Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація є добровільною – резолюція ПАРЄ

Світ:

27 січня 2021 Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію, якою серед іншого закликала держави "забезпечити інформування громадян про те, що вакцинація НЕ Є обов’язковою" і що ні на кого не здійснюється політичного, соціального чи іншого тиску робити щеплення, якщо вони цього не хочуть.

"НЕ Є обов'язковою" спеціально виділено капс-локом в оригінальному тексті (п. 7.3.1) резолюції, доступному на сайті власне Асамблеї, пише на своєму Telegram каналі Захар Мілютін і зауважує, що наша владна коаліція соросят і путіністів робить чергову спробу повернути в Україну медичну диктатуру совкового типу з примусом не тільки до вакцинації.

На 04.02.2021 в розкладі Верховної Ради знову з'явився законопроект слуги Путіна Радуцького та голоса Сороса Стефанішеної № 4142, яким передбачається позбавлення будь-яких форм освіти дітей, що не зробили бодай однієї ін'єкції, що їх некомпетентні та корумповані бюрократи за відкати жадібних до бюджетних грошей фарм-компаній постійно додають в МОЗ-календар. 

Законопроект № 4142 також передбачає створення на місці розігнаних "через корупцію" санепідстанцій нового мега-корупційного СанЕпідГестапо з майже необмеженими повноваженнями примушувати до вакцинації та інших медичних та псевдо-медичних процедур дітей та дорослих, закривати бізнеси, забирати майно, вибивати двері, тощо.

ГО Вакцинація: Вільний Вибір, ЗАХИСТ ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ, STOP Fake Pandemic / СТОП Фейк Пандемія, Lidia Goncharenko та інші хороші люди планують акції протесту 04.02.2021 о 09:00 під Радою (Київ, вул. Грушевського, 5).

Нагадаємо, 2 грудня Верховна Рада вже пробувала прийняти законопроект 4142. Тоді відбувся мітинг проти його прийняття. Зараз буде спроба №2. 

Чому законопроект 4142 небезпечний і чому його треба зупинити.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що законопроект 4142 є небезпечним, в разі його ухвалення ВР це зачепить кожного з нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цю інформацію треба поширювати! Всіма силами!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цю інформацію треба поширювати! Всіма силами!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Міжнародні експерти відповіли, що небезпечніше для людства: вакцинувати чи не вакцинувати?

https://www.ar25.org/node/47462

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !