Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Юридична перемога Трампа: у Пенсильванії, Джорджії та Неваді скасовано сертифікацію голосів через «докази шахрайства»

Категорія:

Спецтема:

Джо Байден перестав бути обраним президентом після того, як судді ключових штатів наказали заблокувати результати виборів. Першою, хто віддав наказ про скасування голосів виборців, була суддя Патриція Маккалоу з Пенсильванії. Це стало серйозною невдачею для демократів, які прискорювали сертифікацію голосів у цьому штаті.

giuliani-trump.jpg

Руді Джуліані (Rudy Giuliani) і Дональд Трамп (Donald Trump). Фото: EFE
Руді Джуліані (Rudy Giuliani) і Дональд Трамп (Donald Trump). Фото: EFE

Демократ Том Вольф і держсекретар Кеті Буквар (ненависниця Трампа), ніколи так швидко не оприлюднювали голоси виборців у Пенсильванії. У попередні роки це завжди закінчувалося на початку грудня, але цього разу Вольф і Буквар поспішали, як ніколи, пише іспаномовний аналітичний ресурс libertaddigital.

Суддя знайшла у позові вагомі докази та вказівки на фальсифікацію виборів у Пенсильванії, що дозволило Руді Джуліані взяти участь у публічних слуханнях, які транслювалися в прямому ефірі у ніч на середу (25 листопада 2020).

"Вибори починаються знову"

Під час свого виступу адвокат Трампа пояснив, що начебто "Байден побив Трампа на 81 тисячу голосів у Пенсільванії"; але юридична команда виявила від 800 тисяч до 1 мільйона 200 тисяч незаконних голосів. Для Джуліані "вибори знову розпочались", оскільки результат не визначений.

Колишній мер Нью-Йорка викликав свідків. Республіканські прокурори та спостерігачі розповіли про шахрайства, які вчинили інші чиновники, та описали, як вони це робили. Джуліані також представив відео, документи, фотодокази та вказав на десятки заяв прокурорів та спостерігачів, які виступили, щоб засудити шахрайство.

 

«Ми виявили понад 8000 голосів мертвих людей, були також тисячі голосів людей, які, коли вони пішли голосувати, виявили, що вони вже проголосували (тобто хтось проголосував за них). Крім того, є сотні тисяч голосів, які республіканським спостерігачам не дали змоги перевірити», – повідомив він.

Джорджія. Ще одне поле битви

Своєю чергою, в Джорджії йде чергова юридична битва. На рингу знаходиться адвокат Лін Вуд, який працює паралельно з командою президента, щоб довести шахрайство на виборах. Він був тим, хто повідомив про законну перемогу. Юрист домігся прийняття надзвичайного клопотання про прискорений розгляд позову, яке оспорює процедуру виборів у Джорджії.

Сідні Пауелл, ще один американський юридичний суперваговик, також подала позови у Джорджії та Мічигані. Як вона сама каже, вона «випустила Кракена». Обидва учасники судових процесів стверджують, що мають вагомі докази, що призведуть до скасування голосів виборців Байдена.

«Ми здобули рішучу перемогу для Дональда Трампа в Джорджії. Ми, народ, не допустимо, щоб її у нас вкрали», – відзначив Вуд.

Більше перемог

Зусилля республіканців окупилися і в Неваді. Ще один момент для Трампа в цьому штаті. Суддя вже розпорядився встановити дати слухання і, отже, заблокував сертифікацію голосування на виборах за Джо Байдена.  Так само як і в Пенсильванії, юридична команда президента може перевернути результати в Неваді.

Слухання відбудуться 3 грудня, і очікується, що захист Трампа приведе до 15 свідків. Джуліані нагадав, що в Неваді штат підрахував тисячі голосів з незаконних листів, і повторив, що "вони покажуть, що результат можна змінити". «Тим, ​​хто програв, виявився Байден", – уточнив адвокат.

У зв'язку з цим Метт Шлапп, президент Американського консервативного союзу, в інтерв'ю на шоу Шона Ганніті висловив свою величезну радість: "Це чудова новина. Були помилки в машинах голосування. Було скоєно шахрайство. У нас є тисячі й тисячі прикладів реальних людей в реальних випадках незаконності виборів. Вперше за всю цю трагічну історію президентських виборів 2020 року суд штату надав республіканцям у Неваді та кампанії Трампа можливість представити справу широкомасштабного незаконного голосування".

Очевидним є те, що юридична команда президента Трампа рухається вперед, і поки що нічого не вирішено. Джо Байден з цими судовими рішеннями знову стає кандидатом в президенти від Демократичної партії та перестає бути обраним президентом.

Наразі він також не зможе зберегти голоси виборців Арізони та Мічигану: обидва штати оголосили, що перед проведенням сертифікації вони проведуть громадські слухання. Потім адвокати повинні продемонструвати громадськості свої докази фальсифікацій на виборах.  

Наші інтереси: 

Розуміти, що результати президентських виборів можуть змінитися. Проголошений великими мейнстрімними медіями переможцем Джо Байден може стати тим, хто програв, а самі ці медіа втратять до себе довіру.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую! Чудові новини!

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Дякую! Чудові новини!

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Володимир Сонячний.
0
Ще не підтримано

А ТИМ ЧАСОМ Трамп оголосив, що збирається бути кандидатом в президенти на наступних виборах в 2024 році

Радіймо, арії!

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Радіймо!