Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Як вивести на чисту воду лівака за 10 секунд чи менше – The Washington Examiner (США)

Категорія:

Спецтема:

Ліві заслуговують на те, щоб їх висміювали, тому що їхні наративи стають дедалі абсурднішими. Цих людей потрібно змушувати відповідати за необдумані та безглузді узагальнення, які так легко злітають з їхніх язиків. Вони повинні бути повністю викриті за свої масштабні безглузді заяви.

230419musk.jpg

Ілон Маск (Elon Reeve Musk; нар. 28 червня 1971, Преторія, ПАР) – інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер
Ілон Маск (Elon Reeve Musk; нар. 28 червня 1971, Преторія, ПАР) – інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер

У 2016 році на приватному заході зі збору коштів на Мангеттені тодішній кандидат в президенти США Гілларі Клінтон назвала прихильників Дональда Трампа "расистами, сексистами, гомофобами, ксенофобами, ісламофобами". Це була оновлена версія єхидного висловлювання колишнього президента Барака Обами у 2008 році про мешканців маленького містечка Пенсильванія, яких він зобразив як озлоблених людей, що "чіпляються за зброю, релігію чи антипатію".

Ліберали полюбляють робити такі огульні заяви про республіканців і консерваторів, бо знають, що якщо їх повторити достатню кількість разів, вони приживуться. Так і сталося. Ця характеристика зараз є загальноприйнятою "мудрістю" серед лівих, пише Елізабет Штауффер (Elizabeth Stauffer) на Washington Examiner.

Демократи також знають, що їх ніколи не попросять підкріпити ці заяви конкретними фактами. Докази не потрібні.

Але є й ті, хто чинить опір. Під час інтерв'ю з репортером BBC Джеймсом Клейтоном Ілон Маск облив бензином, підпалив, а потім "спалив" язикатого журналіста у футбольних кедах після того, як той поставив йому передбачувано упереджене запитання.

Клейтон закинув Маску, що у Твіттері зростає кількість "мови ненависті".

Маск запитав: "Про яку мову ненависті ви говорите? Тобто ви користуєтеся Твіттером і ви бачите зростання мови ненависті? Просто наведіть приклад? Я такого не бачу".

Коли Клейтон сказав, що дійсно бачить зростання мови ненависті в соціальних мережах, Маск попросив його навести приклад.

Клейтон відповів: "Чесно кажучи, я не... я насправді більше не користуюся цією стрічкою [функцією Twitter "Для вас"], тому що вона мені просто не дуже подобається. І багато людей так само. Я дивлюся тільки на своїх підписників".

Клейтон ще не скоро забуде цей публічний момент цілковитого приниження. Сподіваємося, він зробить висновки з цього і буде краще підготовлений до майбутніх інтерв'ю.

Але для всіх нас це був важливіший урок. Ліберальні журналісти чудово вміють виголошувати тези, але, крім цього, їм, як правило, бракує справжнього розуміння проблеми. Їм і не потрібно мати таке розуміння, тому що від них рідко вимагають, якщо взагалі коли-небудь вимагають, підкріплювати свої твердження доказами або вагомими аргументами. З іншого боку, консерватори, як правило, добре озброєні фактами. Вони мають бути такими, тому що це – не рівні умови гри.

Маск показав нам ефективний інструмент, який можна використовувати, маючи справу з лівими. Притисніть їх. Попросіть їх пояснити. Будьте 3-річною дитиною в кімнаті, яка не припиняє запитувати «чому?».

І не бійтеся докинути трохи насмішок, поки ви це робите. Ліві заслуговують на те, щоб їх висміювали, тому що їхні наративи стають все більш абсурдними. Як навчав покійний громадський організатор Сол Алінський, "Висміювання – це найпотужніша зброя людини".

Шон Хенніті з Fox News висвітлював зустріч Маска з Клейтоном у своєму шоу. Він зазначив, що у нього був подібний досвід з двома прихильниками Байдена, які подзвонили на його радіошоу. Один з них сказав йому: "Я ненавиджу Дональда Трампа". Хенніті сказав, що він попросив цю пару назвати три речі, які Байден зробив успішно, і "вони не змогли відповісти".

Цих людей потрібно змушувати відповідати за необдумані та безглузді узагальнення, які так легко злітають з їхніх язиків. Вони повинні бути повністю викриті за такі масштабні безглузді заяви. Їх треба запитати, чому саме вони ненавидять Трампа. Чи ненавидять вони міцну економіку, яку ми мали до пандемії? Рівень інфляції в 1,4%? Низькі ціни на газ? Вони були незадоволені, коли США були енергетично незалежними? Коли Росія та Китай залишалися на своїх позиціях? Що адміністрація Трампа посилювала наші імміграційні закони?

Що їм подобається в Байдені? Чи були вони щасливі, коли він повернув Афганістан під владу талібів? Чи пишаються вони тим, що він представляє США на світовій арені? Чи задоволені вони тим, що понад 5 мільйонів іммігрантів нелегально в'їхали в США з моменту його вступу на посаду? Що 100 тисяч американців щорічно помирають від передозування фентанілом, який потрапляє в країну через наш відкритий кордон? Що неконтрольовані витрати адміністрації Байдена призвели до того, що інфляція досягла небачених за останні 40 років рівнів, а наш державний борг сягнув майже 32 трильйонів доларів.

Жодна чесна людина не зможе заперечити, що американцям краще усунути від керівництва Байдена. І не потрібно бути генієм, щоб викрити дурня; Ілон показав нам, як легко це можна зробити.

Наші інтереси: 

Лівацька пропаганда і лібералізм вже зашкалює. В Україні також. Навішування ярликів досі є їхньою зброєю. Маск подав приклад, як з цим боротися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Найкращий прийом збити з пантелику співрозмовника, особливо якщо він щось стверджує, поставити уточнююче питання, попросити навести приклад, перепитати-наче б то не почув. Бо той хто запитує-той веде.

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Найкращий прийом збити з пантелику співрозмовника, особливо якщо він щось стверджує, поставити уточнююче питання, попросити навести приклад, перепитати-наче б то не почув. Бо той хто запитує-той веде.