Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Демократи сфальсифікували вибори президента США згідно з єдиним планом – Рудольф Джуліані та Сідні Пауел

Категорія:

Спецтема:

На пресконференції у Вашингтоні особистий адвокат Дональда Трампа і колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані представив юридичну команду президента США Дональда Трампа. Він сказав, що протягом останніх двох тижнів вони зібрали докази шахрайства на президентських виборах у США.

Рудольф Джуліані сказав, що будь-який досвідчений прокурор побачить загальний план здійснення шахрайства на виборах, особливо у великих містах. Мегаполіси мають величезну історію корупції, відзначив він. 

"Я б здивувався, якби Філадельфія не шахраювала. За останні 60 років вони шахраювали на кожних виборах", – сказав Джуліані. Така ж історія і в Детройті. Ці два міста контролюються демократами. На жаль, вони також мають зв'язки з суддями. 

Джуліані детально розповів про шахрайства, здійснені через голосування поштою, відзначаючи, що команда президента Трампа до виборів неодноразово попереджала, що голосування поштою несе ризик махлювання при підрахунку голосів.  

Сідні Пауел (Sidney Powell) розповідає про викриття електронного шахраювання з результатами виборів (переклад російською): 

Наші інтереси: 

Стає очевидним, що президентські вибори у США пройшли нечесно. Мейнстримні ЗМІ США поквапилися оголосити Байдена переможцем.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Відповідальність є тільки там, де є воля

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Відповідальність є тільки там, де є воля

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чому лише стає? Це досить давно добре відомо всім, хто за ними стежив. Просто, йдуть все нові докази, чимраз вагоміші.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Російські перекладачі реагують оперативніше. Яке їхнє зацікавлення? Українські реагують пізніше, або взагалі не реагують. Португальські реагують негативно на все, що стосується Трампа. Об'єктивності - нуль! Питання: яка сила стоїть за цим всім? Сила впливає з однаковою динамічністю на країни Європи і Україну. Порошенко підтримує цю силу, бо вже два рази поздоровив Байдена з перемогою. Нинішню владу до уваги можна не брати, але й вона існує для прикриття чогось, чи створення картинки, щоб пізніше створити сприятливу можливість для просування потрібного тій силі контенту.

Si vis pacem, para bellum