безхребетними, слухняними, послужливими та покірними свинями. Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю.

Експериментальна вакцина стосується не здоров’я і не політики. Йдеться про владу! Владу над вашим тілом. Владу над вашим розумом. Владу над душею.

Опиратися. Триматися віри. Ми – діти Божі.

Врешті-решт: “моє тіло, мій вибір”, правильно?

Наші інтереси: 

Вірити собі та своїм відчуттям, інтуїції та здоровому глузду. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

"Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю."
Головний грекокатолик вже публічно вакцинувався, тому християни не стоять на їхньому шляху

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

"Християни та Бог стоять на їхньому шляху повного і тотального контролю."
Головний грекокатолик вже публічно вакцинувався, тому християни не стоять на їхньому шляху

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Приємна новина про чудову людину!

Радіймо життю граючи!