Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 7

"Єрмак, Татаров і Слюсарєв співпрацюють з ФСБ", – ексначальник СБУ Харківської області Дудін

Екскерівник СБУ Харківщини Роман Дудін заявив, що Татаров допомагає ФСБ переслідувати його за вказівкою члена партії “Слуга народу” Слюсарєва. Він шкодує, що Президент закриває очі на діяльність російської агентури в його офісі.

22072201.jpg

Олег Татаров і Андрій Єрмак. Фото: Твіттер Цензор.НЕТ

“Незаконно захищав Харків від окупантів? ДБР відкрило кримінальне провадження проти генерала Кривоноса, а тепер проти мене. Шкода, що Президент закриває очі на діяльність російської агентури в офісі президента України”, – написав Дудін на своїй сторінці у Фейсбук.

“Пане Президенте, Татаров допомагає ФСБ переслідувати мене за вказівкою члена партії “Слуга народу” Слюсарєва, що був куратором партії у Харківській області. Я Вам нагадую, що Вадим Слюсарєв 18 лютого виїхав з України до Російської Федерації. На відео помічник Слюсарєва розповідає про співпрацю Слюсарєва з ФСБ. Слюсарєв збирав компромат на голову Держприкордонслужби України для ФСБ”, – наголосив Дудін.

“Крім того, Татаров призначив осіб в СБУ, що допомагають ФСБ переслідувати мене. … З метою зведення рахунків перекваліфікували на статтю 111. Єрмак і Татаров співпрацюють з ФСБ. Які ще докази потрібні? Тепер вони хочуть посадити мене за те, що саме я не дав здати Харків. Я зупинив виведення 92 бригади з Харкова за кілька днів до нападу, я підготував захист Харкова, коли нас бомбили з літака. Тоді як люди, назначені Єрмаком, ховалися по закутках. Тільки росіяни почали відходити, Татаров приїхав в область, далі – моє звільнення. І вже затримання. Ви справді хочете жити при ФСБ?” – резюмував він.

Нагадаємо, днями стало відомо про затримання колишнього начальника СБУ Харківської області Романа Дудіна. 29 травня Президент України Володимир Зеленський звільнив його за "недбале виконання службових обов’язків". Після цього Роман Дудін звернувся до нього й повідомив, що після успішних операцій ЗСУ на Харківщині туди приїхав заступник Офісу Президента України Олег Татаров, після чого ситуація з обороною міста різко погіршилася.

Також нагадаємо, що раніше Конгресвумен США Вікторія Спартц констатувала, що Андрій Єрмак створює власну диктатуру під маскою війни. Єрмак фактично взяв під контроль усі інституції та погрожує всім, хто виступає проти влади.

Згадуваний Дудіним генерал Кривонос місяць тому був звинувачений в "незаконній обороні" аеропорту Жуляни в Києві. Він розповів про події в Жулянах 25 лютого, а також про зрадницькі дії чинної влади напередодні великого російського вторгнення.

 

Наші інтереси: 

Зрадники та агенти Кремля мають бути вичищені! Вже усі знають про Єрмака, але Зеленський досі його тримає при собі, наче зачарований.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зачарований, або «безпорадний» !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Зачарований, або «безпорадний» !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !